מהגיגי 7 לילות הפעם

M e n s R e a

New member
מהגיגי 7 לילות הפעם

1.טור של רענן שקד שמתאים בדיוק לנושא שעלה פה בדיוק היום-לגבי תחנות רדיו ספציפיות. הוא מתבאס על כך שגאידמק קנה את רדיו 99FM, והולך לעשות איתו עוד תחנת רדיו דיבורים, במקום למשל להפוך אותו לתחנת רדיו עם מוסיקה ראויה (אבל כידוע לכם-"טובל ושרץ בידו", "זאב בעור של כבש", הרי אותו העיתון דואג לראיין מדי שבוע את אותם הנאדים שמושמעים נונסטופ בגלגל"צ, אז שיפסיקו לשחק אותה כאילו שהם באים לקדם את המוסיקה בישראל). 2.אביב גפן יוצא נאד כהרגלו, ולא מעניין אותי אם במקרה יש פה כאלה שאוהבים אותו. הוא חי על חשבון הוילסון הזה, ולא רק זה, אלא שיש לו איזו חלטורה בניו-יורק, אז הוא תופס תחת ומצהיר שישראל זה שוק קטן ומצ'וקמק, או אם לצטט אותו-"השאריות של החרסינה בפינה הימנית האחורית של השירותים"... 3.רביב גולן מודה שזה היה טעות לעשות כתבה (הראשונה) על ביט 69. וואו, מפתיע.

MilkShack

New member
אני אוהב את בלאקפילד.

אני מודע לכך שגפן הוא סתם שמוק, אבל ווילסון תותח. בכל מקרה, למה התכוונת כשאמרת שהוא חי על חשבון וילסון ?

M e n s R e a

New member
לא אמרתי חי על חשבונו

אמרתי שהוא "מתגלח על הזקן שלו". הוא נהנה מההצלחה של וילסון. רק בזכות וילסון שמעו על אביב גפן שם.

MilkShack

New member
"הוא חי על חשבון הוילסון הזה"

ולמה אתה אומר את זה ? כאילו, נכון שזה מקנה אחלה יריית פתיחה, אבל גפן כותב את רוב הטקסטים וגם מלחין לא מעט. העבודה שלהם היא משותפת לחלוטין...

fire witch

New member
כי אדון גפן היקר...

עבד בארץ במשך כך וכך שנים (נאמר 10 , למרות שנראה לי שזה יותר...) ולא עשה את הפריצה שלו לחוץ לארץ למרות שהוא כההההה מדהים (אם נאמין למה שהוא מספר על עצמו) . פתאום בא חובב התימניות וילסון ויחד הם עושים אחלה מוזיקה מה שמביא את אביב גפן להכרה בעולם ואף להופעות שלו לבד מחוץ לישראל וגפן פתאום מתכחש לקהל שפירנס אותו במשך שנים (אם אפשר להגיד פירנס ...) ומעיף באוויר כל מיני הערות מתחכמות על אופי הקהל הישראלי ועל השוק הישראלי . אז נכון - הוא כותב טקסטים ומלחין והעבודה שלהם משותפת לחלוטין , אבל החוצפה של אביב גפן שעד שלא בא סטיבן וילסון לא שמעו עליו בכלל ועכשיו שהוא הווווווווווו כה מפורסם וקורע את הבמות מסביב לגלובוס לבוא וללכלך על קהל שלם מגעילה . אז כן , ההערות המטומטמות האלה שהוא מרשה לעצמו לפזר על כל צעד ושעל לא נמצאות במקום בכלל שכן אם לא היה סטיבן וילסון - אביב גפן לא היה מופיע בשוק האמריקאי או האנגלי . וכן , אני מודעת לעובדה שקיימים כאן מעריצי אביב גפן ושאתם מתכננים לרגום את ביתי בחצץ ברגע שתגלו היכן אני גרה , אבל חברים , בואו נהיה ריאליים - אביב גפן עם כל הכבוד למוזיקה ולאמירה ( גם כן אמירה ... need i say ארומה ? ) לא הצליח בשוק העולמי ברמה שבה הוא הצליח בישראל עד שלא התחיל שיתוף הפעולה שלו עם וילסון ... אז שיבלום את פיו ויגיד תודה על המזל הטוב שנפל בחלקו , זה שטוב לך כרגע לא אומר שאתה צריך להתלונן על כמה חרא היה לך קודם ...למי שמכיר את המשל על הפרה והאפרוח ...

