מהם יחסים?

Advaita

New member
מהם יחסים?

כלום יש יחסים בתוך האחד? להיות אנושי פירושו להיות מחובר, להיות בקשר. כבני אנוש אנו חיים ביחסים עם היסודות והשמש, הירח, האדמה וכל הבריות החיות. אך מה משמעות הדבר, ``להיות בקשר``, ``להיות ביחסים``? בדרך כלל, כאשר משתמשים במונח זה, הכוונה היא לקיים יחסים מסוג זה או אחר בין ישויות אינדיוידואליות: יחס של נושא אל נושא או היחס אני-אתה. המילה ``יחסים`` מניחה כאן מראש קיום של הפרדה וצירופם של החלקים יחדיו. תפיסה של יחסים דרך ראיה של ``חלקיות`` קיימת על המישור המושגי בלבד. זוהי בדיה של השכל, אשליה, ואין לכך כל קשר עם ראיה טהורה, עם המציאות ועם מה שקיים בפועל. כאשר אנו חיים חופשיים מרעיונות או מהשלכות, אנו יוצרים מגע אמיתי עם הסובב אותנו. אך למעשה, בטרם נוכל להיות בקשר עם סביבתנו עלינו לדעת תחילה איך ליצור יחסים עם הקרוב לנו ביותר: גופנו, חושינו ושכלנו. המכשול היחיד בפני ראייה ברורה של מצבנו האמיתי, הוא הרעיון רב העוצמה, שאנו אנשים נפרדים, החיים בעולם עם עוד בריות נפרדות. אנו אוחזים בדימוי עצמי (האישיות) שיכול להיות מוחזק רק ביחס לאוביקטים, ולכן דימוי זה הופך את הסביבה לאוביקטים, את חברינו וילדנו, בני זוגנו, האינטליגנציה, חשבון הבנק שלנו וכו, ונכנס למה שדימוי עצמי זה מכנה ``יחסים אישיים`` עם ההשלכות שלו עליהם. הרעיון הדמיוני של קיום האני העצמי (שוב אישיות או אגו) הוא המצאה והגבלה של ההויה האמיתית, השלמה, כפי שהיא נעשית ע``י המוח. כאשר רעיון זה דועך אנו מוצאים את התרחבותנו הטבעית, שהיא הדממה, הגלובאליות ללא שוליים או מרכז, ללא פנים או חוץ. בלעדי הרעיון אודות קיום אינדיבידואל לא קיימת כל תחושת נבדלות ואנו מרגישים אחד עם כל הדברים. אנחנו חווים את הסובב אותנו כאירועים בתוך השלם הלא מוגבל. כאשר אהובינו מתים או עוזבים, או חשבון הבנק מתרוקן, זהו מאורע בתוכנו. המודעות נשארת המשכית ורציפה. כל תופעה כל קיום הם ביטוי בתוך האבסולוט, ולמכלול הביטויים המגוונים יש משמעות ויחסים רק לאור השלם. להיות ביחסים פירושו להיות מקושר, בתוך השלם, היות שאין בנמצא מפגש של חלקים, אין לפיכך בשלם אף אחד אחר. לכן אם נחדד את הדברים, ביחס מושלם אין כל יחסים ואין דואליות. יש רק גלובאליות. כל ראייה ותובנה תצביע ישירות אל הויתנו הראשונית, שהיא השקט, מצב הריק הטבעי בו אנו שרויים אשר משותף לכל הקיים. הבנה פנימית של מהותנו בדרך של חקירה עצמית והפנית השאלה: מי אני? פנימה אל תוכנו, זו הדרך המביאה אותנו אל מצבנו הטבעי אל פתיחותנו. זהו מימד חדש בחיים. מימד שמעבר למוח ולאישיות.

