מהו הזיכרון

neophile

New member
יש הומלסים שיגידו לך שהם הכי לארג'ים בעולם

, הם וויתרו על הכל ! וואו ! אבל מה היה להם לוותר עליו מלכתחילה ? מה הם רכשו ? האם הנסיון שאתה מדבר עליו , הוא מסוג הדברים שאתה כותב עליהם בד"כ או שזה דווקא מסוג הנסיונות שחווית כשראית רק לרגע קטן שאתה לא מסוגל להתמודד עם ייאוש , שאתה לא מסוגל לרכוש אותו ולקחת עליו אחריות למרות שהוא שלך ?

mazal999

New member
?

איש יקר אין ספק שניכנתה ביכולת כתיבה מדהימה ומרגשת להזכרך זיכרון לא הדעה שלך על עצמך.ואם רק תקדיש דקה מזמנך לפשפש אל תוך השאלה מי יודע אולי תגלה ותגיע למחוזות חדשים בהם לא הייתה בהצלחה

Mist2

New member
מדובר בהחלט בזכרון

אם תקדישי עוד דקה לקריאה אל תוך הפוסט שלי, תגלי ותגיעי למחוזות חדשים בהם לא היית בהצלחה

mazal999

New member
?

היי נשמה אהובה אני באמת לא מבינה שלחתה לי קישור ל ? מה אתה מנסה להסביר לי בלב שלם אין לי שמץ של מוסג. לא מצאתי במה שקראתי איזה זיכרון מה שאני מבינה הוא שאתה כועס אל תכעס אין צורך להוביל כל הזמן נסה להיות מובל בלי לנסות לדעת זה כייף תאמין לי אני בשמחה ארחף מעל המחוזות שלך אני הריי לא יודעת אני מעידה בפני עצמי שאני לא יודעת ונחש מה אני לא טועה אני לא מתאכזבת אני הזרימה בלי ציפיה להגיע ליעד מסויים אני פשוט הזרימה וכך ורק כך אני מגלה את האלוהות שבי. קבל באהבה את דברי בבקשה ,

Mist2

New member
!

הי גם לך... אין צורך להבין כל הזמן, אם את לא הבנת את מה שהיה לי לומר לך, שום דבר לא קרה, אין צורך לנסות לתקן אותי או להסביר לי, פשוט התבונני בעצמך באותו חלק שמנסה לעשות את זה. כל עניין האלוהות, זרימה, אהבה... יופי יופי... ואני אשתדל לא לכעוס יותר, רק כיוון שביקשת ממני כל כך יפה...

mazal999

New member
חייכני

תודה על היחס וההתייחסות. שיתוף לא תיקון שיתוף,ואכן אני אסתכל על החלק שבי שמנסה לשתף אותך,ואפילו עם זכוכית מגדלת אני מאמינה שהאהבה שלי היא הגורם המכריע ,אתה פשוט מדהים ומאוד מאוד יפה "אלוהות זרימה אהבה יופי יופי" נשמה טובה על החלק הזה בך תתבונן. אני מודה שממסע חיי מתוך הלבטים הפחדים והייסורים הפכתי להיות אלוהית זורמת מקירה ומוקירה את יופיה של הבריאה ושמחה להיות חלק ממנה,ומשם צמחתי,במסע חיי המורים היחידים שליוו אותי היו ועד היום נשמות והוויות אור,כן אני מנסה להסביר וזה חשוב לי. אני לא מדקלמת זו אני,למה זה חשוב לי מאחר ואני כל חיי הייתי נושאת הלפיד,אין חלק בחיי שלא הוכתב לי אין דרך שפסעתי והנחלתי דרך לרבים שלא הוראה לי,כשהתחלתי את מסע חיי כשבחרתי בחיים,בגיל 26 לא היו מורים ומדריכים כמו היום המורה שלי לקחה אותי שישה חודשים ולאחר מכן אמרה לי קפצי למים אין לי מה ללמד אותך. אוי הימים והלילות שחשבתי שאני משתגעת הפחדים המראות והדרך שעברתי הייתה קשה מאוד,היו ימים שהייתי אומרת ספק ברכה ספק קללה.הרבה ליפני שיצא הסוד מחשבה מילה מעשה רובדים זיכרון נישמתי,אני העברתי את החומר לקבוצות ריברסינג רק הייתי עוצמת עיניים היו לוקחים אותי לתקופות חיים ,היו פעמים שהייתי פוחדת לישון,העבירו אותי כל מה שהייתי צריכה לעשות עם אנשים,בבוקר שלמחרת היו מגיעים אנשים אם הקשיים הייתי רואה בלילה,אתה מבין זו אני זה מה שבעבורו הגעתי לעולם,לאחר שהפסקתי להתנגד הבנתי איזו ברכה זו.אין בי את הרצון להוכיח זה מה שהוכשרתי זה הלב הטהור שבי שכל כך רוצה לעזור ,,בלב נקי.תודה וסליחה אם הובנתי אחרת חג פורים שמח חייכני.

