טוב אני אנסה לענות בקצרה...
האם מיקה חתיך ומושלללם גם במציאות כלומר - ממש מקרוב?? הממ כן הוא ממש מתוק...ושאת מדברת איתו הוא מסתכל ממש בעיניים ואז את שוכחת כל מה שרצית לומר לו... - הוא בן 23 או 24 לא? 24 - מהן תכונות האופי שלו? יצא לך בכלל להכיר אותן? לא עד כדיי כך אבל ממה שאני מכירה הוא נחמד בטרוף ותמיד מנסה לעשות לכולם הרגשה טובה... - במשך כמה זמן נפגשת איתו? כל פעם משהו אחר.... מדקה ל- המממ אולי שעה-שעתיים הייתי איתו בחדר הלבשה (חחח זה נשמע מצחיק) אבל לא דיברנו הרבה כי לא רציתי להפריע לו...זה הייה לפני ההופעה שהייתי לוליפופ...אז גם אני התלבשתי וכאלה.. ואחרי ההופעה גם הייתי שם בחדר איתו אבל היו מלא אנשים שרצו לדבר איתו גם. - איך בכלל הצלחת להיפגש איתו מההתחלה? פעם ראשונה שראיתי אותו הייה ב LA במרץ 2007. לא היו לו מלא מעריצים כמו עכשיו אז זה הייה דיי פשוט לפגוש אותו אחרי ההופעה

הכנתי לו אלבום עם מלא מכתבים מכל העולם והוא ידע על זה מסתבר... כי הוא קרא על זה בפורום MFC... אז הוא נורא שמח שהוא קיבל

כל הפעמים האחרות שנפגשתי איתו הייה פוקסים... פשוט יצא לי להפגש איתו כמעט בכל הופעה שהייתי... אחרי ההופעה הוא יוצא החוצה (לא תמיד) כדיי לומר שלום ולחתום למי שרוצה. - הוא ממש מכיר אותך? ....בהתחשב בזה שפגשת אותו...אמממ.....10!!!!!!!!! פעמים...(חח..) הוא מכיר... ז"א יודע מאיפה אני... וזוכר את השם שלי... - סיון. - איפה את גרה? עכשיו ב LA....ארה"ב - איפה הוא מופיע ובאיזה מקומות שבהם הוא הופיע את היית בהופעה? (סיבוך- אני יודעת..) הוא מופיע במלאאאא מקומות למרות שבדיוק עכשיו הוא עושה הפסקה... הוא הופיע באירופה... אוסטרליה... יפן...ארה"ב.... דובאי.... אני ראיתי אותו בארה"ב (8 פעמים) ובאנגליה (3 פעמים). - האם את פוגשת אותו רק בהופעות ומדברת איתו רק שם או גם מחוץ להן? רק בהופעות

- איך היה להיות לולי-פופ גירל ?!?!?!?!? -- מה לובשת לולי-פופ גירל? אני כנראה רוצה להתחפש לזה בפורים ואני לא יודעת מה ללבוש...תעזרי לי...ואם כבר גלשנו לשניה לנושא של פורים- האם זה יפה להתחפש לזמרת פופ (חח..כמו מיקה..) הייה מדהים

הלילה הכי כייפי שהייה לי בחיים... הם הלבישו אותי... אמא ואחות של מיקה...יש להם תחפושות מוכנות... שמלה ורודה, פאה בלונדינית...סרט ורוד בשיער....נעלייים ורודות וגרביים לבנות

- האם בכל הופעה שהיית בה מיקה שר את אותם שירים או כל פעם שירים אחרים (אולי מה שבא לו באותו יום..חח..) כמעט תמיד אותם שירים כי יש לו רק אלבום אחד. הוא עושה COVER כל פעם משהו אחר.. למשל "SWEET DREAMS" שאני ממש אוהבת... וכו... - את יכולה לספר כל מה שאניו לא יודעת עליו? שאלה אמנם כללית מידי ..אבל תשתדלי לספר כל מה שאת יודעת עליו ..חח...תודה!!!! באמת קשה לענות על זה... תנסי להיות יותר ספציפי.... הוא אוהב לצחצח שיניים לפני ההופעה

מספיק?