מהגיגי 7 לילות הפעם

yotamn9

New member
כרגע הראית

שאת ילדה קטנה שאי אפשר לערוך איתה דיון באופן נורמאלי. תתבגרי קצת.

princes15

New member
מה הקשר?

אתה שמאלני, לכן אתה לא תגיד כמוני שיש להם דעות לא נחמדות, כי גם אתה חושב כמוהם...ובגלל זה לא תבין

fire witch

New member
יווווווו את חיה בסרט שזה לא להאמין

קוקי , חמודה שלי , אין לך מושג באיזה סרט את חיה וייקח לך לדעתי הרבה הרבה זמן לצאת לעולם הזה ... עם כל הכבוד לך - את מדברת שטויות , ואת עושה את זה בצורה שלא משאירה הרבה מקום לדימיון (למקרה שמישהו חשב לנסות לקחת את ההודעות שלך ברצינות ) . אין לך מושג עם איזה אנשים את מדברת אבל את מרגישה חופשיה לקטול אותם רק בגלל שהדעות שלהם שונות . יש לך הרבה מה ללמוד ואם את חושבת שאני נכנסת בך , אז נחשי מה ? את צודקת וזה לא קשור לרגע לדעות שלי , כי אני עצמי ימנית בדעותיי אבל אני לרגע לא חושבת שמי שלא הוא אדם לא טוב . אני בהחלט חושבת שמי שמרשה לעצמו לשלול בצורה כל כך גורפת ומי שמרשה לעצמו להעיף כאן כאלו סטיגמות מכוערות לאוויר לא ראוי בכלל לתגובה ממני (או מכל אחד אחר לצורך העניין) ולכן זו ההודעה האחרונה שלי שמגיבה למשהו שכתבת , עד שתביני אחד משני דברים - שהגיע הזמן להתמתן טיפה כי מאחורי כל מקלדת יושב עדיין בן אדם או שהגיע הזמן לשנות את הדעות שלך כי הן פשוט לא נכונות ואני לא מתכוונת לימין או שמאל אלא לעובדה שאת חיה בעולם שבו מי שלא חושב כמוך הוא אדם לא ראוי במקרה הטוב או אידיוט במקרה הרע. שיהיו לך חיים יפים , מקווה שתשכילי ותלמדי ...

yotamn9

New member
../images/Emo45.gifבדיוק

יש לך (גברת פרינסס כמובן, לא נטע חס וחלילה
) בעיית תקשורת חמורה מאוד. כמו שנטע אמרה, את קוטלת על ימין ועל שמאל כל מי שחושב קצת שונה ממך. אני חושב שכדאי שתשבי ותחשבי קצת, כי ככה לא תגיעי רחוק.

fire witch

New member
יש רק שתי סיבות לשרשר אליי

והן 1) גם לי אני אוחזת בבעיית תקשורת חמורה - אובר תקשורת (או בלעז- לאסותמתאתהפהלרגע וגם לאמכירהבמושגשתיקהמביכה) 2)גם אתה מחזיק באחת כזו משלך - לאיודעלשרשרוס.... סתם , הכל מאהבה

yotamn9

New member
תנסי ללכת לעבוד באקדמיה ללשון

נראה לי שמצאת כישרון חדש

fire witch

New member
מתאים לי דווקא

ידידיי הקרובים יודעים שאני ממציאה מילים חדשות לבקרים , וחוץ מזה - אבשלום קור , תעשה לי שבטטטט

princes15

New member
לא אכפת לי

למה שאני יאהב משהו שרוצה לעשות לי רע?ותאמיני לי שהשמאלנים כאלה, אני מכירה אותם יותר מידי טוב..

