מהמייל

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
מהמייל

חביב..... החוקים הבלתי כתובים... o לגבר עם חברה אין שחורים באף o אף בן אנוש מעולם לא הצליח לחשב נכון את מספר הפיתות שצריך להביא כשעושים על האש o לא משנה כמה תתכנן את זה קודם, אתה תמיד תשב באוטובוס בצד של השמש o ככל שהמכונית קטנה וישנה ,הבחורה שנוהגת יותר כוסית o ברגע שלשוטר יש שפם - הוא כבאי! o לא משנה כמה החברה שלך כוסית, בת הדודה שלה תהיה יותר כוסית ממנה o למי שלא הבין: פמיניסטיות הן כונפות o סימן שאתה יותר מידי זמן בבסיס : אתה נכנס למקלחת בבית עם כפכפים o רק אם עברת את גיל 60 מותר לך להסתובב עם שקית לבנה עם לוגו של אחת מקופות החולים o זו לא חבורה של ערסים אם אין שם לפחות "אלירן " אחד o אם תחייג מספר שגוי תגיע לערבי, ולהיפך o עד שלא קיבלת בתחת לפחות פעם אחת, אתה לא יכול לדעת בוודאות שאתה לא הומו o אם מגיע אל המגרש ילד בן 12 שעונה לשם שמעון בוקובזה ואומר לך לעוף מהמגרש - כדאי מאוד שתעשה מה שהוא אומר לך o במקלחת, שלושת האזורים היחידים שצריך לסבן הם: ראש, בית שחי ואת הביצים. וכן, הקצף מהראש עושה עבודה מספיק טובה o בכל סרט עם צוללת, מתישהו יהיה מרד וינעלו את הקפטן בתאו o הבחורה שתרגיש איתה הכי טוב ונינוח תגיד לך אחרי שבוע שהיא מרגישה שאתם לא מדברים מספיק o אם למישהו יש ריח של קרם לחות - סימן שהוא הרגע עשה ביד. או שהוא הומו. או שהוא הומו שעשה ביד o אנשים שצריך להרוג: כאלה שאומרים " וואי, אני חייב לזיין אתיופית" o אנשים שצריך להרוג: אנשים שקוראים לגבס שלהם "גבסו" o אין בחורות שלא גומרות מחדירה. יש בחורים שלא יודעים לזיין o מה זה אומר על גברים אנחנו כבר יודעים, אבל העובדה שלנשים יש 20 ס"מ פחות לחשוב איתם מסבירה הרבה דברים o אישה במחזור זה כמו אצטרובל - אין מה לעשות איתה o גם אם אתה ביל גייטס, ברגע שתקרא לבת שלך אורטל צמצמת את אפשרויות התעסוקה שלה לחנות בגדים או פיצוציה o אין תחושת פספוס גדולה יותר מזו שאתה חש כאשר ידידה שלך קופצת אלייך במפתיע ורוצה סקס, עשר דקות אחרי שהבאת ביד o לא משנה מה, תמיד כשתעלו לאוטובוס יישבו בסוף אתיופים o העיר שהכי נשמעת כמו מחלת עור – פקיעין o אלוהים לא יכל לסמן את כל האפסים עם תמרור, אז הוא מסמן אותם בפאוצ'ים o גם אם אתה הולך עם זה על הכתף - זה עדיין פאוץ' o אם יש בך 0.0000001 שמץ של עדות מזרח במוצא, אתה לא אשכנזי! o ללכת לבד לים ולקרוא ספר לא עושה אותך זאב בודד o הדבר הכי גרוע שאתה יכול להגיד לה בוויכוח: "את רואה שאין לך מה להגיד?" o אנשים שצריך להרוג: אנשים שלוקחים את חבר שלהם לסבתא שלהם כששניהם דלוקים על LSD o לא משנה כמה תנקה את האוזן תמיד יהיה עוד צהוב o תמיד, אבל תמיד הדוס שישב לידך ברכבת יריח מבוטנים o האישה שהשם שלה הכי נשמע כמו שם של משהו שבנית בתנועת נוער - קונדוליסה רייס o אנשים שצריך להרוג: אנשים שחזרו מדרום אמריקה/ הודו/ תאילנד/ אוסטרליה ועדיין הולכים עם הסרט על הראש o אנשים שצריכים להרוג: ילדים שאתה מבקש מהם שלוק אומרים לך: "ירקתי בפנים" o אנשים שצריך להרוג: אנשים שמזמינים סטייק 900 גרם במסעדה+צלעות כבש+צ'יפס ומבקשים דיאט קולה עם זה o כלי נגינה שאם ניגנת בילדותך סביר מאד שאתה הומו: חלילית o מדד ת''א 100, זה מדד שרק 100 אנשים יודעים מה הוא אומר o אין ביקורת מוזיקה / קולנוע / אוכל / ספרות שתקרא במשך שעה ואי אפשר יהיה לצמצם למילים 'סבבה' או 'לא סבבה' o התרופה לדיכאון מזה שאני רווק היא לקפוץ לבקר את אחד מזוגות החברים הנשואים שלי o אנשים שצריך להרוג: אנשים עם שמחת חיים בבוקר o אנשים שצריך להרוג: כל מי שלא סיני ולא מבין מילה סינית, ובכל זאת בחר לעשות קעקוע של אותיות סיניות o כשגיבור סרט אמריקאי יעבור ליד או יפתח טלוויזיה, תמיד תשודר מהדורת חדשות בנושא בו הוא מעורב o באקשן הוליוודי דל תקציב תמיד במדינת עולם שלישי, הילדים הכי עניים מדברים אנגלית מושלמת o אותם ילדים תמיד גונבים לגיבור כסף בהתחלה ובסוף רואים בו כדמות אב o בכל פעם שתקבל מכשיר חשמלי עם בטריות בפנים, הבטריות יהיו מחברה שמעולם לא שמעת עליה o אם היא כוסית,היא תפוסה, אם היא לא תפוסה, אז היא בסרטים מהחבר האחרון שלה, אם לא, היא אנטיפטית o המאכל עם השם הכי דומה למחלה – ערמונים o נאד זה כמו תינוק: אתה יכול לפרגן לאחרים, אבל בעצם אתה אוהב רק את שלך o יחידת המרחק הקטנה ביותר היא המרחק בין החזה של נהגת חדשה בת 50 להגה o לא משנה כמה זמן תשים את הידיים מתחת הדבר הזה שמוציא אוויר חם, הן אף פעם לא יתייבשו לגמרי, ובסוף תמצא את עצמך מנגב אותן על המכנסיים o זה ממש לא משנה אם היא הייתה נהגת האמרים בצבא או טייסת, היא בחיים לא תצליח לעשות רוורס בלי לעלות על המדרכה o בישול זה עבודה לנשים, עד שזה מגיע למקצוע o תמיד ישארו לך ברגים וחלקים שאתה לא יודע מה עושים איתם כשאתה מרכיב דברים מחנויות עשה זאת בעצמך o אנשים שצריך להרוג: אנשים שמרטיבים את האצבע לפני שמעבירים דף בעיתון o אנשים שצריך להרוג: אנשים שלוחצים על הלחצן של המעלית כשהוא כבר לחוץ o לא משנה כמה הבטריות של הטלוויזיה שלך ריקות, אם תפתח את המכסה ותסובב אותם הן יעבדו o גבר תמיד יתייחס לאיבר מינו כיישות נפרדת o דברים שאין לך מושג איך קוראים להם: הדבר הזה שנצמד לאסלה ומוציא צבע כשמורידים את המים o הרכב שהכי הגיוני לרא

