מד לחץ ללא יצרן

מד לחץ ללא יצרן

כשאני צולל עמוק אני לפעמים לוקח מיכל חירום קטן בנוסף.
כדי להקטין סרבולרציתי להוסיף לדרגה הראשונה מד לחץ פיצפון כזה שהופיע בשוק לא מזמן שמתברג ללא צינור ישירות להברגה של הדרגה הראשונה. יש כמה כאלה בכל מני צורות וצבעים אך מה שמשותף לכולם הוא שאין להם לוגו של פירמה \יצרן ידוע.
מעניין למה ? יש למישהו הסבר?

WolfY63

New member
מדוע אתה חושב שמערכות נשימה יוקרתיות ומוכרות

לא מיוצרות בסין? שם מיוצר כמעט הכל היום. אני יודע על מערכות נשימה שמיוצרות שם וכתוב עליהן MADE IN USA. לא יכול להגיד שמות אבל מכיר ממקור ראשון. אחרי שהגיעו לארה"ב הם מוסיפים חלק מסויים ואז מותר להם להגיד שמיוצרים בארה"ב.
כל עוד המערכת קיבלה אישור CE אתה יכול להיות בטוח שיש לה גב ובדיקת תקינות ואיכות.

zulufox

New member
החלק זה המדבקה

Yoavl123

New member
מד לחץ

לֹמד הלחץ שבתמונה דוקא יש לוגו יצרן, Suunto והוא לא מחובר ישר אלא דרך צינור באופן סטנדרטי.

Yoavl123

New member
oops

לא שמתי לב שזאת לא תגובה של כותב ההודעה המקורית, חזל"ש.

e zi

New member
כמעט כל מדי-העומק הם תוצרת TERMO איטליה (נמצאים ב-מילאנו)

כולל אלה שיש עליהם לוגו של חברות אחרות (כגון: פוסיידון, הלסיון, סונטו, ורחמנא-ליצלן: מארס)

---
Termo Industria

חי בר

New member
לא יודע לגבי מדי הלחץ הקטנים, אבל אני די בטוח

שכמעט כל מדי הלחץ הרגילים שמסתובבים בשוק תחת כמעט כל לוגו אפשרי (ובטווחי מחירים עצומים) הם בדיוק אותו מד הלחץ שמיוצר על ידי אותו יצרן איטלקי.

יש מצב שגם הקטנים מגיעים מאותו מקור אבל אינני ידוע ולא רוצה להעביר לך מידע מוטעה.

שזומי

New member
הטכנאי בדוגית המליץ לי על מד לחץ עלום שם

כשהייתי בדוגית ורציתי מד לחץ חדש, הטכנאי המליץ דווקא על משהו עלום שם. שאלתי אותו אם לא עדיף את הזה של סונטו (שהוא גם מודולרי וכו', למרות שאין לי באמת כוונות שימוש בזה...) הוא אמר שבתכלס המד של סונטו לא יותר טוב.
&nbsp
כל זאת למרות שהמד של סונטו היה משמעותית יקר יותר ומן הסתם הוא מקבל על זה עמלה בתור מי שעשה את המכירה.

zulufox

New member
וזה מהסיבה שנאמרה למעלה

רובם מיוצרים באותו המפעל

לא מד לחץ "כמו "של חברת ידועה אבל ללא שם

אנשים, אני יודע שיש ציודים דומים- זהים לשל יצרן ידוע שמיוצרים תחת לוגואים שונים או אפילו ללא שם מוכר.
את מדי הלחץ הפצפונים שאני מדבר עליהם אי אפשר למצא תחת שם של יצרן ידוע כמו אקווה-לנג, סקובה-פרו, מארס קרייסי בושט שרווד כו . לכן אני תמהה אם זה משהו שכדאי לרכוש כי הוא סופר נוח ובטיחותי (בגלל העדר צינור לחץ גבוהה } או להתרחק ממנו.מצרף דוגמה ללינק
[URL]http://www.ebay.com/itm/like/290569195409?item=290569195409&vectorid=229466[/URL]

חי בר

New member
אני כנראה צריך משקפיים כי ניסיתי לא למצוא איפה אין את הלוגו

של המשווק האלמוני של מד הלחץ בקישור שצירפת, ולא משנה כמה התאמצתי את האלמוניות אני כל הזמן רואה שכתוב שם לוגו של H2Odyssey, וכפי שזה נראה הם משווקים, בין היתר, מדי לחץ (מתוצרת Termo האילטקית, אלא מה?) בכל מני גדלים ותצורות.

אני לא ממש רואה הבדל בין החברה הנ"ל לכל שאר המותגים שציינת שגם הם פונים לאותו היצרן ומשווקים את אותה הסחורה עם לוגו אחר (זה נכון גם לגבי שאר הציוד שהם "מייצרים").

מדי הלחץ הפצפונים אולי תמצא יותר באתרים/חנויות שמשווקים מיכלים קטנים (למשל מיכלי ארגון לחליפות יבשות, מיכלי חמצן+וסת בערכות חירום וכו'). להערכתי אם זה מיכל שאתה מתכוון להשתמש בו מדי פעם עדיף אולי מד לחץ קצת יותר גדול, ולחבר לדרגה הראשונה עם צינור קצר (למשל צינור miflex קצר "6 ומד לחץ של "1.5 יהיו לך הרבה יותר נוחים).

אם היה לtermo מד לחץ כזה אז אולי

אבל כפי שציינתי קודם את המדים האלה לא ראיתי באף מקום עם שם "אמיתי" רק עם שמות שלא אומרים כלום כמו ה
H2Oodessy

למעלה