fire witch

New member
באלוהים שאת אהבלה

"תאמיני לי אני מכירה אותם יותר מדי טוב "? אני אאמין לך ? יש לך מושג קלוש לגבי כמות האנשים מכל המגזרים , הדתות , הצבעים , המינים , הנטיות, הזרמים והעדות אני מכירה ? וגם אם יש לי בדיוק שלוש חברים ומכרים - אני בטוח בטוח בטוח מבינה קצת יותר ממך , עם כל הרצון שלי והחיבה שלי לאנשים צעירים ממני או מבוגרים ממני שרואים את העולם בזוית שונה ועם כל מה שאני מקבלת מאנשים כאלה אני חייבת לציין שאת פשוט חיה בסרט . את פשוט לא מודעת לעולם הזה ואין לך אפילו את מינימום הרצון להכיר ולדעת כל מה שעובר לך בראש זה לראות לכולם שאת יודעת הכי טוב . תגידי , את שמה לב למה שאת כותבת ? מה עובר עלייך ?? השמאלנים כאלה ? מי אלה השמאלנים האלה שמחפשים אותך ורוצים להרע לך ? את באמת חושבת שיש ציבור שלם בישראל שכל מטרתו היא לחפש את הימנים האומללים ולמרר להם את החיים ? את באמת באמת מאמינה שכל מי שמפגין נגד גדרות /מחסומים/ יחס מסוים כלפי אוכלוסיה מסוימת או כל דבר אחר שהזרם השמאלני בישראל מאמין בו , מחפש להרע לך אך ורק כי בחרת בדעה שונה משלו ? אני אגיד לך מה אני חושבת - שאת שטופת מוח, שאת בוחרת להתלהם כי את לא מבינה איך העולם הזה עובד ונראה לך שכל מי שלא איתך נגדך , שאת ילדה קטנה שלא מנסה אפילו לרגע להבין מה הולך מסביבך ושברגע שאופנת האימו תתחלף באופנה חדשה לא נראה את הניק שלך כאן (ואמרו אמן , יהי כן רצון ) כי אז רוק כבר לא יהיה "מאגניב" ותמצאי לעצמך איזה פורום להקת בנים חדש להתעסק בו ... ואת יודעת למה אני חושבת את כל זה - כי אין לך באמת דעה משל עצמך , את נתלית על הדעות של מי שנראה לך , האמונות שלך מבוססות על כלום והרצונות שלך מושתתים על "מה שטוב לי עכשיו" ומה שהחברה סביבך חושבת . את יכולה להיות היום חילונית מוחלטת וכופרת ומחר יחליטו שדת זה ה-דבר ואת תתחרדי ותתחילי לפזר פסוקי קודש בכל אשר תלכי , אז תעשי לי ולכל מי שכאן טובה - או שתפסיקי לפזר את השטויות שלך על כל צעד ושעל או שתתחילי להתייחס למה שכותבים לך אנשים שסביר להניח מבינים קצת יותר ממני . ובאמת באמת שכבר לא היה בא לי לענות לך , אבל פשוט הוצאת ממני את הכל ... כנראה יש לך יכולת מופלאה לעצבן ולסיום סיומת - עדי תרגיש חופשי למחוק אם בא לך ונראה לך שהגזמתי , אבל רק בשביל הסיכוי הקלוש שיחדור לחמודה הזו משהו לראש אני מוכנה (יש לי את ההרגשה שלא תעשה את זה אבל יש לך אישור מלא ). ו

princes15

New member
טוב שלא נסחפת

למה את חושבת שאת מבינה יותר ממני?כי את מבוגרת יותר?אז מה?יש הרבה אנשים בגילך ואני יודעת הרבה יותר ממה שהם יודעים. אז אם כבר את אומרת שאני עושה סטיגמות- תסתכלי עלייך קודם. אני חיה בסרט?את לא?כנראה שאת לא מספיק מעורבת בתחום האקטואליה- אני מזמינה אותך לפורום אקטואליה לנוער בכייף.. למרות שזה אולי ישמע לך מוזר, השמאלנים כן עןשים המוןןן דברים שבשבילנו הם רעים. לי אין דעה משל עצמי? וואו זה הדבר הכי טפשי ששמעתי ממך עד עכשיו.את לא מכירה אותי בכלל!!!!!את סתם מנחשת דברים וקמה עליי רק בגלל שאני אוהבת אימו ואת לא- ממש אבל ממש בוגר מצדך! נראה לך שכל מה שאני שומעת זה רק אימו?לא חשבת על זה שיש מצב שאני שומעת עוד להקות? Have a nice day

fire witch

New member
מתי אמרתי שזה בגלל שאני גדולה ממך ?