Tal_Ya_Tal

New member
מערכות יחסים הן מעבדות B-)

אתה כמובן צודק איתן, אולם כל עוד אנחנו עדיין הווים בעולם הזה של האשליה, עלינו `לשחק בכלי המשחק של העולם הזה`. להתנסות דרך היכולות שלנו ודרך המחשב (MIND ). ``הכלה עצמית`` אני קוראת לכך. יצירת יחסים ישירים בין העצמות המודעת (ה``עצמי העליון``) לבין תחושת הנפרדות (ה``אני האנושי``). להיות אחד עם האחדות המוחלטת. זאת היכולת להכיל את הנוכחות האלוהית שלנו בתוכנו, במודע. זאת הדרך להחלים את התפישה השגויה שלנו. יחסים בין אישיים, הם התנסויות. הן מהוות חלק בלתי נפרד מן הדפוס הנרחב יותר, שנועד לעזור בתהליך האבולוציוני של הכרה עצמית, על ידי התבוננות במראה של הנפרדות. על פי התכנית המפורטת של העצמות המודעת, התבוננות במראה של הנפרדות, מאפשרת להכיר ולהבין יותר את התהליכים של העצמי. יחסים בין אישיים הם הן מעבדות של התבונה האינסופית, אליהן היא מזמנת יחדיו, אנשים בעלי הזדמנות מירבית לצמיחה משותפת. בכל רגע נתון, מוערכים התדרים השונים ומצורפים יחדיו, כמו במחשב אוניברסלי ענק, היודע אילו צירופי אנרגיה ובאיזה הקשר, יתרמו יותר לתכנית הגאולה של האחדות המוחלטת. L&L TALYA

Advaita

New member
הרבה יותר פשוט

כאשר אנו חיים חופשיים מרעיונות או מהשלכות, אנו יוצרים מגע אמיתי עם הסובב אותנו. זו כל התורה כולה. בואדי שבעולם של דואליות קימים מערכות יחסים פיזיים עם הסובב אותנו ואלה אינם אלא שיקוף של הרעיונות שלנו לגבי עצמנו, שוב חזרה אל ההתחלה.

ariegur

New member
אמונה והוויה

ניסיתי להתחיל להכנס לנושא המיסטיקה - ונראה לי שאין שום הבדל בין אמונה דתית ומיסטיקה או נומורולוגיה או דברים אחרים בהם אתם דנים כאן. 1. מי אני - גוף בשר ודם שנשלט ע``י תהליכים כימיים חשמליים שמתחוללים במוחי. קיומם של תהליכים כימיים הם תנאי הכרחי לקיומי. 2. מהי המציאות הקיימת בפועל - שאלה קשה ביותר שלא ניתן לענות עליה בהינף עט (או מקלדת...) 3. מערכת יחסים - מערכת גומלין עם כל הסובב אותי, לפעמים רצונית ולפעמים לא, לפעמים הדדית ולפעמים חד-צדדית, בהרבה מקרים לא בשליטתי. אריה

Natushka

New member
אמונה והוויה לאריה גור

שלום אריה! טוב אז ככה: קודם כל אני מאוד מקווה שאתה שולט לפחות בחלק ממערכות היחסים שלך בחיים, כי זה נורא להיות פסיבי במערכת יחסים כמו שזה נורא להשתלט. שנית, לדעתי ``מי אני`` זה יותר מאשר גוף עם תהליכים כימיים וחשמליים ואני חושבת שגם אתה מתלבט בזה, אחרת לא היית נכנס לפורום רוחני, שמין הסתם מתחבטים בו בשאלות קיומיות כגון אלו. בנוסף, ``מציאות`` היא מצב נתון מסוים, מאוד עובדתי, אשר נתון לפרשנות אישית של כל אחד ואחד על מכלול אמונותיו ודיעותיו. כלומר, שנינו יכולים להימצא באותה המציאות בדיוק ולפרש אותה באופן שונה לחלוטין. חוץ מזה, שיהיה לך רק טוב! צ`או נתושקה

