מהזה ה זי ?

shacta man

New member
מהזה ה זי ?

בדרגון בול זי ולמה הסדרה הזו כלכך איטית? זאת אמרת למה חמש דקות בסדרה הזו זה 11 פרקים?

ashkeloni

New member
טוב......

אין לי מושג מה ה-Z מייצגת... יש שלושה סדרות אם לא ידעת והן- DRAGON BALL DRAGON BALL Z DRAGON BALL GT ויש פרקים שבהם הזמן זוחל, אני יודע, אבל יש פעמים שהזמן טס, כמו איזה פרק אחד שבאמצע (יותר נכון בסוף הפרק) קופצות להן 3 שנים... וזה ככה כי יוצר הסידרה החליט...אפילו שזה נראה קצת מוזר... ודרך אגב...ברוך הבא לפורום שלנו ואני מקווה שתהנה פה!!!

URNFS

New member
דעה בקשר ל Z

לדעתי זה רק בגלל ש Z דומה לספרה 2,אז זה כאילו דראגון בול 2. וזה שיש "לוחמי הZ" זה סתם תוספת שהכניסו כתוצאה משם הסדרה.

גם לי יש דעה מוזרה...

כשאומרים באנגלית דרגון בול בצורת רבים אז זה נשמע כזה "דרגון בולז".... אז זה נשמע מגניב להגיד דרגון בול זי....

sonkun

New member
אין לזי משמעות

dragonball dragonball z dragonball gt זה שלושת הסדרות. z=nothing gt=grandtour

saiyanit

New member
אני חושבת ההסבר לזי זה...

פשוט מאוד "לוחמי הזי" מה כבר יותר פשוט מיזה? זה זי וויירס!! הכי פשוט הכי נכון..

sonkun

New member
אז"ש

במנגה ובסידרה היפנית לעולם לא נאמרה המילה "לוחמי הזי", זה רק מהדיבוב האמריקאי. הזי לא אומר כלום! ואיפלו אקירה טוריאמה אמר את זה.

אוקי אני אגיד לכם מה זה ה-Z

זה מראיון אישי עם היוצר של הסדרה אקירה טוריאה אז זה הכל נכון פשוט אחרי שהוא סיים עם דרגון בול ושהוא התחיל עם דרגון בול זי פשוט נגמרו לו הרעיונות לסדרה גם בגלל שהיא ממש ארוכה אז הם עשו הרבה דברים וגם בגלל שקצת נמאס לו לעשות אותה אז בגלל שהאות Z זאת האות האחרונה ב-א"ב האנגלי הוא חשב שזה ירמז לכולם שזהו, זה הסוף הסדרה נגמרה(במקור במנגה לא היה דרגון בול זי, דרגון בול זי במנגה נחשב פשוט לעוד דרגון בול, והוא גם במקור רק התכוון לעשות את סגאת פריזה אבל שיכנעו אותו להמשיך ולהמשיך עד שהוא סיים את הסדרה בסגאת בוו) וזאת כל האמת

sonkun

New member
מי זה אקירה טוריאה?

אולי אקירה טוריאמה. אל תדבר שטויות, בראיון כששאלו אותו למה הכוונה בדרגון בול זי הוא אמר שאין שום כוונה. והוא התכוון לסיים את דרגון בול זי בסאגת פריזה, אבל בגלל שהסידרה הייתה כל כך מצליחה החברה בטואי הכריחו אותו להמשיך, אז הוא עשה עד סאגת סל, ששם כידוע גוהאן הופך להיות הגיבור והוא רצה לעשות סידרה שגוהאן הוא הגיבור, אבל בגלל שהמעריצים התלוננו שזה הסיפור של גוקו הגברבר ולא של גוהאן הסיסי שלא יודע להילחם אז הוא סיים את הסידרה כשגוקו הגיבור והוא הולך לאמן את אוב.

...

בסדר אז בלי כוונה שחכתי את ה-מ' לא צריך להתרגז ומה שאמרתי זה נכון זה היה מראיון שעשו איתו כשהוא היה באמריקה בעניינים בנוגע לסרט שיוצא

sonkun

New member
איזה סרט?

אם אתה מתכוון ל Live Action Movie אז שוב, אתה מוכיח את טיפשותך, כיוון ש FOX אמרו במפורש שהסרט ייצא בסביבות 2005. אם אתה מתכוון לסרט 8 - ברולי, אז שוב אתה מוכיח כמה אתה טועה, כיוון שלאקירה ידידינו אין שום קשר לאף אחד מה Movies וה TV Specials שיצאו, אלא פילרים של טואי, הוא רק עזר לעצב את בוג'ק מסרט 9.

....

דבר ראשון אל תקרא לי טיפש אתה לא רוצה להתחיל קרב דבר שני אני כן מדבר על הסרט החדש שייצא ב-2005 זה שזה יוצא ב-2005 זה לא אומר שהם לא עובדים על זה עכשיו הם התחילו לעבוד על זה כבר מתחילת השנה ובטח שלאקירה טוריאמה היה קשר לכל הסרטים, הוא צייר אותם

sonkun

New member
לא נכון ולא נכון

כמה קצת אתה יודע, אני לא מנסה להעליב אותך, רק להעמיד אותך על טעותך. הדבר היחיד שאקירה צייר בכל 13 הסרטים של דרגון בול זה את בוג'ק (את הדמות עצמה, לא את הסרט). ועוד לא עובדים על הסרט עם האנשים האמיתיים, הסיבה היחידה שהוא ייצא ב 2005 כי העבודה עליו נדחתה ל 2004. אז בבקשה, spare me, פעם הבאה שאתה מתחיל דיון, תבדוק טוב טוב שאתה צודק.

....

תפסיק להתנשא כמו איזה אדיוט אני יודע אני ראיתי בכמה אתרים מאמרים וכתבות וגם מהאתר הראשי של DBZ למה שהם יתחילו לעבוד על הכל ב-2004 ולהכריז על זה שנה וחצי, שנתיים לפני הם התחילו לעבוד על הכול כבר לפני הרבה זמן הסיבה שהם דחו את הצילומים עד 2004 זה בגלל שהם חתמו עם החברה של גורג לוקאס שתעשה את האפקים בסרט ועוד דברים כאלו אז הם בנתיים עובדים על זה

אה וגם

זה ברור שטוריאמה צייר את כל הסרטים אף אחד לא מצייר אותם כמוהו(ואל תגיד DBGT כי זה ממש לא אותו דבר) אקיראה טוריאמה צייר את כל הסרטיםן והספיישלים

sonkun

New member
אתה טועה

תפסיק להתווכח איתי, גם את הסידרה טוריאמה לא צייר, הוא צייר את המנגה, וטואי ציירה את הסידרה ואת הסרטים שהם ציירו לבד בלי עזרה מטוריאמה. אל פשוט תפסיק, נמאס לי מהריב המטופש שלך, עובדה, הקופירייטס שייכים לטואי ולא לטוריאמה.

sonkun

New member
אה, ולגבי הסרט

הם תיכננו לצלם אותו עכשיו, אבל זה נדחה, אתה יודע, _דחייה_, אז הם לא מצלמים אותו עכשיו, אז אין סיבה שיראיינו את טוריאמה עכשיו. וחוצמזה, למה שיראיינו אותו לגבי סרט שאין לו כמעט קשר אליו?

למעלה