אני חושבת שאני מבינה יותר ממך , כי לצערי לא הוכחת לי עד עכשיו אחרת , וזה הרושם שאת משאירה . יש הרבה אנשים גם יותר מבוגרים ממני שאת יודעת יותר מהם , זה לא עושה אותך יותר חכמה , זה רק מראה שאת מבססת את הידע שלך על זה שאחרים יודעים פחות ממך . ועצם העובדה שיש קבוצות שמאלניות שפועלות בצורה שלא תואמת את מה שנראה לך לטוב לא אומר שהם עושים בשבילנו דברים רעים , את יודעת למה ? כי זה בדיוק מה שהם חושבים על קבוצות מהימין . עם כל הכבוד לך ולי ולכל מי שמשתתף או קורא או מתעסק באקטואליה ופוליטיקה - אם מישהו כאן היה יודע מה הכי טוב , בכלל לא היינו מנהלות את הדיון הזה . ואם יש לך דעות כל כך מוצקות , ואת יודעת בדיוק מי את ומה את - אולי חשבת על להראות את זה במקום לכתוב דברם כמו "אני שונאת אותם , כי הם שמאלנים והם רוצים לעשות לי רע " כי עם כל הרצון זה לא משאיר רושם של מישהי שיודעת מה קורה סביבה . את רוצה שיכבדו אותך , את דעותיך ואת הטעם שלך אז אין בעיה , בדיוק כמו שאני מכבדת את גידי ואת כל מי שכאן שלא עובר לדעתי את גיל ה17 , תתחילי להביע את כל זה בצורה נורמלית ולא כמו ילדה בת שלוש שיודעת יותר טוב מכולם

princes15

New member
תקשיבי

אני באמת חושבת שאני לא צריכה להוכיח משהו, לאף אחד. אם לא שמת לב, כל מה שאת מנסה להגיד לי, זה להוכיח את מי שאני.למה? כאילו מה, קשה כיום לסמוך על בן אדם ולחשוב שהוא מזוייף?

yotamn9

New member
בואי ננסה לאט לאט

אני רוצה שתעני לי ברצינות ותנסי להסביר לי, כי אני באמת לא מבין, וזה לא בגלל שאני שמאלני. למה את חושבת שמי שיש לו דעות אחרות ממך הוא בן אדם רע?

princes15

New member
לא בהכרח

פשוט הדעות של השמאלנים עושות לנו עוול וזה מגעילים אותי פשוט

yotamn9

New member
אוקיי טוב

אבל זה שמישהו שמאלני עושה אותו חרא של בן אדם?

princes15

New member
אולי

תשמע, אנשים שבעד הערבים יותר מאשר בעד אחיהם היהודים, לא בדיוק אנשים טובים...

fire witch

New member
האחים היהודים שלי ...

