מהההההההההההההה

NetiKa Lollip0p

New member
אני רוצה להתנצל מראש לכולם על זה שאני טיפה

בלחץ או יותר נכון- לא רגועה - מאז ששמעתי שמישהי פה ב-א-מ-ת פגשה אותו.. אבל תבינו אותי- אני רואה אותו רק במחשב- בתמונות וסרטונים וזה פשוט הזוי לי שמישהי אשכרה ראתה אותו פנים מול פנים..!!... חח.. סורי מראש בכל מקרה..
 

gabi2410

New member
אנחנו לא קוראי מחשבות..את יודעת

הוא אמר בשקט
זה בטח סליחה או משהו בסגנון או "איזה פאדיחה"
 

ענבי פ

New member
הוא אמר שזה אף פעם לא קרה לו...

לא חשב שזה יקרה לו... משהו כזה... לא זוכרת במדוייק. התפדח קצת אבל הוא היה כזזזזזה חמוד :))))
 

NetiKa Lollip0p

New member
רגע רגע שכחתי שאלה חשובה שמופנית לכולם

סורי שאני שואלת אני פשוט רוצה לדעת ולהיות בטוחה- האם מיקה סטרייט? אני מאמינה שכן.....
 

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifהוא אף פעם לא ממש אמר את זה..

אבל הוא גם לא אמר שהוא גיי.. אי אפשר לדעת, ולי אישית זה גם לא מאוד משנה..
 

ענבי פ

New member
הוא לא מוכן להגיד.

הוא אמר שזה חלק פרטי בחיים שלו שהוא עוד לא מוכן לשתף עם העולם.... אז בעצם כל האופציות קיימות.
 

ענבי פ

New member
בקשר למידע על מיקה...

א' הוא בן 24 :) בריטי ממוצא לבנוני, נולד בביירות, עבר לצרפת בגיל שנה וללונדון בגיל 9, אמא שלו לבנונית אבא שלו אמריקאי, אני מניחה שאת זה את יודעת כבר לא? זה נאמר וכתוב בכל חור :) וב' את יכולה לדפדף קצת בדפי הפורום אם את רוצה להתמצא יותר ;) יש המון מידע בכל ה10 דפים האלה.... בהצלחה והשתלבות מהירה ;)
 

michi22

New member
טוב אני אנסה לענות בקצרה... :)

האם מיקה חתיך ומושלללם גם במציאות כלומר - ממש מקרוב?? הממ כן הוא ממש מתוק...ושאת מדברת איתו הוא מסתכל ממש בעיניים ואז את שוכחת כל מה שרצית לומר לו... - הוא בן 23 או 24 לא? 24 - מהן תכונות האופי שלו? יצא לך בכלל להכיר אותן? לא עד כדיי כך אבל ממה שאני מכירה הוא נחמד בטרוף ותמיד מנסה לעשות לכולם הרגשה טובה... - במשך כמה זמן נפגשת איתו? כל פעם משהו אחר.... מדקה ל- המממ אולי שעה-שעתיים הייתי איתו בחדר הלבשה (חחח זה נשמע מצחיק) אבל לא דיברנו הרבה כי לא רציתי להפריע לו...זה הייה לפני ההופעה שהייתי לוליפופ...אז גם אני התלבשתי וכאלה.. ואחרי ההופעה גם הייתי שם בחדר איתו אבל היו מלא אנשים שרצו לדבר איתו גם. - איך בכלל הצלחת להיפגש איתו מההתחלה? פעם ראשונה שראיתי אותו הייה ב LA במרץ 2007. לא היו לו מלא מעריצים כמו עכשיו אז זה הייה דיי פשוט לפגוש אותו אחרי ההופעה :) הכנתי לו אלבום עם מלא מכתבים מכל העולם והוא ידע על זה מסתבר... כי הוא קרא על זה בפורום MFC... אז הוא נורא שמח שהוא קיבל :) כל הפעמים האחרות שנפגשתי איתו הייה פוקסים... פשוט יצא לי להפגש איתו כמעט בכל הופעה שהייתי... אחרי ההופעה הוא יוצא החוצה (לא תמיד) כדיי לומר שלום ולחתום למי שרוצה. - הוא ממש מכיר אותך? ....בהתחשב בזה שפגשת אותו...אמממ.....10!!!!!!!!! פעמים...(חח..) הוא מכיר... ז"א יודע מאיפה אני... וזוכר את השם שלי... - סיון. - איפה את גרה? עכשיו ב LA....ארה"ב - איפה הוא מופיע ובאיזה מקומות שבהם הוא הופיע את היית בהופעה? (סיבוך- אני יודעת..) הוא מופיע במלאאאא מקומות למרות שבדיוק עכשיו הוא עושה הפסקה... הוא הופיע באירופה... אוסטרליה... יפן...ארה"ב.... דובאי.... אני ראיתי אותו בארה"ב (8 פעמים) ובאנגליה (3 פעמים). - האם את פוגשת אותו רק בהופעות ומדברת איתו רק שם או גם מחוץ להן? רק בהופעות :) - איך היה להיות לולי-פופ גירל ?!?!?!?!? -- מה לובשת לולי-פופ גירל? אני כנראה רוצה להתחפש לזה בפורים ואני לא יודעת מה ללבוש...תעזרי לי...ואם כבר גלשנו לשניה לנושא של פורים- האם זה יפה להתחפש לזמרת פופ (חח..כמו מיקה..) הייה מדהים :) הלילה הכי כייפי שהייה לי בחיים... הם הלבישו אותי... אמא ואחות של מיקה...יש להם תחפושות מוכנות... שמלה ורודה, פאה בלונדינית...סרט ורוד בשיער....נעלייים ורודות וגרביים לבנות :) - האם בכל הופעה שהיית בה מיקה שר את אותם שירים או כל פעם שירים אחרים (אולי מה שבא לו באותו יום..חח..) כמעט תמיד אותם שירים כי יש לו רק אלבום אחד. הוא עושה COVER כל פעם משהו אחר.. למשל "SWEET DREAMS" שאני ממש אוהבת... וכו... - את יכולה לספר כל מה שאניו לא יודעת עליו? שאלה אמנם כללית מידי ..אבל תשתדלי לספר כל מה שאת יודעת עליו ..חח...תודה!!!! באמת קשה לענות על זה... תנסי להיות יותר ספציפי.... הוא אוהב לצחצח שיניים לפני ההופעה :) מספיק? ;)
 

