12.000 ₪
לפי שעות עבודה.12.000 ₪
6700 ₪ נטו
2,200 ש"ח.כמה לדעתכם צריך לשלם למורה המתחיל בישראל
#אחת_ולתמיד
לא מעט?2,200 ש"ח.
לא חושב. יחסית לשעות העבודה וכו'? בכלל, לטעמי זה מסוג המקצועות שצריך להגיע אליו עם תודעת שליחות. מי שאין לו את זה ומגיע רק בשביל המשכורת, מורה טוב הוא כבר לא יהיה.לא מעט?
אז להפוך את ההוראה למקצוע שרק פדופילים ילכו אליולא חושב. יחסית לשעות העבודה וכו'? בכלל, לטעמי זה מסוג המקצועות שצריך להגיע אליו עם תודעת שליחות. מי שאין לו את זה ומגיע רק בשביל המשכורת, מורה טוב הוא כבר לא יהיה.
אם אתה הבנת את הקשר בין דבריך לדברי עליהם התיימרת להגיב, דיינו.אז להפוך את ההוראה למקצוע שרק פדופילים ילכו אליו
הציפיה שלך לא ריאלית.אם אתה הבנת את הקשר בין דבריך לדברי עליהם התיימרת להגיב, דיינו.
לא נשאלתי מה ריאלי. נשאלתי כמה לדעתי צריך לשלם למורה מתחיל ועל כך השבתי.הציפיה שלך לא ריאלית.
אוקיי. ולכן? דעתי היא פתאום לא דעתי? אני צריך לעשות כאילו יש לי דעה אחרת ולהביע אותה? צר לי, אך זה לא עובד כך אצלי. דעתי היא כפי שציינתי אותה למעלה. מה ריאלי ומה לא, מה צפוי לקרות במערכת וכו', אלו שאלות אחרות לחלוטין.לא תוכל למלא 140 אלף משרות בשכר שאפילו עובד זר לא מוכן לקבל.
א. זה עדיין לא הופך אותם לפדופילים.אז האנשים שיגיעו ויהיו מוכנים לעבוד בשכר הזה - הם כנראה האנשים שהכי לא מתאימים לתפקיד.
אם דעתך מטורללת היא עדיין חייבת להיות דעתך לנצח?לא נשאלתי מה ריאלי. נשאלתי כמה לדעתי צריך לשלם למורה מתחיל ועל כך השבתי.
אוקיי. ולכן? דעתי היא פתאום לא דעתי? אני צריך לעשות כאילו יש לי דעה אחרת ולהביע אותה? צר לי, אך זה לא עובד כך אצלי. דעתי היא כפי שציינתי אותה למעלה. מה ריאלי ומה לא, מה צפוי לקרות במערכת וכו', אלו שאלות אחרות לחלוטין.
היא כן - כי כמעט אף אחד אחר לא יסכים לעבוד בשכר שאפילו עובד זר יסרב לוא. זה עדיין לא הופך אותם לפדופילים.
גם שליחים צריכים לאכול, לשלם שכירות, וכו'.ב. אני לא סבור כך. יתכן בהחלט שאלה בדיוק אלה שמגיעים מתוך תחושת שליחות ואלה המורים שאני מחפש, הרבה לפני שאני רוצה את אלה שמגיעים בגלל השכר.
לא בהכרח. נניח שלדעתי אתה מטורלל. האם זה אומר שדעה זו בהכרח מטורללת? כמובן שלא. יתכן שזאת דווקא דעה חכמה שניתנת להנמקה רציונלית לחלוטין. אבל גם אם הדעה מטורללת זה לא אומר שאני חייב להחזיק בה עד סוף חיי. בהחלט יתכן שאשנה מתישהו את דעתי. הזמן ילמד. מה שכן בטוח, יחסית, הוא שזה לא יקרה בעקבות שאלות מטורללות כאלהאם דעתך מטורללת היא עדיין חייבת להיות דעתך לנצח?
אם וכאשר "אקלוט" שהיא כזאת בהחלט יתכן שאחליף אותה. בינתיים לא זכיתי לקלוט כך. מהתגובות ההיסטריות והתוקפניות שלך אני רק יכול ללמוד, בעצם, קבל תיקון, מהתגובות ההיסטוריות והתוקפניות שלך אני לא יכול ללמוד מאומה בנושא. ודאי לא משהו ענייני ביחס לדעתי.אתה לא יכול לקלוט שהיא חסרת הגיון ולהחליף אותה?
ולכן הם כולם פדופילים. נו באמת. סורי, אבל לא טרחתי להמשיך לקרוא. תעדכן כשתחשוק בדיון רציני וענייני. עד אז, תצטרך להמשיך לשחק לבד בעולמות הפדופיליה שאתה כנראה מאוד בקי בהם.היא כן - כי כמעט אף אחד אחר לא יסכים לעבוד בשכר שאפילו עובד זר יסרב לו
וצריך כח אדם בהיקף גדול
יש לך בעיית קשב קשה.ולכן הם כולם פדופילים. נו באמת. סורי, אבל לא טרחתי להמשיך לקרוא.
דווקא שומע מצויןיש לך בעיית קשב קשה.
להבא אדע שלקשקושי הרלינגטון אין להגיב מעבר למשפט בודדדווקא שומע מצוין. שמעתי את עצמי היטב אומר לעצמי שאקרא רק את המילים הראשונות של תגובותיך הבאות בתת-השרשור הזה וכי אם לא אוכל ללמוד מהם על כוונה כנה ורצינית לנהל דיון ענייני בצורה בוגרת, לא אמשיך לקרוא. מרוב ששמיעתי טובה, כך אכן אני נוהג. למרבה הצער המילים הראשונות מלמדות, שוב, על ההיפך הגמור מהמצופה. על כן אין לי אלא לומר לך, שוב, ביי ביי והמשך משחק נעים עם הפדופיליה שמעסיקה אותך.
על מה 15.000? הם עובדים קשה נכון.אבל הרבה אנשים עובדים קשה. יותר מ 8 שעות ביום ועדיו לא מגיעים לזה.חלקם 15,000 וחלקם שישלמו על הנזק שהם גורמים..
זה לא קשור דווקא לקושי, זה קשור לידע, להשקעה בלימודים והכי חשוב לחינוך טוב לדור העתיד שלנו.על מה 15.000? הם עובדים קשה נכון.אבל הרבה אנשים עובדים קשה. יותר מ 8 שעות ביום ועדיו לא מגיעים לזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.