- אלו שחותכים בכבישים כאילו אמא שלהם בכבודה ובעצמה הרכיבה את מולקולות האספלט ואבא שלהם הניח אותו כדי שיהיה להם כביש . - אלו שמרביצים לנשים שלהם וגם הורגים אותן -אלו שדוקרים אנשים בקניון כי הם העירו להם שנפל להם כסף מהכיס -אלו שמרביצים לנערים רק כי הם מתלבשים בצורה שונה מהם - אלו שששותים / עושים סמים ועולים על הכביש - אלו שמנצלים עובדים זרים בצורה מזעזעת וזורקים אותם לכלבים ברגע שאין להם מה לעשות איתם . - אלו שמבריחים זונות ממזרח אירופה ומביאים אותן לעבוד כאן בתנאים זוועתיים , מרביצים להן ומאיימים עליהן יום ולילה . - אלו שלא קמים באוטובוס כשהם רואים מבוגרים עומדים . -אלו שנותנים למערכת החינוך להתדרדר לתהומות כאלה שיש אנשים בארץ הזו שלא מסוגלים להרכיב משפט . - אלו שהציבור בחר בהם והם מועלים באמונו - אלו שאונסים נשים וחושבים שהן חומר ביד היוצר ושלהם למשחק . - אלו שהרשו לעצמם לשחק בבדיקות מעבדה ובגללם יש תינוקות שרק בגלל שאמא שלהם נתנה להם משהו לאכול נגרם להם נזק מוחי או מתו . - אלו שיושבים בשומרון וכל עניינם מתרכז בלעשות רע לתושבים אחרים שמה לעשות ,זה הבית שלהם כרגע . - אלו שפינו אותם מביתם בעקבות החלטה ממשלתית והם החליטו שהחיילים שעשו את זה בפקודה הם האשמים והיכו אותם וקיללו . - אלו שעוקפים בתור כאילו כוווולם חייבים להם משהו - אלו שיורקים ומקללים בכל מקום שהם הולכים אלו האחים היהודים שלך ? אה....נכון , לא כולם אותו דבר , ויש אנשים מקסימים וטובים בארץ הזו .... אז תחליטי - כולם או דבר או שיש אנשים שונים בעולם הזה ? כל השמאלנים אותו דבר ? כולם דופקים את המדינה ?

princes15

New member
לא אמרת שאת ימנית?

את כל זה את אומרת על הימנים או מה? ומה את מצפה?שהמתנחלים ישבו בשקט בעוד שמפנים אותם מהבתיםאל תוציאי את החיילים תמימים כי הם ממששששש לאא!

fire witch

New member
את כל זה אני אומרת על מי שעושה ככה

כי מי שנוהג בצורה כזו מגיע לו שיוקיעו אותו וינדו אותו מהחברה - לא משנה אם הוא שמאלני / ימני/ יהודי /ערבי/ .......השלם את החסר , ואני בטח לא מחשיבה אותו לאחי רק כי הוא בן לאמא יהודיה . ולא , אני לא מצפה מהמתנחלים לשבת בשקט בזמן שמעיפים אותם מהבית שהם בנו והורסים להם חיים שהם קיימו במשך כמה שנים טובות . אבל כן , אני חושבת שחלק מהחיילים תמימים , כי עם כל הרצון הטוב - אני עדיין קצת יותר מבוגרת ממך ועברתי את השירות הצבאי שלי עם אותם חיילים שעשו את זה .אני מניחה שיש חיילים שלא רצו לעשות את זה , אבל עדיין יש פקודות בצבא הזה והוא עדיין בנוי של דרג קובע , באותה מידה שיש חיילים שתמכו בנושא והרגישו שככה נכון , אבל זה לא אומר שיש מקום להכות אותם , כי הם עדיין ממלאים פקודות , בין אם הם מסכימים איתן ובין אם לא . וזה מה שאת לא מבינה וכנראה גם לא תביני אם לא תעברי כמה חוויות מעצבות בחיים שלך - שיש כל מיני סוגים של אנשים , יש חיילים שהלכו לזה ברצון ויש כאלה שנקרעו , בדיוק כמו שיש חיילים שנכנסים מדי יום לשכם ורמאללה ונקרע להם הלב מהצורך לרדוף אחרי אנשים ולהכות וגם להרוג , ויש כאלה שרצים לזה כי ההרגשה שלהם היא שככה הם מצילים את המדינה הזו . וזה כל העניין - הדעה הפוליטית שלך כרגע לא מעניינת אותי , מה שמעניין אותי זה שתביני שלא כל בני האדם דומים ושלא כולם צריכים לחשוב כמוך , ומי שלא חושב כמוך זה לא עושה אותו אדם רע , אלא פשוט מישהו עם הבנה אחרת של המציאות . אני לא מדברת איתך כרגע על ימין ושמאל , אני מדברת על בני אדם. ואני בטח לא מנסה לשנות את דעתך הפוליטית , אלא רק לגרום לך לראות שיש עולם שלם בחוץ שלא חושב כמוך אבל זה לא אומר שהם לא יכבדו אותך ובאותה מידה - שאת צריכה לכבד אותם .

למעלה