magy

New member
ובכלל שכחתי

קודם כל לספר שהייתה לי מכונית קטנה וישנה......... ברצינות..

magy

New member
יצאתי כזה קטן

אני לא ממש מסמפט את כל העסק הזה של לדבר בטלפון שעות עם מישהי שאין לך מושג איך היא נראית, להרגיש דרך הטלפון שיש ביניכם כימיה מדהימה ובעצם כמעט להתאהב בה, ואז להתאכזב ברגע המפגש. ועד שסופסוף הכירו לי מישהי פוטנציאלית, היא עשתה לי את הטריק הכי ישן בספר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3290785,00.html

צלליתה

New member
אני חושבת שכולנו יכולים ללמוד הרבה

מהסיפור הזה. הבחור הזה מתאר לנו, צעד אחר צעד, איך בחורה שברגע הראשון הלהיבה אותו, הפכה לבלתי נסבלת בעיניו. הרבה פעמים אנחנו לא מבינים למה דייט שמתחיל טוב נגמר בטון צורום. אז הנה בבקשה דוגמא -שוני מהותי בערכים. וואלה, אני גם לא אוהבת שבחור ששותה קצת יותר מדי יקח אותי הביתה. זו בודאי אחת הסיבות שאני משתדלת להגיע בכוחות עצמי למפגש ראשון. אז הבחור חושב שאין בעיה בלשתות ולנהוג (מכיון שמשקל גופו נמוך למדי הייתי אומרת שהבחורה צודקת) הבחורה חושבת שלא שותים ונוהגים , אף אחד לא מוכן להקשיב לשני ולעשות צעד לקראת, והנה לכם שני אנשים זרים שלא מצליחים לעבור את מחסום הזרות. . עד הסוף, ששם שניהם התגלו במלוא בהמיותם. הבחור - טוב, הוא מקבל נקודות זכות. הוא התנהג בנמוס למרות שהוא פינטז על איך הוא לא מתנהג בנמוס. והבחורה - התרגיל הזה כל כך שקוף וכל כך דבילי. אי אפשר להגיד סליחה אני רוצה הביתה אני אתקשר לחברה שתאסוף אותי? תגידו בלינד דייט בהגדרה כולל חוסר נמוס?

