מהדף אחת ולתמיד

Ahava42

Active member
כמה לדעתכם צריך לשלם למורה המתחיל בישראל❓
#אחת_ולתמיד FB_IMG_1658946912590.jpg

Harrington

Well-known member
מנהל
לא חושב. יחסית לשעות העבודה וכו'? בכלל, לטעמי זה מסוג המקצועות שצריך להגיע אליו עם תודעת שליחות. מי שאין לו את זה ומגיע רק בשביל המשכורת, מורה טוב הוא כבר לא יהיה.

ai27

Well-known member
לא חושב. יחסית לשעות העבודה וכו'? בכלל, לטעמי זה מסוג המקצועות שצריך להגיע אליו עם תודעת שליחות. מי שאין לו את זה ומגיע רק בשביל המשכורת, מורה טוב הוא כבר לא יהיה.
אז להפוך את ההוראה למקצוע שרק פדופילים ילכו אליו

ai27

Well-known member
אם אתה הבנת את הקשר בין דבריך לדברי עליהם התיימרת להגיב, דיינו.
הציפיה שלך לא ריאלית.
לא תוכל למלא 140 אלף משרות בשכר שאפילו עובד זר לא מוכן לקבל.

אז האנשים שיגיעו ויהיו מוכנים לעבוד בשכר הזה - הם כנראה האנשים שהכי לא מתאימים לתפקיד.

Harrington

Well-known member
מנהל
הציפיה שלך לא ריאלית.
לא נשאלתי מה ריאלי. נשאלתי כמה לדעתי צריך לשלם למורה מתחיל ועל כך השבתי.
לא תוכל למלא 140 אלף משרות בשכר שאפילו עובד זר לא מוכן לקבל.
אוקיי. ולכן? דעתי היא פתאום לא דעתי? אני צריך לעשות כאילו יש לי דעה אחרת ולהביע אותה? צר לי, אך זה לא עובד כך אצלי. דעתי היא כפי שציינתי אותה למעלה. מה ריאלי ומה לא, מה צפוי לקרות במערכת וכו', אלו שאלות אחרות לחלוטין.
אז האנשים שיגיעו ויהיו מוכנים לעבוד בשכר הזה - הם כנראה האנשים שהכי לא מתאימים לתפקיד.
א. זה עדיין לא הופך אותם לפדופילים.
ב. אני לא סבור כך. יתכן בהחלט שאלה בדיוק אלה שמגיעים מתוך תחושת שליחות ואלה המורים שאני מחפש, הרבה לפני שאני רוצה את אלה שמגיעים בגלל השכר.

