מהו הזיכרון

mazal999

New member
מהו הזיכרון

שלום לכולללללללללללם שאאלתי את עצמי שאלה שעוררה ופתחה בפני דלת מדהימה מוכנים ... מהוא הזיכרון ה-1 שתבחר/י לקחת איתך לתקופת החיים הבאה שלך? ולמה דווקא הזיכרון הזה אני חוזרת זיכרון.

Mist2

New member
את הזיכרון הזה

שלום גם לךךךךךךךךךךך מצרף קישור...

lightflake

New member
מדהים מה שכתבת

והכנות הזו ידידי, אתה אחד ממעטים שזוכים בה הכנות הזו זה אלוהים עצמו קורא לך אליו פפה ג'י אומר למי שיש את הכנות הזו בתוכו שהוא לא צריך שום תרגול ושום מדיטציה הכנות הזו אם תלך אליה, תגלה שהיא וואקום, היא האין עצמו שמנסה לשאוב אותך לך על זה ולא תסתכל עוד לאחור לעולם

Mist2

New member
אולי זה רק נשמע לך דומה?

מה שאני אומר זה, אל תמהר לשלוח אותי... הפוסט האחרון שלי כאן, מדבר בדיוק על זה....

lightflake

New member
דיברתי על הכנות

לא על חלק שרוצה לחוות "מצבי תודעה גבוהים" אלא על חלק שכמהה לחזור לאמת שאתה בעצם זהו החלק שיודע והוא יודע להבחין בין זיוף לאמת כי זה המהות שלו/שלך

Mist2

New member
לא סובל אותם ואת הדיכאון שלהם

כשהייתי בגילך, אז שמעתי גם אותם...

Mist2

New member
אולי גם אני וגם הם קראנו על שם משהוא אחר?

אבל אין לי גם בעיה שלא תאמין לי...

Mist2

New member

בבלוג שלי 90% מכל ההודעות קשורות למכונה... כבר מילדות רציתי להיות מכונאי רכב...

lightflake

New member
תשובה לא טובה

כמו שלהגיד שהדיכאון הוא של פיק פלויד ולא שלך

neophile

New member
נראה לי שאתה ממש אוהב

לשמוע מורים שאומרים שאין כל צורך בתרגול או מדיטציה .

lightflake

New member
נכון!

כי תמיד ידעתי שאם יש אלוהים אז אין שום תנאים לאהבה שלו והסתבר שצדקתי

lightflake

New member
ולפי השקפה נוספת

אם יש אמת אז היא תמיד האמת בלי שום תנאים

neophile

New member
אלו שמסכימים איתי תמיד צודקים !

אתה יודע טוב מאוד שאתה לוקח מה שבא לך ומתעלם משאר הדברים ...ואני בטוח שגם המורים האלו שאמרו את זה , לא בהכרח התכוונו לאיך שאתה לוקח את זה אבל אין לך כל דרך לבדוק . אתה מזלזל באמונה של אחרים אבל לאמונה שלך אתה אפילו לא מודע , אמונה בכך שאתה מבין את דברי אותם מורים , בצורה שהם התכוונו שבה הם יהיו מובנים .

lightflake

New member
אתה כנראה מעולם לא קראת פפה ג'י

אבל הוא מדבר על זה כל הזמן ואני מבין מצויין מה הוא אומר

neophile

New member
ככה אתה מקווה

לא משנה בכמה ביטחון אתה כותב את זה , עדיין אין לך דרך לוודא את הדברים , אתה מאמין ...כנראה בגלל שנוח לך להאמין במישהו שאומר שאין שום צורך בתרגול או מדיטציה . מהמקום הכי בור שיכול להיות ... מילא אם לפחות היית קצת כנה עם עצמך אבל אתה עוד בא ומשווק לכולנו את נפלאות ה"אי תרגול" כאילו יש לך הוכחות לכך שזה באמת עובד ושזה לא בא רק ממשאלות הלב שלך .

למעלה