מהדף השבועי שלנו...........

שקדי

New member
מהדף השבועי שלנו...........

קדחת המונדיאל לא פסחה גם על הגבעה הקטנה שלנו למרות שכותב שורות אלו לא צפה ולו במשחק אחד שלם הוא אוהד מושבע של ברזיל משחר נעוריו בעיקר כשהולנד בחוץ אז למה לי פוליטיקה עכשיו???

שקדי

New member
ומה שלום החבירה המנהלת????

גם זה מאותו הדף......כהכנה לבאות שימי לב.....מחפשים מתנדבים/ות אולי החבר´ה של פין נס שוב יבואו מתנדבת??????????

שקדי

New member
אם ככה.........

שבת שלום לך בכייף...........
כל טוב..........

טרה10

New member
מה אתם יודעים..אשתי יודעת..

שראול פצוע..! ולא שכחתי--- בוקר טוב.!

טרה10

New member
זה אני שחובב כדורגל מצעירותי..

ואת חושבת שזה בגלל בקהאם..וראול..? אגב המונדיאל שבקוריאה-יפן..פעם חברה שלנו..נסעה לתאילנד תאילנד לפני שנים..וחזרה מיד, בגלל שבצאתה מהמלון..כולם היו מלוכסני עיניים. הפחד אחזה..! עכשיו הם הם, הפועלים החקלאיים בכל הארץ.! והיא ביפן דוקא נהנתה מאוד.

דווקא היה לי

חבר שהיה שחקן כדורגל לא זוכרת איך קראו לו רק שהיה חתיך אטומי אבל היה משעמם לשמוע על הכדור ועל המאמן ועל עוד כל מיני דברים

שקדי

New member
וגם התמונה הבאה.............

שהיא נוסטלגית משהו מונדיאל אי שם בשנות ה70 שהביאו טלויזיה ......היחידה על הגבעה מחוץ למועדון לחבר לרגל המונדיאל וציבור המכורים נאסף בחרדת קודש לראות בפלא הגדול.....הגויים מתנצחים ביניהם בכדורגל ואיזה ויכוחים ואלו פרשנויות שעפו שם..................... היו זמנים

שילה1

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שקדיון..נעדרת בימים האחרונים....כמעט נפקדת..הכל בסיידר?

שקדי

New member
שבת לך שילונת........./images/Emo140.gif

עברו עליי כמה ימים אינטנסיביים שילוב של עבודה וצילומי וידאו רבים לקראת מסיבת בר מצוה עתידית ולקראת מגזין וידאו שלנו שיצא לאויר העולם לפני כמה דקות מרגש לראות שמישהו הרגיש בחסרוני שבת נעימה לך לברבורה ברוכת הכשרונות ולכולנו....................................

ובמדור לחיפוש קרובים ../images/Emo5.gif

חמקה לה בשקט, מאחורי גבי, אתנושה, מזעפה, הסוחף, של חונתנו. אתנוש, בשבועת, בן בן. לא מפקיר אותך, לעולם , חשופה בצריח. עבור שום פיתוי של, מנת, כבד קצוץ. שמעת?????? אתנוש, קורא אותך, לסדר ! פעם ראשונה, פעם שניה. פעם שלישי.... גלידה ! וטליה, (שהיא עכשיו
צ´ילבה שלי. נעלמה גם היא. טליה, אם את שומעת ? אני מתגנב מדי פעם לתמונת הגדיה, שהדבקת כאן, לבת הנסחפת. מציץ, אבל לא מעיז ללטף. אם תבטיחי לי, שאת לא כועסת.ומרשה לי ללטף. אספר, כאן. לפורום, סיפור מתקופת ילדותי. על שתי גדיות, שגדלתי במחיצתן. סיפור נוסטאלגי, נורא. טוב? פליז !!!

טל-יה

New member
אני כאן

ואני לא צ´ילבה של אפ´חדדדדדדד אני פועה ואוכלת עשב דשא וחציר של גד-יות בברכת מממממממממממממה ועכשיו לסיפור .........

magy

New member
לא שומר על המילה שלו

כדאי שמישהו ישמור על המילה שלו?????

שילה1

New member
או שמא רצה שטליה תחזור??../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

והסיפור הוא...התרוץ?

נשבע בתורתנו הקדושה !../images/Emo8.gif

מילתי בסדר גמור. הרב טורצ´ין עליו השלום דאג למוהל... משופרא דשופרא. טוב, חתך קצת יותר מדי, לטעמי. אבל האורך, כידוע לא קובייע! רק הגודל... אהה, כמעט שכחתי. הסיפור. עוד לא כתבתי אותו. טוב פועה´לה ? תמשיכי לעשות לי עיניים. זה משפר לי את המוזה.

magy

New member
שמע מילה, חש מיד אחר מילתו

ואיזה הגנה???????? רב, מוהל, שופרא.... הוכחות על השולחן.........כאן ועכשיו......... סרוק............בעדינות.....

קטן עלי. ../images/Emo7.gif

הסורק מה עושים, מגי ? אולי כדאי לכתוב את הסיפור ודי?

למעלה