lightflake

New member
אולי ברכה אבל זה לא שחרור

שחרור זה להמשיך הלאה לחפש מי מודע לכל הדברים הנ"ל? משהו שאין לו שם, אין לו צורה והוא לעולם לא משתנה. כל השאר זה עדיין חלום, סיפור, דרמה מופלאה ככל שתהיה היא עדיין רק פירוש של האמת ולא האמת מבינה?

למה ללכת לתקופת

חיים נוספת. כיום זה כל כך קל, פשוט וטבעי לסיים את המעגל של לידה ומוות. אז למה לזכור משהו בחיים אחרים שאין שום צורך שיהיו.

mazal999

New member
דניאל דניאל כמה מתנות נתן לך האל

להזכרך D N A שם חבויים הזכרונות של תקופות חייך חלקם אף אחראים למחסומים ופחדים לא מובנים שמעקבים את ההתפתחות שלנו כנשמה לזכרון יש משמעות אדירה על חיינו .ואם תוכל ליצור מחשבתית זיכרון שאתה רוצה להחזיק אתה בעצם יוצר זיכרון שיתרום לך.כנשמה וכגוף. ולגבי חיים אחרים והצורך. אנו כנשמות בוחרות לחוות את החיים כי כך ורק כך אנו מגלים את מי ומה שאנו.אנו בעצם בוחרים לרדת בחזרה ולחוות חיים כדי לחוות את האלוהות שבנו.

תודה על ההסבר

מה שכתבתי למעשה זה האם אחרי שאנחנו לא רק חווים אלא חיים את האלוהות שבנו. כל הזמן. 24/7. האם גם אז יש צורך לחזור?

mazal999

New member
דניאל חג פורים שמח

תחשוב על אנרגיה בתנועה אותה אנרגיה לצורך העיניין לובשת צבע, אנו בני האדם אנרגיה,כל תקופת חיים יש לנו פוטנציאלים שברגע שנכנסתה אתה חווה, אותה חוויה נותנת ומשפיע על הצבע של האנרגיה שלך.ועדיין כל תקופת חיים היא צבע אחד,[קשה לומר צבע אחד]עדיין קשה להכניס אנרגיה לתוך תבנית זו מטאפורה.מה שמשפיע על הצבע הוא החוויות וכל החוויות שלך ניבנות על מה שבחרתה לחוות דוגמא:בחרתה לחוות אהבה השיעורים שלך יהיו בכל מה שאינו מייצג אהבה,ואתה תצתרך להמציא מתוך עצמך את החמלה,הנתינה וכל מה שמייצג אהבה. אל תשכח שאנו בוחרים כנשמות לחזור לחיים ולחוות .כנשמה .כבן אדם עליך לזכור שרב הנסתר מן הגלוי.תמיד לנסות ולראות את התוכנית הגבוה יותר לכן התרגול של הזיכרון הוא משמעותי ,לתרגל את עצמך לצאת .

