" מהפך "

מהפך ? יש הרבה בחיי ../images/Emo6.gif

בשבוע הראשון שהוא יצא מהבית הסתפרתי הורדתי את כל השיער הארוך שהוא אהב 2. החלטתי שאני רוצה לחיות !
ויש עוד המון

איריס 1

New member
אני עברתי שינוי ומאושרת

עד הגג מהשינוי הזה....... יותר עצמאית, ועם יותר שקט נפשי.... למרות הלחץ והעומס של היום יום. נלחמתי לשינוי הזה, עם 3 ילדים קטנים יחסית אבל הוקל לי יותר כי ביחד עם ההוא היה קטסטרופה... ובחצי השנה שעברה אין יותר מאושרת, ושלמה ממני. רואה את הגירושין שלי כסגירת מעגל בחיים, כסגירת פרק ופתיחת פרק חדש - עבודה חדשה, הסתגלות לשיגרה של הלבד, והסתגלות לגידול הילדים לבד - וטוב לי עם זה מ א ו ד! ומטעויות לומדים... ונעשים יותר חזקים.

magic40

New member
היתי שרוטה מודחקת,היום שרוטה מוצהרת

והחופש תמיד ידעתי שהוא הכי בריא לי ראית כמה זה יפה שוקולד עם קצת ורוד בלחיים

בן הקשת

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifהייתי מפרט...

אבל יש ב
מגבלה על הנפח של ההודעה...
ברוך השם יום יום ורגע רגע, על התבונה שנטע בי לברוח ממחילת התלאות ההיא, ועל הפרח
הנפלא הזה שזימן לי. אני חי

מאותו יום ועד היום מאושרת עד הגג!

מאושרת כמו שמזמן לא הייתי הצעד הכי חכם והכי שפוי שאי פעם עשיתי למעני לפעמים מצטערת שלא עשיתי זאת עוד לפני כן. שמחה יותר מחייכת יותר אל העולם מפוייסת יותר רגועה יותר, ללא מתח וללא עצבים מיותרים עצמאית יותר ולא עוד תלותית מאז שניפרדנו, פורחת יותר וצעירה יותר נפשית והכי הכי חשוב: הרווחתי חבר וחברה טובים (אשתו) כיום אנחנו ביחסים הרבה יותר טובים מבעבר... אין וויכוחים יותר ואין שום התחייבות האחד כלפי השניה. גם בתקופת נישואינו, לא היינו ביחסים טובים כל כך.... בקיצור, שלמה ומאושרת עם הצעד הגדול הזה שלפני כמה שנים, אפילו לא העזתי לחלום על כך!

למעלה