מד לחץ ללא יצרן

WolfY63

New member
לידיעה וגילוי נאות....

TERMO איטליה הינם יצרני מדי לחץ מהגדולים בעולם ולדעתי הטובים ביותר.
בקרוב אני מתחיל ליבא מדי לחץ בודדים בגודל 2"/ 51מ"מ עם רקע שחור.
כמו כן יהיו מדי לחץ בקומבו עם מד עומק.
בקרוב יפתח אתר מכירות לצורך העניין ועוד מוצרים מעניינים.

גילוי נאות: אני הבעלים של חברת פרידום דייב סיסטם ומפתח של המערכת סייד מאונט פרידום ומשווק שלה.
לצורך העניין ולאור מחסור חמור בציוד מתאים לסייד מאונט, החלטתי להתחיל גם יבוא של מוצרים הקשורים לכך.
בין היתר יהיו ווסתים (כמו HOG האמריקאית), צנרת גומי ופלקס, מחברים, חבקים, ומדי לחץ.

זאב 052-8811639

ReefDiver

New member
המון בהצלחה זאב

הערה קטנה: לא נראה לך משונה לכתוב שהם הטובים ביותר אחרי שרשור שלם שמסביר שהם פחות או יותר היחידים? הרי תכלס כל מד לחץ עם בראנד אחר שנקנה בעצם מיוצר אצלם, לא?

WolfY63

New member
לא ידידי. זה רק מחזק שכל המוצרים שלהם...

גם אם תחת שם אחר הם הטובים ביותר לדעתי. אבל אין הבטחה שאם תקנה תחת שם אחר וללא תזכורת של טרמו שזה באמת של טרמו.
יש להם מתחרים. פשוט לא רואים או שומעים עליהם. כנראה שיש שמות על המדים של המתחרים ולכן לא בטוח שזה טרמו.
אסור לשכוח שיצרני מדים בכללי לא מייצרים רק עבור עולם הצלילה. יש עוד המון אפליקציות שצריך מדים עם אותה הטכנולוגיה אבל איפיונים אחרים.
בעולם הצלילה טרמו הכי מוכרים ומוצלחים.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
א. המון הצלחה

ב. האם על המדים יהיה הלוגו "וולפי" ?

ג. כמה יעלה מד לחץ כזה והאם יהיה גם בבהיר או רק בשחור.

WolfY63

New member
תודה על הפירגון.

על המד הבודד כנראה תהייה רק מדבקת לוגו של פרידום דייב עמידה במים. המד יהיה 0-300 באר והרקע שלו יהיה שחור עם ספרות לבנות זוהרות. כך שלא יסנוור בלילה ויהיה ניתן לראות את המד ביתר קלות.
הקומבו יהיה עם רקע לבן כנראה אבל יש מצב שגם הקומבו יהיה בשחור. אדע כנראה סופית בשבוע הבא.
&nbsp
מחירים יפורסמו באתר החדש כשיהיה מוכן ויוצג כאן.
יהיו גם ווסתים כמו ה-HOG האמריקאי אבל עם השם FREEDOM DIVE SYSTEM. קיטים לטיפול ומי מטפל גם באילת וגם בהמרכז כבר יש, אבל הכל יפורסם בהמשך.

e zi

New member
המחיר של Termo למד-לחץ + צינור: 25 יורו. (צילום הצעת מחיר)

WolfY63

New member
עמית, תזמין לי 20 יח' כאלו. אקנה ממך.

בתנאי שזה עם זכוכית מחוסמת ורקע שחור. גודל 2". אסתפק במד עד 300 באר.

e zi

New member
זכוכית מחוסמת. 2״ אותו מחיר. הרקע לבן. מינ׳ הזמנה: 10 יח׳

e zi

New member
המד-לחץ המדובר (עם זכוכית מחוסמת) + צינור לחץ-גבוה...25 יורו

1. יש ב-2 גדלים (״2 או ״2.5 - שניהם אותו המחיר).
  2. זכוכית מחוסמת זה במפרט: ״with temperd glass״,
  3. המחיר כולל ניקוי לשימוש בחמצן.
  4. עד 450 באר.
* כמו שניתן לראות בהצעת המחיר שקיבלתי מ-TERMO. *

---
25 יורו. מינימום הזמנה: 10 יחידות = 250 יורו = 1167 ש״ח = 117 ש״ח ליחידה (מד + צינור לחץ-גבוה).

