הנה
ואני רואה בכל דבר התקדמות: - דבריו והתייחסותו של הרב שרלו לנטייה - העובדה שהיועצת בתיכון שבו הייתי, למרות היותה אישה דתייה לחלוטין, שלכאורה היתה אמורה להציע לי טיפולים מגוונים, שוחחה איתי פשוט על מנת לעזור - וכדי לנסות למצוא את דרכי בחיים. - שיחות אישיות שהיו לי עם אנשים דתיים בעלי תפקידים ניהוליים או חברתיים בהם הופתעתי לגלות שאצל רובם, "מחלה" זו כבר לא, וגם הם מתלבטים לאור דברים ששמעו והגיעו לאוזניהם (רמז: לא מצעדים....) כיצד לקבוע את יחסם להומוסקסואלים. - העובדה שקיימים דיונים ומפגשים בנושא. שמגיעות תגובות חיוביות מחלק מהרבנים ומאנשי מפתח בציבור הדתי. - שינוי ביחסם של חברים דתיים שלי (במהלך שלוש השנים האחרונות) אל הנושא, שאת חלקו אני זוקף במעט לעצמי, על שהצלחתי "לחנך" את הסביבה הקרובה אליי, ועל הדרך ללמד אותם דבר או שניים על היחס לשונה. בתחום הזה לכל אחד יש כח - ואפילו אם מישהו הצליח לשנות את ההתייחסות של אדם
אחד אל הנושא הזה - כבר הרווחנו הרבה. נכון, המצב רחוק עדיין מלהיות אידיאלי. אבל תבין ידידי, ואני לא נגדך - שנינו רוצים שגם לי וגם לך יהיה יותר טוב

אני פשוט מאמין שחברה הדתית המאבקים צריכים לבוא בצורה אחרת, וגם שהם לוקחים יותר זמן. בהזדמנות זו, כדי שבאמת לא יהיו ספקות, אני רוצה להביע את
הסלידה העזה שיש לי מאותם חרדים שהתפרעו וגרמו לנזק לרכוש של כמעט מיליון ש"ח !!! זו הפקרות שלא היתה כמותה ! אני חושב שבכלל לא היו צריכים לשחרר את העצורים מההתפרעויות ! חוץ מזה שזו פשוט עבריינות, הם גם רמסו באופן גס את "בל תשחית". על פאת זקנם הם שומרים, אבל על רמזורים בעיר שלהם (!!!) הם לא חושבים ?! לדעתי, זה גם חמור מאוד שרבנים לא יצאו במפורש כנגד ההתנהגות הזאת. מקווה שהראיתי קצת התקדמות.....