מהזה ישראלי בעיניך?

מה שמעיד על כך

שהישראלים רואים עצמם כחברמנים וג'דאים אז על זה מוציאים תקציבי מחקר?

תמר

המשכתי עם המחשבה שלך אולי המוחצנות הישראלית היא כך כי היא מסווה ..לבישנות (מתבישים בבושה
)

hillelg

New member
וכמו שנאמר

שמי שאין בו תכונות אלו, חושדים בו שאינו מזרע ישראל: ביישנים, רחמנים, גומלי חסדים...

hillelg

New member
תצחק,

אבל יש כבר מי שעשה את הראשי תיבות האלה. בשיא הרצינות.

כמובן. אבל אני מהירוקים

ולכן חסיד המיחזור. שימו לב שימו לב: זוהי הודעה ממוחזרת אני חוזר: זוהי הודעה ממוחזרת אני חוזר וממחזר: זוהי הודעה ממוחזרת

באותו עניין

מצאתי איזה שאלון שהיה מושלך באחת מהפינות האפלות של המרשתת. האמת - לא משהו. אבל זו גם מין תשובה לשאלה שנשאלה כאן. כדי להבין מה מחבר השאלון חושב על הישראלים, תתמקדו תמיד בתשובה מספר 4. -=-=--=-=- איזה ישראלי אתה? עקב כך שכל הציונים שליליים אין לקחת את המבחן ברצינות! את התשובות יש לכתוב על דף נייר בלבד! לא לקשקש על המחשב! 1. האם אתה נוהג לקחת "מזכרות" ממלונות? 1. לא! 2. רק דברים קטנים ובכלל לא תמיד 3. מגבות, סבונים, לא משהו רציני 4. ברזים מגבות מצעים... מכל הבא ליד 2. אכלת ארטיק ונשארה לך העטיפה ביד מה תעשה? 1. אזרוק אותה בפח הקרוב ואולי גם ארים קצת לכלוך בדרך 2. אזרוק אותה לפח 3. אם יהיה לידי פח, לשם העטיפה תלך ואם לא המדרכה תאלץ להתאים 4. אפיל אותה במקריות על הרצפה 3. מה מהארוחות הבאות יותר מתאים לך? 1. מסעדת גורמה 2. מסעדה נורמלית 3. פלאפל 4. על האש באי תנועה 4. איזה סרטים אתה הכי אוהב? 1. רומנטיים 2. קומדיות 3. אקשן/פעולה 4. בורקס 5. האם אתה נוהג להשאיר טיפים? 1. כמובן 5 ₪ מינימום 2. כן אבל כמה זה תלוי אם היו נחמדים 3. 10% אם בכלל 4. לא! שילמדו להיות יותר מהירים! 6. קנית משהו במכולת וגילית שטעו לטובתך מה תעשה? 1. אחזיר למוכר מייד את הכסף 2. ארמוז לו "אה חשבתי שזה עלה 4 לא 3! 3. אלך 4. אצרח "יש! דפקתי תמערכת!" ואברח 7. ואם טעו לרעתך? 1. אלך הביתה עצוב 2. אשאל בנימוס "אה זה התייקר...?" 3. אגיד למוכר שנראה לך שהוא טעה 4. צרחות! "גנבים כולם!" 8.האם אתה מאמין לפרסומות? 1. ברור! למה שישקרו לי? 2. מה פתאום! מאמי בא לך לקפוץ למכולת? יש דנונה חדש! 3. לפעמים 4. מה פתאום! כולם גנבים! 9.מה הספורט המועדף עליך? 1. טניס 2. כדורסל 3. כדורגל 4. פוטבול עכשיו, בחנו את עצמכם! סכמו את הנקודות שלכם וקראו את ההערכה המתאימה. 9-18: זה ישראלי זה?! לא מפלח, לא גונב, נדיב, מאמין לאנשים...? אתה בטוח שלא רימית? אם סימנת א' גם ב6-8 אז כדאי לך לקחת את עצמך בידיים למה נתת למישהו לגנוב ממך פעמיים ולג. יפית לעבוד עליך בעיניים. הצד הטוב בך זה שאתה ישר כמו סרגל ואכפתי כמו דרדסבא אז כל הכבוד! רק שלא תהפוך להיות כמו ניר מ"זבנג" והכל יהיה בסדר. 19-27: אתה באמצע. מפלח - אבל לא הכל ישראלי ממוצע! Booooooring אני מקווה שאתה פחות משעמם בתחומים אחרים... תעשה עוד בחן את עצמך ואם יוצא לך באמצע... אתה צריך טיפול...! 28-36: אתה איך אומרים... וואחד ארס גונב ממלונות, צורח כי שחכו להחזיר לך שקל... תתחיל להרגע!! כ"ב (כתב בוטן) דותן *קרטמן* רייס

למעלה