magy

New member
סיפור מוכר

פעם נאלצתי לעשות תרגיל.....חילוץ ואז הבנתי..........שבפעם הבאה, אין יותר טריקים, ואני אומרת את האמת המרה בפרצוף..... בלי מנוורות......... "אתה לא מוצא חן בעיניי, סליחה". והלכתי. והלכתי עוד המון פעמים....... חשבתי שמנומס יותר לעשות תרגיל חילוץ, כדי לא לפגוע.. באמירת האמת... כי כמה בליינדים אפשר לשבת בנימוס ולחייך עם בחילה? אני עדיין חושבת שזה פוגע כשאומרים את האמת...... ואת הסירוב... יותר מתרגיל חילוץ, שלעיתים נשמע אמיתי. אבל מה שמדאיג........זה שהם לא מסתדרים לאורך כל הדרך....... כל פעם צץ משהו חדש......... כן שותה, לא שותה, כן בקבוק לא בקבוק למה ממציאים מכשולים ? אולי כי נהנים לחפש - ולא למצוא? כי מגיעים מקובעים ..... כי רוצים לשנות את הזולת....... כי לא רוצים להתגמש... כי לא מצליחים לגשר על פערים קיימים....... כי משווים לקודמ/ת....... יש מיליון סיבות למה לא למצוא......... אבל אם לא רוצים למצוא למה בכלל לחפש?

מאיר פז1

New member
היי מגי // וכל חברי הפורום

ערב טוב
אני // מזה מסכים עם השורות // האחרונות שלך // מגי גם עם הראשונות // אבל בהסתייגות קלה כי זה נשמע כמו "קרב" אבוד מראש. ואין לנו יותר מה לחפש // בתחום הבליינדייט. אני דוקא מעדיף // להמשיך לחיות את החיים. ולא להירתע מהם כייף להתכונן לקראת.. // לעלות על בגדי מלך חדשים איזה ריגוש // הנה אני הולך לפגוש אותה אז מה אם אפגוש אישה שלא ממש מוצאת חן בעיני? איך אמרת? "לחייך עם בחילה"? [משפט מחוזי מאד // רשמתי את זה בפנקס]
ראשית כל // עדיף בעיני מלשבת מול המחשב או מול הטלביזיה // כשיד אחת בתוך המכנסיים // והשניה אוחזת בקבוק בירה שנית // לצאת.. לצאת.. לצאת.. // ואם היא מתאימה // ואני מתאים // מה רע ?

magy

New member
עוד משפט מחוזי ../images/Emo3.gif

כשיד אחת בתוך המכנסיים // והשניה אוחזת בקבוק בירה כן, גם אתה צודק....... לא יודעת למה נדמה לי.........שגבר......אם לא תפס קשר לפחות תפס זיון ........ללילה ואישה............ אם לא תפסה קשר....... לא יהיה זיון...........הלילה, או בכלל....... יש עוד כמה הבדלים קטנים בין המינים, .......גם בימים מודרניים אלה...........

מאיר פז1

New member
אתן כל הזמן חושבות // שאנו באים ../images/Emo10.gif

לדייט עם מחשבה אחת בראש // איך להכניס אתכן הכי מהר למיטה אני מודיע לך // חד וחלק......... זה נכון.
לא כולם // יש כאלה שמחשבותם // תמימות וטהורות

magy

New member
יש כאלה שמחשבותם //תמימות וטהורות?

אז, מי צריך אותם??????????????

magy

New member
מהמייייייייייייל

אל-על ילד חמוד טס עם אמו בטיסת אל על לחו"ל. פתאום פונה הילד לאמא שלו ושואל "אמא, אם לכלבים גדולים יש גורי כלבים ולחתולים גדולים יש גורי חתולים - למה למטוסים גדולים אין גורי מטוסים?" האמא, שלא מצליחה למצוא תשובה הולמת, מבקשת מהילד לשאול את הדיילת את השאלה. הילד עוצר דיילת מזדמנת ושואל אותה "סליחה גברת, יש לי שאלה - אם לכלבים גדולים יש גורי כלבים ולחתולים גדולים יש גורי חתולים, למה למטוסים גדולים אין גורי מטוסים?" הדיילת מסתכלת על הילד, חושבת קצת, ושואלת אותו "תגיד חמוד, אמא אמרה לך לשאול אותי את השאלה הזאת?" "כן", עונה הקטן בגילוי לב "אז הסיבה שלמטוסים גדולים אין גורי מטוסים היא ש"אל-על" תמיד יוצאת בזמן . עכשיו תבקש מאמא להסביר לך את זה"! תודה שבחרת לטוס א ל – ע ל.........

למעלה