ariegur

New member
נתושקה, שיהיה לכולנו רק טוב

נתושקה, יש להבדיל בין המושג ``יחסים`` באופן כללי לבין יחסים שאני שולט או לפחות מנסה לשלוט במהלכם. עצם המילה יחסים, כפי שאני מבין אותה, מבטאת קשר כלשהוא ביני לבין משהו נוסף. אפשר להתווכח עד כמה כל אחד מאיתנו שולט על עצמו (ואינו מונע על ידי מניעים רגשיים, חוסר הבנה ותגובות ספונטניות שונות) אבל בוודאי ובוודאי שאנו מוגבלים בחלק גדול מיכולת שליטתנו על גורמים אחרים המעורבים במערכת היחסים בה אנו נמצאים. קחי לדוגמא נוהג בכביש. הוא נמצא במערכת יחסים עם כל הנוהגים לידו. אחד מהם יכול בגלל טעות שלו, או רשלנות שלו להרוג את הנהג בו אנו מדברים. יכולה להיות תוצאה קשה יותר של ``יחסים`` ? מה תאמרי על ההרוג - שהוא לא שלט במערכות היחסים שלו ? במהלך חיינו אנו מעורבים במערכות יחסים רבות ומגוונות ולא על כולן אנו שולטים וגם לא לכולן אנו מודעים. דעתך ש - ``אני`` זה יותר מאשר גוף עם תהליכים כימיים וחשמליים מבטא את אמונתך האישית ולדעתי אינו שונה מאמונתו של אדם אחר שעליו להניח תפילין כל בקר כי ככה אלוהים רוצה. אני נכנס לפורום הזה מתוך עניין ואף פעם לא דיברתי בנושאים אלה באופן רציני. אני משוכנע לחלוטין בשני דברים - (וזכותך לטעון שזו אמונתי) 1. ``אני`` זה בשר ודם כימיה וחשמל. 2. המוות הוא סוף תהליך החיים ואין שום קיום ``רוחני`` בגופנו לאחר הפסקת אותם תהליכים כימיים/חשמליים. שתדעי רק אושר ועושר, אריה

Tal_Ya_Tal

New member
היי, אריה B-)

ובכן…. למה באמת אתה נכנס לפורום הזה, אם אינך פתוח לקבל תפישות עולם שונות מן התפישה השכלתנית, ריאלית-רציונלית שלך. ואם אינך מדבר אף פעם אל `רוחניות` ברצינות?!?! אמנם כל אחד יכול להיכנס לאן שהוא רוצה. אך מדבריך משתמע שאתה מחפש כאן קרקס, או בידור, או חומר לסאטירה. גם אם זה נכון, אין לי בעיה. רק עצתי לך, להיות פתוח יותר, כי כך תוכל להשיג `יותר חומר` וגם בהזדמנות, פרספקטיבה שונה, נרחבת יותר על החיים, על העולם ובכלל. השקפותיך מבטאות תפישה סובייקטיבית. כלומר, הראייה היא ראייה ברובד הפשטני. וכאן אתה צודק, הגוף אכן עשוי בשר ודם ותהליכים כימיים וחשמליים. רק מה, איך נוצרו התהליכים הללו?! מניין באו כל המולקולות המרכיבות את ה DNA- המרכיב את הגוף הפיזי הזה?!?! מניין באו כל ה`כימיכלים` היצרים את התהליכים הכימיים הללו ומהיכן הגיעו כל ה`מעגלים החשמליים`?!?! האם זוהי איזושהי `תאונת שרשרת` שיצרה אותם?!?! האם אי פעם שאלת את עצמך את השאלות הללו?!?! לעתים זה ממש משעשע אותי לראות פרופסור מכובד עומד בערוץ המדע ומודיע שכך סתם, נוצרה התהוות של גזים!!! או התהוות של מולקולות. יש מאיין. מעניין מאד!!! אולם חייב להיות גרעין ראשוני ש`מתחיל את כל זה`. לא? אז איך הוא נוצר?! האם גם כאן יבוא ההסבר של ה`מקריות` `התאונה` או `ההתפוצצות`?!?! מהו החומר הראשוני? מאין כל זה התחיל? והאם זה אי פעם התחיל? והאם זה אי פעם יסתיים? המדע הופך בזאת שוב ושוב. אך אם קראת את תיאורית פיזיקת הקוונטים, שהיא לגמרי מדעית, ריאלית ורציונלית, אם קראת אי פעם את איינשטין או את ניוטון, שגם בהם המדע מכיר, או אם קראת לחלופין את דר` בדרי-מהנדס החשמל, שמביא את תיאוריית השדה האלקרומגנטי ומיתרי העל (אבני הבניין של האנרגיה האוניברסלית של כל מה שקיים), תבין, ששוב אין המדע אוחז בתיאוריה שהגוף הוא רק בשר ודם ותהליכים כימיים וחשמליים. לגבי מערכות יחסים, גם כאן זהו עניין של השקפה. כאשר אתה רואה את עצמך כיחידה נפרדת, יש לך מערכות יחסים. גם כאלה, שמתוך השקפתך על עצמך כיחידה נפרדת, אין לך עליהם שליטה. אולם כאשר אתה רואה את עצמך כחלק מתוך שלם גדול יותר המאוחד עם כל שאר חלקיו של השלם, אתה מבין שכל מערכת יחסים היא השתקפות של האמונות והתפישות שלך לגבי מי שאתה הנשקפות אליך דרך המראה האשלייתית של הנפרדות. והיות שאתה יצרת את האשליה הזאת, לא יתכן, שאין לך שליטה עליה. (גם אם אינך מודע לכך)!!! אז סלמאת כל טוב לכולנו, ב א מ ת ! ! ! L&L TALYA