לי הדברים שלך

נשמעים די ציטוט.

האם את רואה את האנרגיה אצל כל אחד והצבעים שלה?

האם אפשר להוציא ממישהו חמלה כשהוא כל כך מלא מתחים?

הנסתר הוא בערות.
ה-כ-ל גלוי.
רק שצריך את רמת התודעה המתאימה כדי להבין את זה מחד ולחוות מאידך.

למה את חושבת שלתרגל זיכרון זה לצאת?
זה לשקוע יותר ויותר במה שקיים.

ומה שכתבתי בתגובה הראשונה שלי אליך, שאולי לא הבנת - כשאדם חי הארה הוא כבר לא צריך לחזור לחיים אחרים.
הוא השלים את כל הדרך הרוחנית שלו.
מטרת כל הקיום.

mazal999

New member
דניאל

כן אני רואה את האנרגיה ואת הצבעים שלה.

לגבי ציטוטים בשביל שבו כף רגלי דורכת כף רגלו של אף אדם אינו דורכת מה שאני אומרת הוא מה שאני בלי
התיפיפות הבעיה היא שכל כך הרבה אנשים מצוטטים והעצוב הוא שאנשים כמוני שהם נושאי הלפיד החלוצים
שקיבלו את המידע על האנרגיה שנכנסה עוד בשנת 1999 ועמלו ימים כלילות להעביר ולעזור לרשת האוניברסלית
ועוד המידע הוא רחב וארוך.מה לעשות שאחרינו יצאו כמו פטריות אחרי הגשם.ורובם הם מצוטטים.אין לי חזקה על
האינפורמציה חלילה יש לי ולכמוני שהם בכל העולם אך עדיין מעטים,יש את הזכות להיות הראשונים ותאמין לי שזכינו
לזה ביושר.

זיכרון מבחינתי הוא תמונה,והתמונה /התמונות נימצאים במאגר.יש אותי כאן בגוף פיזי ויש מעלי עוד חלקים שגם הם אני
ויש עוד חלקים שהם חלקים שהם אני כשאני אומרת אני, נשמה שלי ולה יש רובדים והרובדים הם לא בתוכי הנשמה שלי מורכבת
מרובדים שכל אחד מהם מחובר לתקופת חיים כמו סולם.

לגבי חמלה אני יכולה לומר לך על עצמי,הימים והלילות שהבעתי כוונה לשרת את הכלל ולהיות במקום הנכון,לשבת על כס המלכות
שלי,לחיות חיים עם מטרה נעלה,על הימים שעברתי תהליכים לא פשוטים לבד ללא סיוע של מורה בגוף פיזי.ואצלי כל השיעורים
שלי הועברו במצב של שינה [ערות} והאינפורמציה הועברה ואני ערה וזוכרת והיו ימים שבהם היו מראים לי ספרים שאין לי מוסג
מה הם מלמדים אותי ואני לא שומעת מה אומרים לי אני יודעת שאני מבינה ואז בימים שהיו באים הייתי יודעת חומר ודברים שלא
למדתי בעבר בשום בית ספר הייתי המומה בעצמי נמשיך, במשך הזמן היו מראים לי סיפור ברור עם דמויות ושמות,ובמשך השבוע
היו מגיעים אלי האנשים שהיו בסרט זה היה מטורף.יום אחד הראו לי תסריט על בחור שהוא פדופיל רעדתי כעסתי בכיתי כמו שלאני
בחיים שלי ,הפעם ידעתי מה יקרה הוא יגיע אני לא רוצה לטפל באדם כזה זה הפחד הכי גדול שלי,ומה אתה חושב שהיה
הוא הגיע ואני התמלאתי חמלה ועזרתי לבחור ,אתה מבין החמלה נכנסה ואני נעלמתי זזתי הצידה ,ועזרתי לבחור לגלות את הסוד
שלו והלכתי איתו לטיפול ראשון זאת אומרת כשהיה לי ברור שהבחור מטופל עזבתי,מה זה אומר,אני למדתי מהרוח שהכל אפשרי.