lollipop161

New member
יפה, על הצחצוח לא ידעתי

הגייני שלי
הוא אמר לך את זה? ראית אותו מצחצח? איך זה נראה אם ראית? חחחח
 

michi22

New member
ראיתי אותו עם מגבת על הצוואר ומברשת ביד :)

זה הייה חמוווווד ביותר :) אני חושבת שהוא גם אמר את זה איפושהו... וגם חברה שלי שגם היתה לוליפופ ראתה אותו ככה :)
 

lollipop161

New member
וואיייייייי אני נמסה חחח

עוד לא למדת?? את צריכה לספר כל פרט שלו! חחחח אוקיי: באיזה צבע המגבת? מברשת חשמלית או רגילה? באיזה צבע הייתה משחת השיניים? מה החברה? והוא ימני, נכון? תעני על הכל חחחח
 

michi22

New member
יא משוגעת!

המברשת היתה ביד ימין נראה לי אבל אני לא ממש זוכרת.... מברשת רגילה נראה לי.... מגבת אולי לבנה.... חחחחחחחחח טוב תפסיקי להפחיד אותי P=
 

helen333

New member
../images/Emo6.gif תודה על הפרטים!!! *מחליפה למברשת רגילה*

 

קארין 555

New member
חחחחח אני בהלם ממך סיון !! ../images/Emo6.gif

איךךך את לא זוכרת פרטים כאלה חשוווובים ? רגע אאבל באמת זה מעניין אם הוא ימני או שמאלי.. את יודעת אם הוא ימני ? ניראה לי שמאלי לא ? אייזה חמוד הוא אין הוא הבן אדם הכי מושלם בבבבעולם ! ולמה תמיד אני מתבלבלת ורושמת לך מיכל במקום סיוון אולי בגלל הכינוי שלך ? למה קראת לעצמך mici ? שמעי אנחנו פורום סקרן מאווד
וראיתי את האלבום עכשיו, הוא הבין שכתבת לו מיקה בעברית? רעיון נחמד מצדך .
 

michi22

New member
דרך אגב לא יודעת מה הכינוי הזה....ו...

אני רוצה להחליף אותו באמת... אני אדבר עם ההנהלה שאני אחליף ברגע שיעשו אותו מנהלת...אם בכלל... וכן אמרתי לו שזה בעברית :) רואים את זה בוידאו שהוא מסתכל על האלבום...
 

קארין 555

New member
חחח ולא הבנתי.

עדיין לא ענו לך בקשר להנהלה? אבל שלחת מזמן , את בטוחה ששלחת את זה ? אה כן ועכשיו אני נזכרת הוא נגע כזה ואמר לך מזה והסברת לו אז הוא עשה כזה פרצוץ חמוד , חקרתי את זה אולי איזה 129837238 פעם .
 

michi22

New member
כתבתי להם שלשום שוב והם אמרו...

שהם יבדקו בהקדם אם אני מתאימה ואם כן אז יתנו לי לנהל....
 
למעלה