ariegur

New member
טלייה,

העיניין שלי בפורום זה או אחר לא מתבסס על התאמת דעותיי לדעות חברי הפורום. כבר נתקלתי בפורומים אחרים פה, שדעה שונה מזו של חברי הפורום אינה מקובלת - והשיטה ``לחסל`` בעלי דעה שונה היא מייד לקבוע כי הם ``עושים קרקס``. אני לא עושה שום קרקס ודווקא תשובה כמו שלך מאוד מגרה את דמיוני ואני יכול להתווכח איתך - אך איני חושב שאת חייבת לקבל את דעותיי ואני מצפה לאותו יחס ממך. בכל מקרה, תשובתך יפה ומעניינת, איני מסכים עם דעתך והינה דעתי. לדעתי, את מבלבלת באופן מוחלט בין המושג ``אלוהים`` לבין המושג ``רוחניות`` כפי שאני מבין את המושג ``רוחניות``. בכל הקשור במדעים מדוייקים, ובמיוחד בתחום האסטרופיזיקה, כאשר המדענים מדברים ברמות הגבוהות ביותר - הפילוסופיה של המדע - אינם שוללים את קיומו של האלוהים. קיומם של מנגנונים בעלי חוקיות יוצרת אצלם את התחושה שמישהו או משהו אחראי לכל זה. לאמונתי, אם יש אלוהים, (ואם המדענים החילוניים ביותר שיודעים כל כך הרבה על היקום (הרבה יחסית אלינו ההדיוטות) אינם שוללים קיומו של אלוהים, למה שאני אשלול ?) אותו אלוהים בכלל לא מתעניין באיזה אריה שכרגע מתקתק על המקלדת לאיזו טליה. אולי הוא יתעניין באותו אריה אם אריה יהווה איזה איום על המערכת כולה. בקטע הזה אני אוהב את הכוזרי. לאלוהים לא אכפת מאיזה עץ ביער, אבל אכפת לו מהיער כולו. אם את ואני מקבלים כעובדה שקיימת איזו ישות על שאחראית לכל ההתפתחות ביקום, הרי עד כאן אנו תמימי דעים. אבל מה הקשר בין זה לרוחניות? כל הדוגמאות שאת מביאה (ואיני מכיר את כולן, ולגבי תורת הקוונטים לא ברור לי הקשר לכאן) יכולות בהחלט להצדיק את הרעיון שאיזה כח עליון הביא אותנו עד הלום - אבל מה אנחנו ? מכונות משוכללות, בשר ודם שפועל מכוחם של תהליכים כימיים וחשמליים. נסי טיפה להיכנס לתחום הפסיכיאטריה ותגלי שתופעות ר ג ש י ו ת קשות, מטופלות באופן כ י מ י לחלוטין (ע``י תרופות). ברמה המדעית, למיטב ידיעתי ובניגוד לנושא האלוהי, אין מדענים שטוענים שיש בגוף האדם איזה שהוא ערך מוסף מעבר לבשר ודם. אשמח מאוד להמשיך לדון איתך בנושא בשיא הרצינות. רק שתדעי, נכנסתי במיקרה לאינטרנט עכשיו, ראיתי את תגובתך ועניתי לך על אף שאני ממהר לנקות את הבית ולרוץ לים לפני שיהיה מאוחר מדי - אז אני מאוד רציני... אריה