MilkShack

New member
אני באמת באמת באמת

לא איזה מעריץ של אביב גפן, אני אפילו די לא אוהב אותו במובן מסוים. אבל להגיד שזה מזל ? איזה מזל... הוא שלח לוילסון חומרים שלו, והם החליטו לעבוד ביחד. האלבום הראשון של בלאקפילד מכר 100,000 עותקים, וכמו שהשם של וילסון הביא איזה 40 אלף בבריטניה, כך גם השם של גפן הביא 40,000 עותקים בארץ. (אני יודע חשבון, אבל לא כולם נמכרו פה ובבריטניה) וכמו שכבר אמרתי, השיתוף פעולה הוא אחלה יריית פתיחה. אבל בכל זאת, ווילסון זה לא סלאש או לא'דע מי, זה לא שאביב משתף פעולה עם איזה סופרוקסטאר, זה בטח הכל סטיבן, וכבודו במקומו. אל תערבבי סתם בין דברים... חוצמזה, המוזיקה של בלאקפילד מוכיחה את עצמה כמוזיקה טובה, עזבי אותך מכל מה שמסביב, מגיעה לה הכרה עולמית. אני אישית, לא מתעסק יותר מידי בכל מה שמסביב, וממש לא אכפת לי, אבל המוזיקה שלהם חביבה, ואני נהנה ממנה.

fire witch

New member
לא אמרתי שזה מזל , וגם לא שוילסון

הוא איזה אליל רוק מדהים . אני מדברת על דבר אחר כרגע - אם לומר את האמת את אביב גפן אני מעריכה מאד כי צריך מישהו שיפרוץ את הדרך מבעד לחומות של שמרנות למרות שה קול שלא שורט לי באוזן והוא לא בדיוק הקאפ אוף טי שלי , לא שמעתי עד היום אף שיר (לא כזה שאני יכולה לחשוב עליו לפחות) של בלאקפילד. הנושא שלי כרגע הוא לא האיכויות המוזיקליות של אביב גפן או סטיבן וילסון או שניהם גם יחד. הנושא שלי הוא אחד - אביב גפן והפוזה האליטיסטית שהוא תופס , השוק הישראלי שהוא עבד בו במשך שנים , הפך פתאום לביצה בעיניו , האדם הזה לוקה בנרקיסיזם שאמנם במידה מסוימת הוא דווקא טוב לכל אחד שעולה על הבמה אבל זה שהוא הגיע למקומות אחרים ומצליח כרגע זו לא סיבה לזלזל במי שקנה את האלבומים שלו במשך השנים. יפה מאד שהוא מופיע בעולם , מצוין שהוא מוכר תקליטים (עם או בלי קשר לבלאקפילד או לוילסון ספציפית ) , זה באמת מחמם את הלב היהודי לראות ש"אחד משלנו" מצליח שם מעבר לים . אבל זה לא אומר בשום פנים ואופן שיש לו את הזכות לירוק בפנים של הקהל הישראלי.

MilkShack

New member
"ויגיד תודה על המזל הטוב שנפל בחלקו

וחוצמזה ברור שאין לו את הזכות לירוק בפנים של הקהל הישראלי, אבל זה כבר נושא אחר.

fire witch

New member
יגיד תודה על זה שההופעות שלו

מבוקשות , לא על זה שיש סטיבן וילסון בעולם

M e n s R e a

New member
הוא גם לא כזה מצליח מעבר לים

אז הוא מילא הופעה אחת בניו-יורק. מי ישמע מדובר במדיסון סקוור גרדן.

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif לא הייתי יכול לנסח את זה טוב

יותר. אביב גפן, שהוא זמר גרוע ומלחין לא מי יודע מה מראש, מזלזל בקהל שלו ויורק לבאר ממנה הוא שותה.

princes15

New member
אוי ראיתי את הכתבה על גפן

לא קראתי, כי הוא לא מזיז לי

Mercury Dogi

New member
אביב גפן צולע...

תמיד הוא היה מתנשא וחשב שהוא רמה אחת מעל האמנים בארץ אני אישית לא סובל אותו כבנאדם ואת המוזיקה שלו אני גם לא ממש אוהב ובלאקםילד טוב בואו לא נגזים הם לא הביטלס ולא כלום הם להקה בינונית ומטה שבמימדי המכירות באנגליה לא מגרדים את הסף אפילו וגם הנטייה המטומטמת הזאת של הישראלים ישר להתשגע שמישהו מצליח בחו"ל הוא לא פורץ דרך בתחומו ומה שהוא עושה עשו לפניו ויעשו אחריו

princes15

New member
הוא נשמע כמו קרפדה גוססת

גם אני לא אוהבת אותו כבן אדם..הוא שמאלני מסריח שחש את עצמו הוא פשוט אפס. לגבי בלאקפילד- הם נחמדים לא יותר

Anuerysm

New member
אוי ואבוי, איזה חינוך חרא נתנו לך

בבית בטח אפילו לא יצא לך לחשוב על זה, את סתם אומרת "וואי ערבים הורגים אותנו אז נשנא אותם ולא נתן להם שטחים"

למעלה