מהי תאונת צלילה ?

קותי

New member
קודם כל לא מפחדים, ולא בפרנויה

סתם נהנים להשתעשע בענין. זה חלק מהמורשת של הפורום
בבגד ים עם שנורקל ביד? ברררררר. 20-21 מעלות במים. היה לי קריר עם חצי חליפה ביום שבת. דבר שני, אל תדאג. אף אחד מהגופים לא יגיע למסקנות. ואם אחד מהם יגיע, השני ישמח לאמץ אותן כדי לחסוך טרחה. סביר להניח ששניהם (הפקח והשוטר) עשו מה שעשו כדי לכסת"ח. רק אם יהיה לחץ חיצוני בלתי רגיל, מישהו יוציא איזה שהן מסקנות. בעיקרון לפי החוק - סמכות חקירה יש לשוטרים (ועוד כמה פונקציות שלא נכנס אליהן כרגע). פקח הצלילה יכול לעזור לשוטר שלא אמור להבין בצלילה אבל לפי עיון שטחי בחוק הצלילה לא מצאתי שהמחוקק העניק לפקחי הצלילה סמכויות חקירה. דרך אגב, סמכות חקירה זה לא דבר שהרשות תוכל להוציא לפקחים בהוראת שעה אם אני לא טועה

הולנדי

New member
רק אם הרכב עמד במקום אסור../images/Emo32.gif

לחניה, עד כמה שזה נשמע מוזר.

אילוניק

New member
יוביוב תרשה לי גם להוסיף

ראה אני לא התנפלתי הבחור בא שואל שאלה על תאונה כמעט תאונה מעבר לסקרנות האישית שלי אני מעוניין ללמוד מהמקרה ולהסיק מסכנות לגביי ולגבי אולי חבריי מה עוד שהשואל הראשון מתנה תנאי לדעתי יענו קודם תענו לי אתם ואני אמסור פרטים אחר כך ואם תעיין בתשובה שלי לא התנפלתי עניתי לו שגם אני אענה אחר כך לעניין ההתניות בקשו ממנו פרטים יתן אחר כך למה אני צריך לענות לו ישר גם אני עונה אחר כך ואני מצדיק בכך גם את קותי אילוניק היפה I.H.B

שי רוט

New member
הגדרת תאונת צלילה

"מקרה הביטוח"- כל פגיעה גופנית בלתי צפויה מראש ו/או מחלה שתגרם במשך תקופת הביטוח, כתוצאה מפעילות צלילה ספורטיבית של המבוטח ואשר מהווה את הסיבה הישירה לצורך בתשלום הוצאות אשפוז , חילוץ, הצלה, פינוי והעברה כמוגדר בפוליסה ( להלן " תאונת צלילה " ) . שי

אילוניק

New member
לשי רוט ואם ../images/Emo99.gif

צללתי באילת ובעומק 10 מטר פגשתי צוללת התאהבתי בה עד כלות הנשימה והמיכל והיא סרבה לי בגלל גלי היופי שמסנוורים אותה וליבי נישבר זה תאונת צלילה אילוניק היפה I.H.B

שי רוט

New member
לא אבל... כדאי גישה שונה :

הטיפול הפסיכולוגי פסיכיאטרי יכול לעזור .... דרך אגב , האם הכוונה לצוללת במובן הנקבי או לצוללת במובן המכני ? מיים צלולים לכולנו . שי

אילוניק

New member
אחי

הכוונה לצוללת מהמין היפה החזק והשולט על המין הגברי אילוניק היפה I.H.B

למעלה