Tal_Ya_Tal

New member
לאריה B-)

קודם כל, אין לי ולא הייתה לי כל כוונה `לחסל` מישהו בכלל. זה לא הסגנון שלי. בודאי לא מישהו חדש שנכנס לפורם. אדרבא, כן ירבו. ואין אני נוהגת לשפוט מישהו על פי דעותיו. זהו עקרון של הדרך הרוחנית שלי. שאלתי, (חייבת להודות המעט עוקצנית), נשאלה בעקבות המילים שלך: ``אני נכנס לפורום הזה מתוך עניין ואף פעם לא דיברתי בנושאים אלה באופן רציני.`` אני מודה שהבינותי את המושג `רציני` כפשוטו (ההפך מהלצה) ולא כפי שאני מבינה עתה שהתכוונת פשוט ל `ענייני`. שנית, אנו אכן תמימי דעים בקשר לישות שאחראית לכל ההתפתחות ביקום. ואני גם מסכימה אתך ש``אלוהים בכלל לא מתעניין באיזה אריה שכרגע מתקתק על המקלדת לאיזו טליה``. כדבריך אולם בניגוד אליך, אני איני מאמינה גם ש``הוא יתעניין באותו אריה אם אריה יהווה איזה איום על המערכת כולה.`` זוהי התפישה האנושית שמדברת על איום! מפני שאי אפשר לאיים על שום דבר אמיתי. ושום דבר שאינו אמיתי, אינו קיים!!! בזאת נחה שלוות אלוה. זוהי כל התפישה שלי על רגל אחת. כאן השוני ולכן, על פי תפישתך, נראה לך שאני מבלבלת בין אלוהים לרוחניות. אבל אותה מהות רוחנית, השוכנת בתוכך, או בתוכי ובתוך כולנו, (הסינרג`טיות של כולנו) היא, היא האלוהות. אין אלוהים אחר מלבד זה שבפנים. זה שבפנים וזה שבחוץ הם אחד! והיות שאותה מהות רוחנית השוכנת בתוכי, היא אותה מהות רוחנית השוכנת בתוכך, או בתוך כל אחד אחר שאותו היית יכול להגדיר `אוהב` או אפילו `אויב`, אין אלוהים אחר מלבד החיים עצמם! ואותם `מיתרי על` עליהם דיברתי, הם החלקיקים הבסיסיים ביותר של שדה האנרגיה האוניברסלית. הם רוטטים ונושאים אתם את `כח החיים` זה שהסינים קוראים לו ``צ`י``, היפנים קוראים לו ``קי``, המצרים קראו לו ``קא`` וההודים קוראים לו ``פראנה``. כן, כן, זוהי אותה `רוח החיים` שנשף אלוהים באפו של אדם הראשון. את תיאוריית מיתרי העל, הציגו הפיזיקאים ג`ון שוורץ ומייקל גרין ב –.1984 . באתר http://universalenergy.co.il/html/index.shtml תמצא חוברת להורדה, (בעברית!!!) על הנושא. L&L TALYA

