מהעתונות

• פותח הנושא jgut
  • פורסם בתאריך

הורסמאן

New member
הרשת מלאה בטרולים

שמוצאים דברים מהקשרם, ואתה יכול לראות תמונות זוועה ממקצועות רכיבה שונים.
נסה לגוגל תאונות באוונטינג, רודאו, קפיצות ראווה...

גם הקישור שאני מצאתי יכול להטעות, בוודאי! זאת בדיוק הבעיה ברשת. אני מצפה מאנשים שיתנו עדות מנושאים שהם מכירים, לא על סמך חוות דעת או "הוכחות" שהם קראו ברשת.

אם תקרא ב"מקומות הנכונים" תמצא שישראל היא מדינת אפרטהיד, תוכל גם למצוא שהיהודים מנסים להשתלט על העולם וכן הלאה.

נושא המרוצים, למשל, מותקף ללא הרף ע"י כביכול יודעי דבר שקראו 2 מאמרים זבחיים ברשת. הבל הבלים. סוסי מרוץ זוכים לחיים וטיפול הטובים ביותר שסוסים מקבלים.

לכן גם לגבי המרוץ הזה, למרות התמונות הקשות, (שכמו שכבר כתבתי בעבר גם לי נראו זוועה שעוברת כל גבול), אני חייב לשאול את עצמי מי מציג אותן, וכשהתשובה היא זבחניקים, אני לא יכול להתיחס לזאת ברצינות.

מצד שני

כשיותר מחצי מהרוכבים במקצה השנה נמרחים לתוך קיר, ונשארים רק 4 סוסים במרוץ. אתה לא יכול שלא לחשוב שיש כאן משהו בעייתי. במיוחד שבשנה שעברה בדיוק באותה הפינה נמרחו גם 3-4 רוכבים.

הורסמאן

New member
בעייתי מאוד

והשאלה היא אם יש לזה פתרון שיכול לעזור.
מהעדויות המוטות ברשת אנחנו לא יכולים לדעת.
אני לא יכול להצטרף למהומה נגד המירוץ כי אינני יודע מספיק עליו, ואני די בטוח שאם אצטרף אמצא את עצמי עומד לצד אותם אנשים שמנסים למנוע גם ממך לנצל סוסים.

הורסמאן

New member
תוספת

במשך שנים ישבתי על הגדר בנושא של מלחמת שוורים. לא ידעתי על זה מספיק.
נסעתי, ראיתי, (ראיתי בעיני לא את מה שטרולית כזאת או אחרית הגישה), נגעלתי!
היום בכל מצב שהנושא עולה אני יכול בקלות לטעון שזה ברברי, מיותר וצריך להגנז. אני לא צריך לצוטט מישהו שאני לא מכיר ולא יודע כמה ומתי הוא משקר.

לא הכל שחור ולבן

בין קיצוניות אחת לשניה יש מגוון רחב של דעות, וגם בתוך כל קבוצה התומכת ברעיון מסויים יהיו אלה שיחשבו יותר קיצוני וכאלה שיחשבו יותר מתון. אני לא ממהר לשפוט משהו, במיוחד לא על בסיס של מאמר/ דעה אחת, אבל אני כן יכול לחקור, לחפש,להתעניין ולראות מגוון של דעות כדי בסופו של דבר להחליט בעצמי, וגם אז הדעה לא חייבת להיות חקוקה באבן ומקובעת, וגם לשבת על הגדר זו החלטה לגיטימית.
בקיצור, זה שגם זבחנ"יקים מתנגדים למשהו, לא אומר שאני צריך להתנגד להם כתגובה מותנית בגלל שאני לא מסכים עם הקיצונים מבינהם.

הורסמאן

New member
אכן לא הכל שחור ולבן

אז בוא באמת נתחיל להתיחס לזה כך.

העובדה שזבחניקים מתנגדים למשהו, לא עושה אותו כשר, אך בטח שלא תעב.

הורסמאן

New member
אתם יודעים מה?

לא סוף העולם.

מה שמראה שאסור לקפוץ לפני שיודעים מי נגד מי.

[URL]http://www.paliodisiena.unisi.it/live.asp[/URL]

כל מה שראיתי עד היום זה קטעים ערוכים ולפי מה שרואים באתר הזה ממש לא מייצגיםץ

המקצע האחרון בכלל מתנהל בקנטר ואולי לוגיין יוכל להסביר מה זה.

עדיין זה לא בדיוק "ענף" שמתאים לרובנו אבל במסגרת דוגמה לדברים נוראיים שנעשים עם סוסים, ראינו הרבה יותר גרועים.

jgut

New member
כל כך כואב לי הלב

שהעמותה הזו והאחרות לא מצליחות להגיע למצב כלכלי נסבל.
אין לי פתרונות :(

primetime1

New member
| מהפייסבוק - זהירות - לא קל לצפייה

It will be a better world for all equines when this traditional horse race in Siena Italy is stopped -
of 10 horses 6 were forced out, including this poor horse.
So so sad for this horse, who looks, crippled, sad and beaten.
No way to treat any horse, for any purpose, ever. Period.

giri

New member
|אזהרה|נמחקו הודעות בשרשור

מבקשת לשמור את הדיון לגופו של עניין ולא לגופו של גולש.
תודה!

זה כבר קרה בשרשור הזה קודם ולא נמחק

לא הספקתי לקרוא מה נמחק אבל זה די ברור מי כתב ובאיזה אופן

giri

New member
שלום פועל סביבתי

אם יש לך ביקורת לגבי הנהלת הפורום אתה מוזמן לפנות במסר אלי או להנהלת הפורומים, ולא להעלות אותה על גבי הפורום.
יום טוב.

לכל היותר קיבלת זלזול בתמורה

אל תצפי מהאנשים כאן לאכפתיות אמיתית הם צבועים ללא תקנה

jgut

New member
שוב בעכו

11 סוסים חולצו מהתעללות בעכו העתיקה

אני קוראת על הרבה מיקרי התעללות שקורים בעכו. בכתבה הספציפית מתואר שרק לפני שנתיים חולצו משם סוסים באותם תנאים.
אני לא מבינה למה עדיין אין ענישה מספיק מרתיעה. כל המעורבים במתקן הזה אמורים לשבת בכלא ולשלם קנסות כבדים מספיק כדי לא לחזור על הפשע.

giri

New member
זה לא מפתיע

מן הסתם יש מתאם בין אוכלוסיה חלשה סוציו אקונומית ובין המקרים האלו.
אכן, האכיפה מאד רחוקה מלהיות מה שהיא צריכה להיות. ותחשבי שהמקרים שאנחנו קוראים עליהם הם אלה שתופסים אותם! מחריד.

למעלה