מהגיגי 7 לילות הפעם

yotamn9

New member
נראה לי שאת לא יודעת מה קורה סביבך

וכדאי שתלמדי מה זה שמאל בארץ שלנו. הדעה שלי כשמאלני (והרבה מאוד אנשים גם חושבים ככה) אומרת שלא יכול להיות מצב שעם אחד מחליט שהוא עליון יותר מעם אחר שכרגע חי איתו באותה ארץ. לא יכול להיות שלא נכבד את האחר ולא נעזור לו. אני לא חושב שזה הגיוני שנלך עם מטוסים וטנקים ונפוצץ כל מה שזז. זה לא אומר שאני בעד הערבים, וזה לא אומר שאני רוצה שהם יחייו פה בכיף ושאנחנו נעבור לקפריסין. אני רואה מה קורה בערים הפלסטיניות ואני מזועזע. המצב שם נראה בעיני לא תקין, ואני חושב שלמדינת ישראל יש חלק לא קטן במה שקורה שם, אבל זה לא אומר שאני עכשיו אלך ואצטרף לחמאס ואלבש חגורת נפץ. אני מציע לך לקרוא קצת דברים שיגרמו לך לפתוח את הראש קצת ולצאת מהבועה הזאת... ואגב, תראי את מה שנטע כתבה, הישראלים בהרבה מקרים לא הרבה יותר טובים...

princes15

New member
אני יודעת מה זה שמאל

זה בסדר מצידי שעם אחד לא צריך להרגיש עליונות כלפי עם אחר. אבל מה קורה כשעם אחד מנסה להשמיד את העם האחר?מה עושים במצב כזה?אתה לא יכול לשבת בשקט ולעשות מה שהם רוצים. אתה לא צריך לוותר להם על הארץ שלך רבאק!!תתעורר הם מנסים להשמיד אותך, מגיל קטן הם מחנכים את ילדיהם שלהתאבד ולהרוג אותך זה מצווה.

טוב פרינסס

שמלאנים הם אנשים רעים, וימנים הם אנשים טובים. השמלאנים הם כמו הערבים הורסים תמדינה.. שיהיה כבר סתמי כבר ת'פה שלך,ראבק את פולטת יותר מדי שטויות והמוח שלך? המוח שלך אטום יותר מבטון. תעשי לכולם טובה ופשוט אל תדברי כי את מפיקה רק שטויות מפיך.. אני רק אסיים בלהגיד שהשמלאנים בארץ, הם לא שמלאנים כמו בבריה"מ לשעבר.. שם בצדק היית יכולה להגיד כזה דבר, אבל זה לא ככה בארץ,מניסיון.

princes15

New member
שאני אבין

אתה אומר לי לסתום תפה ומדבר אליי ככה ואתה מצפה שאקשיב לך?

Mercury Dogi

New member
את צריכה להבין משהו

תשמעי חמודה זה באמת לא משנה אם הוא שמאלני או ימני וזאת לא הסוגייה פה בכלל ואם כבר לשנוא אותו על משהו אז כבר על זה שהוא לא עשה צבא את צריכה לעשות את ההבדל בין המוזיקה לבין האדם עצמו ובקשר לדעות הפוליטיות שלך אני גם משתייך לימין אבל אני לא שונא שמאלנים ואני מאמין שגם את לא את רק צריכה ללמוד להתבטא בצורה נכונה יותר פוליטיקלי קורקט כמו שאומרים הבנת?

princes15

New member
ושוב, לא שונאת אף אחד

פשוט לא אוהבת אותו. סורי אבל לא יכולה להבדיל בין המוזיקה לאדם למרות שזה ישמע מגוחך, אבל אני לא יכולה לסבול את המחשבה שאני שומעת שיר של משהו ואוהבת אותו בעוד האופי שלו חרא...וזה לא כ"כ מסתדר אם המילים הם אחלה...

Mercury Dogi

New member
מצחיק פה אה?

תשמעי חמודה זה באמת לא משנה אם הוא שמאלני או ימני וזאת לא הסוגייה פה בכלל ואם כבר לשנוא אותו על משהו אז כבר על זה שהוא לא עשה צבא את צריכה לעשות את ההבדל בין המוזיקה לבין האדם עצמו ובקשר לדעות הפוליטיות שלך אני גם משתייך לימין אבל אני לא שונא שמאלנים ואני מאמין שגם את לא את רק צריכה ללמוד להתבטא בצורה נכונה יותר פוליטיקלי קורקט כמו שאומרים הבנת?

חחחחחח איזה בידור

מוות לשמאלנים! לא מערבבים דעות פוליטיות עם מוזיקה חצי מהאמנים הכי גדולים אי פעם היו נרקיסיסטים מסוממים חולי נפש וזה לא אמור להשפיע על מידת ההתחברות של המאזין למוזיקה שלהם

princes15

New member
לא דיברתי על המוזיקה

דיברתי על גפן בתור בן אדם. בכלל את המוזיקה שלו אני לא סובלת. כבר אמרתי את דעתי בקשר לקול שלו

fire witch

New member
אז זה נורא עצוב לדעתי

זה מאד מאד מאד עצוב שאת מרשה לעצמך להשתמש במילה "שונאת" לגבי אדם שאין לך מושג מי הוא ומה הוא וכל מה שאת מכירה זו הפרסונה הבימתית שלו . אז אולי הדעות שלו שונות משלך בכל נושא ותחום , זה עדיין לא מצדיק שנאה . אמרתי בעבר ויש לי הרגשה שאני עוד יאמר בעתיד - חביבתי את צריכה להתבגר , להבין שיש מלא מלא מלא אנשים שונים ממך והם לא חייבים לך כלום באותה מידה שאת לא חייבת להם כלום ואין שום מקום ל"שנאה".

בינתיים שמעתי 5 שירים של בלאקפילד

והם כולם נשמעו לי אותו הדבר, מה עוד שאביב גפן בהופעות שלהם לא עושה כלום חוץ מלתופף על הברכיים כמו מטומטם.. אז אין לי שום כבוד לשניהם, שבוע טוב!

nothingman1

New member
יש לך נטייה גדולה מדי להגיד את זה..

גם אמרת שכל השירים של פרל ג'אם נשמעים לך אותו דבר, ואני לא מבין מאיפה אתה מביא את זה הסגנון של השירים דומה (אני מדבר על בלאקפילד, אצל פרל ג'אם זה יותר משתנה), אבל למה אתה מצפה? שכל שיר יהיה בסגנון שונה? עם כל הכבוד, ויש כבוד, הם לא חבורת הסטרייטים...
ועוד לא שמעת את ה-להקה של וילסון, פורקיופיין טרי, אז אל תוותר עליו עדיין

M e n s R e a

New member
כן, אבל במקרה של בלאקפילד, אני

נוטה להסכים עם דוד פה...גם אני לא ממש שמעתי דברים מפתיעים/מגוונים מהם. הם עושים אואזיס מאד יפה...

nothingman1

New member
אני מסכים עם זה, והתאכזבתי מווילסון

אבל להגיד שכל השירים נשמעים אותו דבר זה דבר טיפשי להגיד

ככה זה אבל..

להקה מאד לא מעניינת ולא נועזת בשירים שלה. אני יצאתי דפוק בקשר לפרל ג'אם אבל זה לא אומר שכל מה שאני אומר עכשיו הוא לא נכון.

למעלה