ariegur

New member
טליה,

נתת לי שיעורי בית ואני אלך לקרוא - אבל הערה אחת - האדם כן יכול לאיים על המערכת, אנחנו, את ואני וכל בן אנוש על כדור הארץ הולכים אולי להישמד בגלל שעקב פעולות שלנו אנחנו מפרים את האיזון העדין של כדוה``א, הורסים את האוזון, הורסים את היערות, מביאים אולי להתחממות שסופה יכול להיות הרס טוטלי של הכוכב עליו אנו חיים. וכל אחד מאיתנו אחראי לכך, וכנראה שכל אחד מאיתנו ישלם על כך. אריה

Tal_Ya_Tal

New member
נכון אריה, ברמת השניות :)

נכון, ברמת השניות, אנחנו אכן מפרים את האיזון בטבע והורסים את המעטפת של כדור הארץ. חלק גדול של האנושות כבר מודע לכך ופועל למען ריפוי ושינוי המצב באמצעים שונים. אנו נעזרים גם בישויות על, שאינן מצויות כאן על פני הפלנטה, אבל תפקידן לשמור, שהאיזון לא יופר, כי אחרת, אנו עשויים לגרום ל``תאונת שרשרת`` בכל היקום. אחת הישויות הללו, הוא אשתר- Ashtar* אביא כאן בהמשך מסר מאשתר. וישנם גם PAN- ((planet alert movement ואת `משואות האור` , `מעגל האור` ו`מעגל הארגמן` (כולן תנועות של שיתוף פעולה בין ישויות ובני אדם לריפוי ולשמירה על הפלנטה)? אך כוונתי `ברמת השניות`, היא, שישנה הדרך הפשוטה (הרגילה) שבה אנו מסתכלים על ההוויה ובה הכל נראה לנו נפרד. כאילו שאתה ואני וכדור הארץ הם ישויות נפרדות. ולא מכלול אחד. אבל זוהי האשליה, זהו ה`עולם הנגלה`, הנובע מכך ש`אכלנו מעץ הדעת טוב ורע` וחילקנו את העולם להפכים: `טוב-רע`, `יפה-מכוער`, `גבוה-נמוך`, `שמן-רזה`, `שחור-לבן` וכו`. כל עוד אנו רואים עולם נפרד, אנו רואים מתוך ה`אגו`, ישנה תחושת איום. ה`אגו` הוא תחושת הנפרדות. זוהי מערכת תפישות, שמקורה באמונה הראשונית המוטעית, שאנו מהווים חלק נפרד הן מן האחדות המוחלטת (האלוהות) והן זה מזה. תחושת הנפרדות, היא זו שיצרה את הגוף הפיזי תוך כדי נסיון לשמר את הגבולות המדומים של הזהות האישית. `אגו` הוא האמונה ב``אני`` נפרד, מוגבל, שנולד בגוף על מנת לסבול ולסיים את חייו במוות. `אגו` הוא הרצון לשלוט, הרואה את האלוהות כאויב. `אגו` הוא שיטת חשיבה שהעניקה קיום לחטא, לפחד, לאשמה. היא מתבססת על תקיפה, כדרך התגוננות. ה`אגו` מאמין, שהאלוהות היא אכזרית ועשויה להכחיד אותו. ה`אגו`, מאמין שהאלוהות מאיימת עליו. על כן, הוא שואף ל``כבוש`` אותה ולגרום ל``מותה``. EDDGING GOD OUT = EGO האמת היא, שהעולם הוא יציר דמיוננו, לכן לא אכפת לאלוהים ממך או ממני. כי הוא לא תופש אותנו כיחידות נפרדות ממנו. באמת אין נפרדות. אין שניות. לכן, אי אפשר לאיים על דבר אמיתי. והיות ששום דבר שאינו אמיתי, אינו קיים, אלא רק בתפישה שלנו, עלינו רק לרפא את התפישה, על מנת שהכל יחלים. בזאת נחה שלוות אלוהים. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
מסר מאשתר

