מהדף השבועי שלנו...........

magy

New member
אם לא תכתוב

נתחבר לך לווריד......ונִטפל אל מילתך...... הסורק קטן??????????? בטח אפשר לקנות סורק סופר סופר סופר אטרקטיבי......... לא????? אולי צריך לתבוע את המוהל.......שהוא יקנה לך סורק גדול......... תופעה טבע.......כשהיינו שם, לא אמרת מילה לשילה ולי.... כעת אתה אומר????????????. שפןןןןן
PP

שילה1

New member
יוהו..טוב שנזכרת....הגיל!!!../images/Emo3.gif

ומה מסיח את דעתנו מהעיקר?היכן הסיפור??? טוב,בנתיים מכינה את הבשר.מי בא???

zahavashanny

New member
אני באה, מקבלת גם מרחוק../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

תני עצה למרינדה טובה לבשר, דרום אמריקאי או כלשהו מומלץ. ואני הביא את האהבה החום והרגש. ממני פה בנירובי במוד של שיר על הבוקר

טרה10

New member
ישראל אהרוני ממליץ על שמן זית,יין,

תבלינים, גם זעפרן קצת.. ולשים את הבשר בשקית ניילון במקרר לפחות ל-12 או 24 שעות, לפני הצליה או הבישול.

שילה1

New member
טרה..זעפרן לא מתאים להשרייה,חזק מדי

שמן זית ומיץ לימון.כמה להניח בפריגידר?תלוי בבשר,ובטח לא בשקית ניילון..בשר צריך "לנשום".. ויבוא נא אלי אהרוני....יש דברים שאוכל ללמדו!! חברים..צודקת???

טרה10

New member
העיקר זה היין..והבשר נשם כשהיה חי.

מה שאני נסיתי כמו שכתבתי היה יותר טוב מאשר כל צורה אחרת. את הזעפרן, זה אהרוני כתב אני לא משתמש בזה. הוא גפ כתב דברים אחרים אבל אני משתמש בקצת יין, שמן זית ותבלין לסטייק. והשקית משמשת כמיכל לנוזלים. לא כדי לאטום..! יוצא רך וטעים..! רק הזהרי שבעלך לא יאכל אותך.!!

טרה10

New member
אולי זה לא שייך..אבל אולי אתה מפסיד

גם חלק מההתרחשויות..בארץ. למשל ההתמקמות של גוש אמונים ב-1970, האם היא קרתה במחצית הראשונה.? או במחצית השניה. כי בשנה זו ישראל היתה במונדיאל.! והשאלה היא אם הלחץ היה לגיטימי ודמוקרטי..להתנחל. ולמה אני שואל כי אם הלחץ היה במסגרת לחץ לגיטימי..אז כל ההתנחלויות הינן באישור הממשלה.! סתם שאלות שעלו בראשי..לנוכח הטענות שההתנחלויות הינן בלתי חוקיות בעליל.

למעלה