מהו רומנטיקן?

נשית~37

New member
../images/Emo12.gif

איך? תסבירו לי איך? איך אתם כל פעם מסבכים דברים כל כך פשוטים? חחחחחחחחח

הצופה.

New member
../images/Emo13.gif הסבר

א. לןקחים דבר פשוט ב. מסבכים אותו ג. מסתכלים לצדדים לראות אם זה הרשים את מישהו ד. אם כן עבור ל"ה" לא חזור ל"ב" ה. חפש דבר חדש

חחחחחחחחחחחחחח

אבל נסה את א. לוקחים דבר פשוט ב. חופרים בו ג. מסירים קצת חלודה מהמוח ד. מגלים כמה זויות שלא חשבתם עליהם קודם ה. אם כן- חשוב על נושא חדש. (לא סותר את התהליך שלך דרך אגב חחחח)

ק-ס-ו-מ-ה

New member
ואוסיף קורטוב משלי

בפשטות מסויימת........ לרומנטיקן אלף פנים, מיליון דרכים, וצורות מחשבה לפיכך, אל לנו לקבע את תכונות הרומנטיקן לכדי ריבוע קטן ומוגבל.דעתי היא כי הרומטיקן הוא זה שיודע דרכו אל לב האישה, אחד כזה שיכול להעלות חיוך על פניה ולתת לה הרגשה עילאית גם על ידי נתינת פרח פשוט המעוטר במילים מיוחדות שיהפכוהו לפרח גן עדן.......כמדומני, גם השכלתן יכול לעמוד בקריקטריונים אלו. שבוע טוב.

ואני חושבת (או לפחות מנסה...חחח)

שכשמדובר ברומנטיקן חסר תקנה, כזה שמאבד את הראש... אז זה בעייתי, משהו. ואילו רומנטיקן המצליח לשלב מציאות ודמיון יחד זהו שילוב מנצח. כשעולם הדימיון, הפנטזיה, הכח ליצור במחשבה דברים שאינם במציאות ולהצליח למהול אותם במידה הנכונה יחד עם המציאות, הריאלית שבו הדברים כמו שהם למעשה בעולם מגיעים ל"מנוחה ונחלה". זהו המצב האידיאלי, הרומנטיקן האידיאלי שמצליח לשלב גם יצירתיות ביחסיו הרומנטיים...

sahr12

New member
עקב חוסר במיטות אישפוז...חחחח

אתם תאושפזו בשלב ראשון במסדרון....וכשיתפנו מיטות..אתם-ן תועברו אחר כבוד... לחדרים מסודרים......חחחחחחחחחחחח שבוע טוב לכל הרומנטיקנים,השכלתניים,ההאבלים...הסטוציונרים... וכל הפלגים..חחחחחח ב2200 ברצלונה נגד ריאל מדריד..זו רומנטיקה...:)

sahr12

New member
מרגול?? תפתחי כותרת..ותני נשיקה..

כמו שצריך...חחח יצא לך "נשי.." שבוע טוב...

sahr12

New member
בטח שאת אהבלה...חחחחחחחח

מהו ההבדל בין הרצליה לת"א???? בהרצליה זו רומנטיקה...בת"א שכלתנות..חחחחחחחח שבוע טוב לך,ולג´ניפר...:)

giulietta

New member
הצלחתם לבלבל אותי...

שנתיים וחצי אני בפורום הזה וחשבתי שאני כבר יודעת לזהות...כלומר, אם הייתי צריכה לקטלג אז הייתי אומרת שדוקא ההיא רומנטיקנית יותר מההוא...ופתאם - בום טראח´...
ולענין. התנועה הרומנטית צמחה באירופה כקונטרה לתנועת ההשכלה שלקחה את התרבות דאז קצת רחוק מדי, לטעמה, בנסיון להבין ולנהל את העולם אך ורק באמצעות ניתוחים קוגנטיביים. כשהסתבר שלא כל בעיה פתירה בדרך השכל הקר (מי אמר אהוד ברק?) נוצר צורך עצום בהחזרתם של כוחות הדמיון והרגש. הכוחות הללו לא מסתגרים רק בדיספלינות הטבעיות להם, האומנויות למיניהן, אלא הופכים לדרך חשיבה בכל תחומי החיים. גם כאן, כמו בהרבה נושאים אחרים, אין או -או. השילוב של שתי היכולות- השכלתנית והרומנטית, יביא לחיינו איזון, גמישות ועושר רב יותר. נהניתי מן הדיון. שבוע טוב ג´ול

למעלה