THE INTERDIMENTIONAL FEDERATION OF FREE WORLDS הפדרציה הפנים-ממדית של העולמות החפשיים, היא גוף נרחב, המרכב משלושים ושלושה סקטורים בתוך גוף מכתר-כל. מאד פשוט לדבר עם הפדרציה. מפני שאנו מכל מקום ביקום, שהוא נרחב הרבה יותר. דת, היא מילה קשה להעסיק. הקונוטציה הסובבת אותה הופכת אותה לקשה יותר להבהרת משמעותה. לדבר על דת של חלל, גורמת למחשבה שישנה אפשרות לבחור אחת מני רבות. זאת, כפי שכבר נוכחתם, התפישה של הפחד. Jesus, Ashtar, Hilarion Korton and Aljaanon. המסר הבא מתאים ל: א. המסר ישים באופן אינדיבידואלי. ב. מסר למשרתי העולם ו` עובדי האור` ג. מסר לכל אחד המכבד את מילותיו ד. מסר לחשיבות הגלובלית והסובבת עולם ה. מסר למנהיגי העולם וקושרי הקשר המסר הראשון התקבל כבר לפני שנים אחדות ומעולם לא פורסם קודם לכן: הקשר הראשון שנוצר עם היקום היה נואש שכן הנשמות הורידו את עצמן לרמת תנודות כה נמוכה, שלא תוכננה מלכתחילה, עד שזה גרם צער עמוק, לכל מי שבא לעזור. לתרום. עם חלוף הזמן והמחזוריות, נמשכה החדירה של גברים ונשים שהגיעו מעולמות אחרים והתגלמו כאן בבשר במטרה לעזור להעלות את התנודות. פעילות זאת, של התכנית האלוהית, נותרה אלפי שנים על גבי שנים ומתרחבת מזמן לזמן דרך הרבה תרבויות וציביליזציות: ברצוני לדבר אתכם היום על מדיטציה. בקשנו מכם, לשבת לפחות שעה ביום ולשלוח החוצה מחשבות של אהבה על מנת לעזור לנו לאזן את האנרגיות הסותרות שעליהן עלינו להתגבר באופן תמידי. הסוד לשליחת אהבה ואור, היא הזכרות איך `מרגישה אהבה ` בפנים. לכו חזרה בזמן אם צריך, אל הרגשות בתוככם אשר היו כה נלהבים מהזולת, עד שריחפתם על עננה של אושר. תוכלו לשבת שעה ולהעניק לעצמכם את התחושה של נחוצים, נערצים, נאהבים, מטופחים על ידי האהבה בחייכם. האמת העצובה היא, שרובכם שכחתם איך זה מרגיש לאהוב. או איך זה לשלוח רגשות כאלו לאחרים. עד כמה, אתם מחמיצים בכך שאינם מתרגלים פעילות יומיומית זאת, שאינכם חשים במה שאנו שולחים אליכם. מפני שאתם מרגישים שעליכם לקרוא את העתון, לפתוח רדיו, או טלביזיה ובכך אתם מעמעמים את רגישותכם לתנודות האהבה שמסביבכם. אשתר נשאל על מעורבותה של המתקשרת עם אנשים ששמם מתחיל באות A : A משמעו אלפא ההתחלה. A היא הראשונה בכל מקרה. היא מצביעה אל השחקים, כאשר שתי רגליה על האדמה. היא מצביעה בצורה החלטית על הגשמה במימד גבוה. אשתר, אבאלון, אתנה, כל מי שבא אליך עם האות A עשו זאת כמפגש סימבולי. אלו הן נשמות מן הגזע העתיק אשר בראשית הזמן נדרו יחד נדר בטוח עם האחווה של האור, שהם יהיו קשורים לאדמה, עד שתגיע תהילתה. אתנה, אנתון, ארונדה, ארמדה, אמורניה