יו כמה דיברתי לגבי הארה אני יודעת מתוך שיחות עם נשמות, והנושא הוא מורכב וארוך שאנו בוחרים לחזור
כשאתה אומר הארה למה אתה מתכוון?

אתה לא מכיר אנשים שחוו הארה או חיו הארה ולא חזרו ?

תודה מזל

נשמע נפלא

את כנראה אדם מאוד יוצא דופן.
אבל.
אם הנשמות נמצאות איפה שהן, למה להציק להן?
למה להפריע את מנוחתן?

לגבי הארה.
כתבתי כמה פוסטים בבלוג שלי על כך.
הראשון.
תוכלי להמשיך אחריו הלאה.

יש בודדים בהיסטוריה שחיו הארה וחזרו.
אוואטארים.
כאלה שהטבע לא יכול היה לסבול יותר את השליליות והחזיר אותם כדי לבצע תיקון של ממש באיכות חיי האנשים.

mazal999

New member
דניאל

תודה רבה על התגובה.

לגבי נשמות לא הבנתי למה להציק לנשמות ולהפריע את מנוחתן.

הנשמות הן החברים שלי,אני אוהבת אותן מאוד ולעולם אנני מקבלת ולא אקבל שמפריעים לנשמות

כשנשמות מבקשות עזרה אני עוזרת,זה מבחינתי חוק בל יעבור וכשאנשים מדברים על להזמין נשמה אני ממש

כועסת ומבקשת לא לחזור על המעשה,אז אולי לא הובנתי .

לגבי הארה אשמח לקרוא תודה תודה דניאל תקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב,ושהשמש תחייך אליך כל היום.

תודה מזל

יכול להיות שאני ל א מבין למה הכוונה שלך במלה "נשמות".
יש כל הנושא של תיקשור עם אלה שאינם איתנו כעת.
סיאנסים וכו'.

אם הם במקום אחר ואנחנו במקום שונה, מן הסתם יש סיבה לזה.
דעתי היא (כמו שכתבתי למעלה, בסיאנסים או תיקשור עם מי שנפטר) אנחנו מתערבים בין שני עולמות שלא נכון שיהיה בינהם עירבוב.
לא טוב למי שכאן.
לא טוב למי ששם.

למואל א

New member
כשקראתי את הכותרת חשבתי

שהשאלה היא בכלל על הזיכרון כזיכרון, שיש סברה שזו בעצם כל הזהות שלנו. ז"א אם נהיה לחלוטין בהווה ואם אין זיכרון ואין את האני הקטן המזויף והשיקרי שגורם לסבל.

mazal999

New member

שלום לך השאלה היא הזיכרון אך ישנן מספר מטרות לשאלה הכניסה אל ה זיכרון ששם בעצם חבויים זכרונות גם של תקופות חיים קודמות זהו בעצם תירגול לדוגמא אני יושבת למדיטציה כל יום וכל יום אני רואה את עצמי בעניי הרוח מטיילת בבית לפרטי פרטים יוצאת אל הרחוב ושוב לפרטי פרטים אני בעצם מתרגלת את היכולת האסטראלית שלי שהיא קיימת אצל כל אדם ולאחר תרגול ממושך אני לא צריכה להיות נוכחת פיזית בכדי להיות במקום אני יכולה לדבר אם חברה ופתאום לומר לה החולצה שלך ממש יפה.זו דוגמא פשוטה יש דוגמאות שהן מורכבות יותר, עוד מטרה היא להיכנס פנימה ולהריץ את הזכרונות שלך ואם הזכרונות עולות החוויות הצלילים הריחות ועוד מטרה עומק ושם ורק שם אתה חווה את עצמך . קשה לי להתיחס לאני כקטן מזוייף ושיקרי שגורם סבל,אלו הן צדדים באישיות שלי שבאים לידי ביטוי,הם החלקים שבי תודה על ההקשבה

למעלה