כן "בלתי-כריעים". זה הביטוי שטבעה הליצניה ללשון העברית.
ס ספלינטור New member 23/2/03 #21 למי שלא הבין זה בסדר. עוד לא ראיתי מישהו שמצליח להסביר את החידוש של גדל בשני משפטים למי שאינו מצוי בתחום (כלומר מי שאינו ברטרנד ראסל).
למי שלא הבין זה בסדר. עוד לא ראיתי מישהו שמצליח להסביר את החידוש של גדל בשני משפטים למי שאינו מצוי בתחום (כלומר מי שאינו ברטרנד ראסל).
ש שירה בלטר New member 23/2/03 #23 לעומת זאת, אני מכירה אדם שמתיימר להיות מסוגל ללמד כל תלמיד תיכון בארץ את משפט גדל ב-20 דקות. הממממ... תלוי באיזו רמה.
לעומת זאת, אני מכירה אדם שמתיימר להיות מסוגל ללמד כל תלמיד תיכון בארץ את משפט גדל ב-20 דקות. הממממ... תלוי באיזו רמה.
I Idan91 New member 24/2/03 #25 שלי, אל תיהיי טיפשונת.. ../images/Emo187.gif הוא אמר שהוא יכול ללמד כל תלמיד תיכון.. מורות זה כבר יותר מדי.. את לא חושבת?
שלי, אל תיהיי טיפשונת.. ../images/Emo187.gif הוא אמר שהוא יכול ללמד כל תלמיד תיכון.. מורות זה כבר יותר מדי.. את לא חושבת?
S shellyland New member 24/2/03 #26 קוקי, את יודעת כמה שנים אני כבר לא מורה??? חוצמזה, כבר סגרנו שאני אינפנטילית, לא?
I Idan91 New member 24/2/03 #27 לא. ../images/Emo187.gif קטנות ממך עוד לא העידו כך. חוצמזה, הרשי לי לצטט את שושן, "פעם מורה, תמיד מורה"..
לא. ../images/Emo187.gif קטנות ממך עוד לא העידו כך. חוצמזה, הרשי לי לצטט את שושן, "פעם מורה, תמיד מורה"..