WolfY63

New member
הזמנה

20 יח' מד לחץ גבוהה 2" רקע שחור. סקלה 0-300 באר. זכוכית מחוסמת. גוף המד כרום לבן.
מחיר מוצהר 117 ש"ח ליחי' כולל צינור לחץ גבוהה וספול. סה"כ 2340 ש"ח
&nbsp
הנה יש לך הזמנה רישמית ואתה יכול לקיים הזמנה בפועל. תוסיף עוד כמה מעוניינים, ונוכל לסגור את זה עד יום שלישי.
תודיע לאן לשלוח את הכסף ונחתום על הזמנה עם התחייבות.

יiאב ל

New member
עמית - שכחת לציין:

משלוח, מכס+מע"מ, עמלות עמילות שונות וכו'. המחיר של היצרן לסיטונאי איננו המחיר לצרכן.

zulufox

New member
פרט קטן

שיכול להכפיל את המחיר...
אני גם אקח שניים אפילו ב 120 ש"ח

e zi

New member
מה שציינתי זה המחיר שהוצע לי כצרכן סופי ב-TERMO.

משתלם למי שיכול להביא אותם עימו מאיטליה.

מכס: אין (הסכם סחר חופשי).

מע״מ: באיטליה יש החזר מע״מ של סביבות 20% בשדה התעופה.

---
דרך העבודה איתם: צריך להזמין שבוע-שבועיים לפני האיסוף. ניתן לשלם בכרטיס אשראי. הם לא מטפלים בהזמנה של פחות מ-10 יחידות.

יiאב ל

New member
זה לא עובד ככה.

הסכם סחר חופשי מחייב משלוח ישיר. אם אתה מביא אותם בעצמך, זה לא חל. בכל מקרה, יהיו עמלות מכס (רשומון יבוא, עמלת שחרור ועוד שלל עמלות).
כדי להנות מהפטור של הסכם סחר חופשי, אתה צריך להציג אישור מקוריות, וגם להנפקה של אישור כזה יש עלות. לגבי מע"מ, אתה כמובן לא יכול להזדכות במשלוח ישיר.
אני מניח שאם תביא בעצמך כמות מסחרית, ואם אתה לא מוכר כיבואן, יהיו לכך גם השלכות אחרות, חלקן עלולות להיות פליליות.

zulufox

New member
זה מה שנקרא מחיר FOB

זה ממש לא עלות סופית (או מחיר סופי).
המע"מ שמדובר עליו זה מע"מ בארץ של 18 אחוז...
צריך מסמך שנקרא EUR1 להכנס לתוך הסחר החופשי...
יש כמה חורים בקופסא האטומה שלך

e zi

New member
ניתן לשלוח חבילה של 10 לחבר באיטליה

בעלות משלוח אפסית,

ובהתאם לצורך, הוא שולח 2-3 יחידות לארץ, הוא רושם: 2 או 3 יחידות מד-לחץ לצלילה - ״משומש״ (אחרי ששיחק איתם קצת בחוף הים ...או באמבטיה). הוא רושם: סך עלות מוערכת 50$ (חצי מחיר מחדש) ...יחד עם משלוח צרור ששוקל פחות מ-2 ק״ג במשלוח באונייה (הכי זול) לא נגיע ל- 75$. אין מע״מ אין מכס.

לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה, שחברים / אי-ביי, שולחים לי דברים משומשים בדואר. מעולם לא נתקלתי בצרות / מסמכים / עמילות / שאתם מדברים עליהם.

---
אני רק הראיתי מה מחיר המוצר בתחנה הראשונה, שכל אחד יכול לקבל. בלי השלכות פליליות, ובלי מסמכים: מחיר שכל-אחד יכול לקבל, להזמין ולאסוף (אישית או דרך חבר מקומי) שבוע-שבועיים אחרי. ויש יותר מדרך אחת להביא אותם לארץ מבלי לשלם מכס ומע״מ.

יiאב ל

New member
מע"מ יש תמיד. גם על חבילות משומשות. לפעמים לא גובים, בד"כ

כן.
נסה לשלוח כמות גדולה של חבילות בעלות נמוכה מאותה כתובת. נראה כמה זמן יעבור עד שיעלו עליך...

zulufox

New member
{כן} בהצלחה, ויפה שעה אחת קודם

אלה לא מדי לחץ רגילים.. הם לא סתם נקראים SPG ... submersible pressure gauge
יש להם דופן עבה ופנל שקוף עבה...
מדי לחץ סטנדרטיים תעשייתיים שונים בתכלית..

WolfY63

New member
ולאלו שאני אייבא תהייה זכוכית מחוסמת. לא פלסטיק.

לפחות במדים הבודדים.
לחיבור מד בודד על מיכל יש צנרת לחץ גבוהה דקה מסוג פלקס באורך "9/ 23 ס"מ, כך שהכיפוף לא יהיה חזק מדי. זה אורך מיוחד, לא סטנדרטי, שמיוצר בשבילי.

למעלה