ai27

Well-known member
לא נשאלתי מה ריאלי. נשאלתי כמה לדעתי צריך לשלם למורה מתחיל ועל כך השבתי.
אוקיי. ולכן? דעתי היא פתאום לא דעתי? אני צריך לעשות כאילו יש לי דעה אחרת ולהביע אותה? צר לי, אך זה לא עובד כך אצלי. דעתי היא כפי שציינתי אותה למעלה. מה ריאלי ומה לא, מה צפוי לקרות במערכת וכו', אלו שאלות אחרות לחלוטין.
אם דעתך מטורללת היא עדיין חייבת להיות דעתך לנצח?
אתה לא יכול לקלוט שהיא חסרת הגיון ולהחליף אותה?
א. זה עדיין לא הופך אותם לפדופילים.
היא כן - כי כמעט אף אחד אחר לא יסכים לעבוד בשכר שאפילו עובד זר יסרב לו
וצריך כח אדם בהיקף גדול
ב. אני לא סבור כך. יתכן בהחלט שאלה בדיוק אלה שמגיעים מתוך תחושת שליחות ואלה המורים שאני מחפש, הרבה לפני שאני רוצה את אלה שמגיעים בגלל השכר.
גם שליחים צריכים לאכול, לשלם שכירות, וכו'.
אז לאדם שמוכן לוותר על המינימום הקיומי (שמקבלים במקצועות התנדבותיים אחרים) - יש אג'נדה אחרת.
פדופיליה היא לא השליחות שאתה רוצה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם דעתך מטורללת היא עדיין חייבת להיות דעתך לנצח?
לא בהכרח. נניח שלדעתי אתה מטורלל. האם זה אומר שדעה זו בהכרח מטורללת? כמובן שלא. יתכן שזאת דווקא דעה חכמה שניתנת להנמקה רציונלית לחלוטין. אבל גם אם הדעה מטורללת זה לא אומר שאני חייב להחזיק בה עד סוף חיי. בהחלט יתכן שאשנה מתישהו את דעתי. הזמן ילמד. מה שכן בטוח, יחסית, הוא שזה לא יקרה בעקבות שאלות מטורללות כאלה :).
אתה לא יכול לקלוט שהיא חסרת הגיון ולהחליף אותה?
אם וכאשר "אקלוט" שהיא כזאת בהחלט יתכן שאחליף אותה. בינתיים לא זכיתי לקלוט כך. מהתגובות ההיסטריות והתוקפניות שלך אני רק יכול ללמוד, בעצם, קבל תיקון, מהתגובות ההיסטוריות והתוקפניות שלך אני לא יכול ללמוד מאומה בנושא. ודאי לא משהו ענייני ביחס לדעתי.
היא כן - כי כמעט אף אחד אחר לא יסכים לעבוד בשכר שאפילו עובד זר יסרב לו
וצריך כח אדם בהיקף גדול
ולכן הם כולם פדופילים. נו באמת. סורי, אבל לא טרחתי להמשיך לקרוא. תעדכן כשתחשוק בדיון רציני וענייני. עד אז, תצטרך להמשיך לשחק לבד בעולמות הפדופיליה שאתה כנראה מאוד בקי בהם.

ai27

Well-known member
ולכן הם כולם פדופילים. נו באמת. סורי, אבל לא טרחתי להמשיך לקרוא.
יש לך בעיית קשב קשה.
במצב בו השכר לא מספיק לכלום - כמעט כל מי שתצליח לגייס יגיע מהסיבות הלא-נכונות: פדופיליה, סאדיזם, חוסר-יכולת להשיג עבודה,
והמבחר יהיה אפסי. לא תצליח לאייש 150 אלף משרות.

העולם הוא קפיטליסיטי - וגובה השכר מייצר את ה"פול" ממנו אתה יכול לבחור את המועמדים הטובים ביותר.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש לך בעיית קשב קשה.
דווקא שומע מצוין :). שמעתי את עצמי היטב אומר לעצמי שאקרא רק את המילים הראשונות של תגובותיך הבאות בתת-השרשור הזה וכי אם לא אוכל ללמוד מהם על כוונה כנה ורצינית לנהל דיון ענייני בצורה בוגרת, לא אמשיך לקרוא. מרוב ששמיעתי טובה, כך אכן אני נוהג. למרבה הצער המילים הראשונות מלמדות, שוב, על ההיפך הגמור מהמצופה. על כן אין לי אלא לומר לך, שוב, ביי ביי והמשך משחק נעים עם הפדופיליה שמעסיקה אותך.

ai27

Well-known member
דווקא שומע מצוין :). שמעתי את עצמי היטב אומר לעצמי שאקרא רק את המילים הראשונות של תגובותיך הבאות בתת-השרשור הזה וכי אם לא אוכל ללמוד מהם על כוונה כנה ורצינית לנהל דיון ענייני בצורה בוגרת, לא אמשיך לקרוא. מרוב ששמיעתי טובה, כך אכן אני נוהג. למרבה הצער המילים הראשונות מלמדות, שוב, על ההיפך הגמור מהמצופה. על כן אין לי אלא לומר לך, שוב, ביי ביי והמשך משחק נעים עם הפדופיליה שמעסיקה אותך.
להבא אדע שלקשקושי הרלינגטון אין להגיב מעבר למשפט בודד

נסיך.333

Well-known member
על מה 15.000? הם עובדים קשה נכון.אבל הרבה אנשים עובדים קשה. יותר מ 8 שעות ביום ועדיו לא מגיעים לזה.
זה לא קשור דווקא לקושי, זה קשור לידע, להשקעה בלימודים והכי חשוב לחינוך טוב לדור העתיד שלנו.

למעלה