חייכני
תודה על היחס וההתייחסות. שיתוף לא תיקון שיתוף,ואכן אני אסתכל על החלק שבי שמנסה לשתף אותך,ואפילו עם זכוכית מגדלת אני מאמינה שהאהבה שלי היא הגורם המכריע ,אתה פשוט מדהים ומאוד מאוד יפה "אלוהות זרימה אהבה יופי יופי" נשמה טובה על החלק הזה בך תתבונן. אני מודה שממסע חיי מתוך הלבטים הפחדים והייסורים הפכתי להיות אלוהית זורמת מקירה ומוקירה את יופיה של הבריאה ושמחה להיות חלק ממנה,ומשם צמחתי,במסע חיי המורים היחידים שליוו אותי היו ועד היום נשמות והוויות אור,כן אני מנסה להסביר וזה חשוב לי. אני לא מדקלמת זו אני,למה זה חשוב לי מאחר ואני כל חיי הייתי נושאת הלפיד,אין חלק בחיי שלא הוכתב לי אין דרך שפסעתי והנחלתי דרך לרבים שלא הוראה לי,כשהתחלתי את מסע חיי כשבחרתי בחיים,בגיל 26 לא היו מורים ומדריכים כמו היום המורה שלי לקחה אותי שישה חודשים ולאחר מכן אמרה לי קפצי למים אין לי מה ללמד אותך. אוי הימים והלילות שחשבתי שאני משתגעת הפחדים המראות והדרך שעברתי הייתה קשה מאוד,היו ימים שהייתי אומרת ספק ברכה ספק קללה.הרבה ליפני שיצא הסוד מחשבה מילה מעשה רובדים זיכרון נישמתי,אני העברתי את החומר לקבוצות ריברסינג רק הייתי עוצמת עיניים היו לוקחים אותי לתקופות חיים ,היו פעמים שהייתי פוחדת לישון,העבירו אותי כל מה שהייתי צריכה לעשות עם אנשים,בבוקר שלמחרת היו מגיעים אנשים אם הקשיים הייתי רואה בלילה,אתה מבין זו אני זה מה שבעבורו הגעתי לעולם,לאחר שהפסקתי להתנגד הבנתי איזו ברכה זו.אין בי את הרצון להוכיח זה מה שהוכשרתי זה הלב הטהור שבי שכל כך רוצה לעזור ,,בלב נקי.תודה וסליחה אם הובנתי אחרת חג פורים שמח חייכני.