עוד לפני שהיית לוליפופ גירל ולפני שדיברת עם אמא שלו ושהייתי אצל ג'יי לנו וכל ההרפתקאות האלה. אז אני לא זוכרת מי אבל שהייתי חדשה עוד בקומונה אחת החברות אמרה לי שפגשת אותו פנים מול פנים והראתה לי תמונה ופשוט הגבתי ככה : "ממממממממממממממממממההההההההההההההה " הייתי בהלללם , אבל עכשיו גם אם תספרי לי שהוא הזמין אותך לשבת איתו על כוס תה ולדבר על המצב הבטחוני בעזה אני לא אתפלא, את סיון
טוב השאלות הן ל- michi22 (איך קוראים לך?) וחלק גם לשאר חברי הפורום...: - האם מיקה חתיך ומושלללם גם במציאות כלומר - ממש מקרוב?? - הוא בן 23 או 24 לא? - מהן תכונות האופי שלו? יצא לך בכלל להכיר אותן? - במשך כמה זמן נפגשת איתו? - איך בכלל הצלחת להיפגש איתו מההתחלה? - הוא ממש מכיר אותך? ....בהתחשב בזה שפגשת אותו...אמממ.....10!!!!!!!!! פעמים...(חח..) - איפה את גרה? - איפה הוא מופיע ובאיזה מקומות שבהם הוא הופיע את היית בהופעה? (סיבוך- אני יודעת..) - האם את פוגשת אותו רק בהופעות ומדברת איתו רק שם או גם מחוץ להן? - איך היה להיות לולי-פופ גירל ?!?!?!?!? -- מה לובשת לולי-פופ גירל? אני כנראה רוצה להתחפש לזה בפורים ואני לא יודעת מה ללבוש...תעזרי לי...ואם כבר גלשנו לשניה לנושא של פורים- האם זה יפה להתחפש לזמרת פופ (חח..כמו מיקה..) - האם בכל הופעה שהיית בה מיקה שר את אותם שירים או כל פעם שירים אחרים (אולי מה שבא לו באותו יום..חח..) - את יכולה לספר כל מה שאניו לא יודעת עליו? שאלה אמנם כללית מידי ..אבל תשתדלי לספר כל מה שאת יודעת עליו ..חח...תודה!!!! סורי על ההצפה והעומס בשאלות... סביר מאוד מאוד מאוד להניח שיהיו לי עוד שאלות...אז בבקשה אל תלכי לשום מקום...