מהיכן אדם וחווה?

perhay

New member
מהיכן אדם וחווה?

סיפור דומיניקני גרמני, צרפתי, אנגלי ודומיניקני משוחחים על תמונה של אדם וחווה בגן-העדן. הגרמני אומר: תראו איזו שלמות בגופים, היא גבוהה ויפהפייה, לו יש גוף אתלטי. ללא ספק הם גרמנים! הצרפתי מגיב: אני לא חושב. הארוטיות שופעת. היא כל כך נשית, הוא כל כך גברי. הפיתוי לא יאחר לבוא. האנגלי מנענע את ראשו לאות שלילה ואומר: שימו לב לשלוות הפנים, לעדינות של התנוחה. אין ספק שהם אנגלים! לאחר כמה דקות, אומר הדומיניקני: אני לא מסכים! הסתכלו היטב! אין להם בגדים, אין להם נעליים, אין להם בית. רק יש להם תפוח עלוב למאכל. הם לא מקטרים ואפילו חושבים שהם בגן-העדן. השניים האלה יכולים להיות רק דומיניקנים!

perhay

New member
תודה, שחרזדה, לא הכרתי.

זה סיפור מאד מתאים לעונה זאת של השנה. סופר לי שבהרבה מקומות בארץ כבר פורח החצב.

י מ י ת 1

New member
החצב פורח

שלום שחרזדה האחת. אכן הנך אחת ויחידה שופעת כל טוב. הסיפור יפה מאד, כבר הדפסתי ואשלח לבתי שהיא מורה בכתה ב'. המשיכי כך. בהצלחה. ויום יפה ונעים לך.

KOOKI10

New member
לפרהיי, כולם צודקים, נקודת

המבט היא שונה, (מזכיר את סיפור הפיל לעיוור).

perhay

New member
הומור עצמי

הסיפור/בדיחה "מהיכן אדם וחווה" שקבלתי דרך נציגי משפחתי המתגוררים ברפובליקה הדומיניקנית שייך לסוגה של הומור עצמי. האם מוכרים לכם עוד סיפורים בסוגה הזאת? דוגמאות יתקבלו בברכה.

NAVVAN1

New member
פרי, כולנו הגברים הנשואים לנשים

פולניות, ומספרים בדיחות על פולניות, יודעים שזה הומור עצמי.

הומינר

New member
ואם מדברים על פולניות

הנה מה ששמעתי לאחרונה. פולניה בת 84 באה לבית ספר לשפות, ורוצה ללמוד אנגלית, מנהל בית הספר משתומם, וכי למה לך בגילך ללמוד אנגלית, משיבה הפולניה, שמעתי כי בגן עדן מדברים אנגלית ורוצה אני להיות מוכנה, ומה יהיה אם תישלחי לגיהנום, נו, טוב, פולנית אני יודעת מהבית

למעלה