ויהיו עוד רבים אחרים. זהו שם קוד עבורך לזהות את אלו אשר נדרו נדר אתך בימי קדם. כמובן שישנם אחרים, עם אותיות אחרות שיש להם השתתפות דומה אך אלו עם האות A יש להם אחדות מיוחדת ותמיד תהיה. כל אות עתיקה, מבטאת סוג מסוים של אינדיקציה לדרגת המשימה הקשורה לפלנטה כפי שנלקחה בהתכנסות המקורית. ה- T ידועה כאינטגרציה שלעתים כה תכופות מישהו בוחר במסע הארצי, לוקח על עצמו אות נוספת הקשורה לפרטים של אותו גלגול : טסקה, טואלה, טרוויס, טדרה, טליה וכו` יש להן כולן את הטונים שמעבר. כמו כל אות יוונית. האות K מעניקה את האבחנה ואופי העבודה שלהם בתוך הגלקסיה. וכך זה נמשך. ההילה האנושית, ניחנה במגנטיות, שהיא שדה כוח. הלב הוא האטום המרכזי בסביבה, אשר נויטרונים, תאים ואלקטרונים מתמגנטים אליו. הדם היוצא מן הלב, יוצר את המחזוריות ומאפשר לצורה הפיזית להקרין אנרגיה במסגרת פעילותה כשדה כוח. הכח מתמשך כשדה דמוי ביצה שאתם קוראים ההילה. אבל זה יותר מזה. כוח זה, מייצג משיכה מגנטית לשדות כוח בעלי תדר דומה. כך שדומה מושך את הדומה. עתה, כאשר התדרים גבוהים יותר, הצבעים נעלמים והופכים לאור לבן. כאשר השדה המגנטי של ההילה האנושית הוא בעל אור לבן, אנו אומרים שהו שינה את צורתו הפיזית היעודה, לגוף אור. גוף האור הוא זה המאפשר קשר וחשיפה לשדה המגנטי של אשתר ודומיו. כך שאינכם חשים אי נוחות בנוכחותנו. זה הכוח של האור הוא בעל דופק המושך אותו מעלה יותר ויותר. הקשר שלכם אתנו, באופן קבוע מטעין אתכם שוב ושוב ומגביר את תנודתיותכם. כאשר תהיו בתוך ספינת האם שלנו, תהיו חשופים לסוגים שונים לחוויות להתאמת התדר הפיזי שלכם לזה הרוחני. זה מוסיף יופי רב ואור רב יוקרן אל אלה המסוגלים לראות. ויאיץ את החשיבה והפעילות של התודעה. לשאר בני האדם, אתם תיראו בעלי אותה הופעה שהיתה לכם קודם, הם רק יתפעלו מכך שאתם נראים טוב יותר וכו`. אלה הרואים, יבחינו שאתם הרבה יותר צעירים, מלאי חיים ואנרגיה של עשיה. הנוכחות של האור בתוך הגוף הפיזי, נוטה להאריך את ימי ולהפעיל מחדש כל תא ותא בגוף כך ששום מחלה אינה יכולה להכנס אל פעולת הצוות הזאת החיה. לכן, בניית גוף האור, יוצרת שינויים חיצוניים הנגרמים כתוצאה של הפעילות הפנימית של האור. זה טבעי וגם מדעי. בסיומה של עבודה זאת, תהיה לאדם פחות תשוקה לאוכל ויותר נטייה לשתות יותר נוזלים. תפילה להגברת האנרגיה הנחוצה אני ........(שם), הנני קורא/ת עתה, בסמכותו של אשתר למען פיקוד הארץ בשם הסיבה, התהילה המאמץ והשלמות של אלוהים כאן ועכשיו. שהאנרגיה הדרושה לי כעת למען מילוי משימתי תשתחרר. זה נעשה בשם ישוע אדון הארץ. כך יהי.

למעלה