מהזה ה זי ?

URNFS

New member
במנגה אולי...

כי לא קראתי אותה,אבל כן אומרי לוחמי זי בגרסא היפנית,אתה לא שומע את זה כי אתה מצפה לשמוע את המילה "זי" כפי שהיא,שהם בעצם אומרים "זד" (שזה בעצם הדרך הנכונה לבטא את שם האות,וגם שם הסדרה ביפנית זה דראגון בול זד),אז הם אומרים "זטו סֶנשי" שזה "לוחמי הזד". בכל אוווופןן...נגיד שבאמת שם הסדרה על שם לוחמי זי,השאלה היא למה קוראים להם לוחמי הזי?

URNFS

New member
נכון בדיוק כמו שאמרתי.

זה סתם משהו שהחליטו לקרוא ללוחמים כדי שכאילו תהיה סיבה לZ שבשם של הסדרה.אני עדיין חושב שזה בגלל שזה דומה לספרה 2. ^_~

sonkun

New member
לא שמעתי שום זד

אבל בכל אופן, נגיד שאמרו את זה, זה עדיין לא הסיבה שקוראים לזה זי, אין לכך סיבה, אין משמעות ואין כלום, אקירה אמר כך בעצמו.

vegeta2

New member
הזי זה על שם לוחמי הזי...

זה אלבאמת חמש דקות, פשוט הם נלחמים במהירות, ובסדרה מורחים את הזמן כי העיניים שלנו לא יכולות לקלות כזו מהירות.

saiyanit

New member
למה את מתווכח כל הזמן?????

אתה תמיד חושב שאתה צודק! יאלללללה *** אתה לא המושיע של הפורום ואין לך זכות להגיד מה נכון ומה לא בסטירה לאנשים אחרים פה ..אלא אם כן יש לך הוחכות לגבי כל " לא נכון" שלך זה קורה הרבה!! תביא הוכחה ואל תתווכח עם כולם!

sonkun

New member
אני לא המושיע של הפורום

אני חדש פה, ואני רק אומר את מה שנכון, אני רואה דרגון בול זי, עוד לפני שזה הגיע לארץ, ועוד לפני שבכלל ידעתם על הקיום של זה, אז תסמכי עלי, אני יודע על מה אני מדבר. אם את רוצה, אני יכול לשלוח לך את כל המנגה של דרגון בול זי ותראי שלא אומרים בשום מקום z fighters. זה המצאה של טואי, לא של טוריאמה.

saiyanit

New member
על תדבר שטויות.....

אתה מתנשא פה מעל כולם! מה אתה חושב..שאתה היחיד פה שמודע מזה דרגון בול זי? אתה חושב שזה עושד אחד מסוגי הפורומים של ערוץ הילדים שהתחילו לראות מתחילת השנה??? אתה חושב שיש פה ילדים שרק רואים דרך ערוץ הילדים???? זה הכל חרטה מה שאתה אומר! בן כמה אתה 15?! שמעאני רואה פה את הסדרה מגיל 7..אולי יותר משהו כזה! וזה ניראהלך מה..אחרי שהביאו לארץ?????? תחשוב לבד.. אנשים פה מכירים את הסידרה יותר טוב ממך או קצת פחות ממך.. ואף אחד פה לא מתנשא כמוך!! אני יודעים וידענו על הריו\\קיום של הסידרה לפני שנים..לפחות חלק מהאנשים פה.. ואתה לא תבוא משומדקום ןתגיד לנו מה אנחנו יודעים וממתי..

sonkun

New member
ארר

סליחה אם אני נשמע לך כאילו אני מתנשא, אבל אני לא. אני התחלתי לראות את הסידרה כשהיא רק התחילה לשדר בארה"ב, כשעוד גרתי שם. אז אם תביאי לי הוכחה שכתוב שיש משמעות כלשהיא לזי, אז אני טעיתי ואני מתנצל, אבל עד אז, אני נשאר בדיעה שלי, שעקב ראיון שראיתי שעשו לטוריאמה ביפן, וראיתי עם תרגום באנגלית, הוא אמר שאין לזי משמעות.

saiyanit

New member
אז מה אם.....

גרת שם?? זה משנה משהו? אני נולדתי בארץ ואני דוברת אגלית.. אומר משהו? לא.. ולי הביאו קלטות וחוברות וכאלה של דרגול בו ודרגון בול זי.. זה הופך אותי לחכמה יותר ממך בנושא? לא! אז גם אותך זה לא הופך ליותר מבין ממי שבפורום הזה!! אוך החדשים האלה..מאיפה הם באים?!!!!!

sonkun

New member
טוב, את יודעת מה

אני מוותר, את צודקת ואני טועה. נמאס לי מהריב הטיפשי והילדותי הזה אז אני מוותר. ומה הקשר לזה שאני חדש? רק שתדעי אני קורא פסיבי בפורום לפחות שבועיים כבר.

saiyanit

New member
אוווווווווו שבועיים

אני פה מאז שזה ניפתח.. רק בשמות שונים וואי שבועיים זה המון.פששששששששש ניסיון יפה..לא....

sonkun

New member
ארר

אתמול הייתי במצב רוח עצבני, אני מתנצל אם העלבתי אותך. אל תתנהגי כמו ילדה קטנה, אני מאמין שאת לא. נפתח דף חדש?
?

URNFS

New member
אם היית באמת מבין...

היית יודע שאין באמת מנגה בשם "דראגון בול Z" אלא יש מנגה בשם "דראגון בול" בעלת 44 (בערך) כרחים,שבתוכם יש את כל העלילה של דראגון בול ושל דראגון בול Z. אם אתה מוצא מנגה בשם "דראגון בול Z" זה רק משהו שהאמריקאים עשו כדי להפריד את העלילות כדי שיתאימו לסדרות השונות. אגב,אתה אותו sonkun מאניברס?

sonkun

New member
טוב, כבר ממש נמאס לי מזה

טואי הוסיפו את הזי, טואי הוציאו את המנגה - כלומר, על הגיליון כתוב דרגונבול זי. אז זה לא משהו שהאמריקאים הוסיפו. וכן, אני גם באניברס.

sonkun

New member
אה ואגב

יש 42 כרכים של דרגון בול + דרגון בול זי, והתווסף הזי בכרך 17 בפרק 3, אם אני לא טועה.

URNFS

New member
זה מה שאני מנסה לומר לך.

כשאתה קורא בעצם את המנגה שנקראת "דראגון בול Z" אתה בעצם קורא את התרגום המקצועי שעשו האמריקאים,וכמו שנוכחנו לדעת (תודות לפאנימיישן),אפשר להוסיף לגראפיקה כמה דברים,כולל הZ שאתה רואה על הגליון.אתה מבין,בהתחלה הרי פאנימיישן החלה לדובב את דראגון בול (ב1996),אבל הם ראו שזה לא תפס,אז הם דילגו על זה והתחילו ישר מדב"Z. אז כדי שאנשים בארה"ב ידעו איזה מנגות לקנות,אז האמריקאים חילקו את המנגות לד"ב ולדב"Z, (בדיוק כמו שאמרת,הם חילקו את זה בכרך 17),אבל אם תחפש את המנגות המקוריות ביפנית,תראה שגם על כרך 17 ו18 והלאה עדיין כתוב Dragon Ball ,בלי שום Z... ואתה לא חייב להיות עצבני כל הזמן.תתחיל לחייך

למעלה