" מהפך "

vered 37

New member
אינטרפרטציה לזורמת.....

עושה מה שבא לי איך שבא לי כמה שבא לי בלי לחשוב פעמיים על כל דבר כפי שהיה כשהייתי נשואה. זורמת עם הרצון אין מכשולים בדרך אין מי שיעצור אותי.

אני עברתי שינויים ענקיים.

מאדם קר קפוא חזרתי ליהיות חם ואוהב,אוהב ליתן ולעזור.רגשן יכול להתרגש ממראה חיילת בוכה בהתנתקות עד כדי דמעות .בקיצור קיבלתי "חיים" בחזרה.

R a c h e li

New member
מ96 עברתי ל-69

חחחחח..... מה אגיד...אין מהפכים נשארתי אני....ועל אמת זו בעיה......... חייבים להכניס אותי למסגרת
זוכרת עוד את אבי ילדיי שהיה אומר נווווווו רחלי מתי תתחילי להיות רצינית, להיות אמא, להיות ליידי....מה חשב צריך לבחור אי אפשר גם וגם וגם....... אין מהפך.....

vered 37

New member
../images/Emo6.gif מה שכן

ב-69 תהיי רצינית לפחות.... לא לעשות צחוק זה...מספר חזק רציני לא הולך ככה ברגל.

shemesh22

New member
ניצוץ

חזר לי הניצוץ בעיניים, חזרה לי שמחת החיים, חזרתי להרגיש בת 16 אבל הרבה יותר חכמה כמו ביציאת מיצריים...LET MY PEPOLE GO

vered 37

New member
../images/Emo141.gif מקסים

אני תמיד אומרת.."יצאתי מעבדות לחירות"

cookie13

New member
PEPOLE????????????

פפולה??????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shemesh22

New member
את מתקנת לי את הטעויות

באמצע הנגינה????????????????!!!!!!!!!!!!!!

GOG 1

New member
השנוי הכל גדול

גיליתי שאני שרוטה קלות. מאושרת שלמה ומפזזת איתו

Mastul4u

New member
אוי אהבתי....

גמני שרוט שלם ומאושר
אהה אולי מחר גם אפזז

ע פ ר ל ה

New member
ביקשו שאהיה רצינית

ורד אני לא רצינית כשצריך? טוב בסדר... אז מה היה לנו? 2 שישליק פרגיות 1 צ'יפס גדול סלט ישראלי ענק ג'ריקן לימונדה עם קרח ואחרי שאכלתי ושבעתי,גלגלי המוח החורקים מנסים לשחזר את מאורעות 48. כן,היכן הייתי,לאן הגעתי,ולאן אני צועדת...? אם פעם הרגשתי כבויה רגשית-היום אני יודעת היכן נמצא השלטר להדליק את האור,ולהצית להבה. אם פעם הרגשתי עצמי כ "צל", היום אני נוף מרהיב וססגוני. אם פעם חשבתי שהאהבה מתה,היום אני יודעת שהיא קיימת מאוד. הלב רחב,ענק,יש בו המון מקום להכיל אהבה. אהבה לעצמי ולכל מי שאני אוהבת. שחררתי קפאון ורתיעה,היום אני מושיטה יד לשלום ולאהבה.

vered 37

New member
אוףףף מה הזכרת עכשיו שישליק....

וצ'יפס... וסלט.. הבטן שלי עושה ררררררררררר ואני חשבתי על דיאטה ..
. אהבתי מאד את כתובייך בעיקר .... "היום אני מושיטה יד לשלום ולאהבה " ואת אכן נוף ססגוני ומרהיב. טוב נו את גרה בעיר הירוקה.....

למעלה