מהההההההההההההה

NetiKa Lollip0p

New member
מהההההההההההההה

היא פגשה אותו??????????????????????????????????? איפה היא????? אני חייבת לדבר איתה!!! לשאול אותה מלא שאלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה יש סרטון שלה ושלו? ואיפה התמונות? אני לא יודעת איך היא נראית אז אני לא יזהה אותה בתמונות.....! תגובה מהירה בבקשהההההההההה

קארין 555

New member
היא כרגע במעבר ואם את רוצה להשתלב הייתי מציעה

לך לבקר קצת בארכיון , ולנסות לשרש את ההודעה שלך להודעות אחרות שלך

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifתקשיבי..

לא רוצה להיות מגעילה או משהו, אבל בבקשה- רוגע
והנה אומנות השרשור. לקרוא וליישם
*קרדיט לעדי (כלה להשגה) שהכינה את אומנות השרשור, ולפורום קרן פלס (שליטעע
) שממנו נלקחה התמונה*

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifנו, באמת../images/Emo69.gif

די כבר! צריך מנהל! אם אוריה לא חוזרת, שמישהו ייקח את זה עליו.. אולי זה לא יפה שאני מפילה את זה על אחרים, אבל אם הייתי בגיל המתאים-הייתי מתנדבת

michi22

New member
אני עוד מחכה לתשובה בקשר לניהול :(

היו אמורים לענות לי כבר לדעתי...

ענבי פ

New member
לא נראה לי הגיוני שהם לא יחזרו אלייך....

אולי הם לא קיבלו את זה? לאן שלחת את הבקשה?

michi22

New member
כתבתי להם שוב אתמול והם כתבו:

שלום לך, אנו מתנצלים על העיכוב במינוי מנהל/ת לפורום. השבוע נבחר מחליפ/ה מתאימ/ה. אם תמצאי מתאימה ניצור איתך קשר. בברכת שבוע טוב

helen333

New member
מה?! ../images/Emo12.gif

מוזרר..אני לא מבינה מה הם מנסים להגיד לך בזה!!.. שהם יימצאו מנהלת אחרת?? אבל את יכולה!!!

ענבי פ

New member
הם לא אמרו את זה...

הם אמרו שהם יבדקו אופציות ואם הם ימצאו אותה מתאימה הם ייצרו איתה קשר... מאוד פשוט ;)

helen333

New member
לא ניראלי ../images/Emo69.gif....

אני הייתי מנסה אני עוד חודש ב1 באפריל בת 16 אבל זה יותר מדי לחוץ לי, אחריות גדולה מדי. לדעתי הכי מתאים לך
תחכי עוד קצת אולי ישלחו לך הודעה שאת המנהלת.

michi22

New member
יצרו איתי קשר באימייל...

רוצים לדבר איתי בטלפון כי אני לא יכולה להפגש... אמרתי שאפשר.... נראה מתי יצא כי אני 10 שעות הבדל מישראל.....

lollipop161

New member
יופי בהצלחה!!! ../images/Emo8.gif

10 שעות לאחור מכאן הכוונה? תגידי לנו איך הלך... תעשי רושם חח

helen333

New member
היא שירשרה לך ת'הודעה

אז ניראלי שהיא היתכוונה אלייך. הכינוי שלה בפורום הוא michi22, אבל היא במעבר עכשיו אז תחכי עד שהיא תחזור

NetiKa Lollip0p

New member
רגע מה זה אומר העיגול

הכחול ליד ההודעה ומה זה העיגול הריק ומה זה הכתום?

gabi2410

New member
כתוב למטה

ללא תוכן °-נקודה לבנה הודעה חדשה ☼-שמש כזאת הודעה מקורית •-נקודה כתומה תגובה להודעה •-נקודה כחולה

ענבי פ

New member
קודם כל תירגעי

שששש... בלי לחץ... לנשום! היא פגשה אותו כי היא התמידה ללכת להופעות שלו עוד מלפני שאנחנו הכרנו אותו בכלל... כשהוא רק הוציא את האלבום... היא הלכה להופעות שלו והיה לה הרבה מזל, יצא לה להיפגש איתו אחריהן, ולהיות LOLLIPOP GIRL באחת הפעמים, והמון המון דברים מגניבים
לאורך כל השנה הזאת היא הייתה ב10 או 11 הופעות, ופגשה אותו 10 פעמים.... כולל תמונות וכל מה שמתלווה לזה. סרטון יש ביוטיוב אם תרצי ניתן קישור... זהו. עניתי על השאלות?

למעלה