- מגדיל avoid +acc - מגדיל magic atk - מגדיל M.def -מגדיל speed+jump איך יודעים איזה מהם ? פשוט עומדים על הריבוע של הברכה ורואים מה היא עושה... וכן- מומלץ כאשר יש את הברכה של wonky לא לבטל אותה(אם שמים סקיל אחר) כי היא מחזיקה לחצי שעה והיא יותר טובה מכל הסקילים...
לעשות את כל הפיקי ולהגיע לבוס כי בדרך כלל שעושים OPQ אז קשה מאוד להרוג את הפאפא פיקסי ומתים ואז זה מוריד EXP אז הרוב לא רוצה להגיע לבוס בכלל..(זה מה שחבר שלי אמר לי הוא לבל 60..)
הסבר מקוצר על גליצ' וסמאג'ל בפיקיו באורביס וגם בפיקיו בזאקום צריך לאסוף חלקים מסוימים כדי לסיים שלב... יש אנשים שעושים את הPQ, וכמה שזה נשמע לא אפשרי- הם מוצאים חלקים מתוך הPQ לבחוץ. זה נקרא סמאג'ל smuggle בדר"כ כשיוצאים בסיום הPQ ויש לך בתיק חלקים מהPQ- אז אתה מאבד אותם אוטומטית. מסובך לעשות smuggle, אבל פשוט צריך לזרוק את החלק לפני שיוצאים השלב האחרון, ואז לצאת ומהר לנסות להרים (בדר"כ אנשים גורמים לעצמם ללאג כדי שיוכלו להוציא חלקים). הגליצ' הוא משהו אחר- במידה ומישהו הצליח להוציא 5 חלקים מתוך הPQ, אז יש לו אותם כרגע ועכשיו הוא יכול לחלק אותם לחברי הפארטי. בסיום שלב מסוים באורביס PQ - לא משנה אצל מי החלק- רק צריך להקליק על הדמות. הגליצ' מתבצע בצורה כזו שאומרים דקה מסוימת על הטיימר של המשחק וכל חברי הקבוצה לוחצים על הNPC - וכך קורה שמקבלים EXP - אבל 5 פעמים על השלב. וזהו גליצ'. יש אנשים שאומרים שמקבלים על זה באן, אני לא ראיתי/שמעתי על זה. בגליצ' PQ אפשר לעלות מהר מאוד רמות... אבל נכון לעכשיו זה ניצול של באג שיש באורביס PQ ואין לי ידע להגיד עד כמה זה מותר או לא ואם זה יכול לגרום לבאן. על אחריותכם