מדריך רוחני

מגדלור31

New member
מדריך רוחני

אודה מאוד על הפנייה למדריכים רוחניים. כיצד "בוחרים", למה?... תודה.

דגנית

New member
מה מהות השאלה?

למה
בוחרים, או למה - מהות? איך בוחרים? כאשר המתלמיד מוכן המורה מגיע.. מחפשים, מבררים.. חוקרים מה מעניין אותך, מה הכי מתאים לך מה אתה אוהב, מה עושה לך טוב מה גורם לך לחייך.. מחפשים את אלו שמלמדים את התחום שמעניין אותך, ואז.. בוחרים.. איזה מהמורים הכי מתאים לך חשוב.. מה אתה רוצה ללמוד הקשב לעצמך.. לבפנים שלך.. ללב. לבטן. לנשמה. אז.. יש מורה פנימי שינחה אותך להגיע למורה החיצוני, לאדם שממנו תלמד ויש.. את המדריכים הרוחניים, את החיבור אליהם אפשר לעשות במדיטציה של חיבור למדריך הרוח. השאלה... מה אתה שואל..

מגדלור31

New member
תודה דגנית - אבל

תודה על התייחסותך. אני מרגיש לפתע שאני "נשאב" ואני רוצה ללמוד יותר ולהכיר את... עצמי ("האמיתי"). זה לא בא ממקום של מצוקה חלילה או איזה כאב... זה בא לי ממקום של אמת, לא בשביל לקבל תמורה. נשמע מסובך? כן.... בקיצר - אולי כדאי לי להתחיל באיזו קבוצה/סדנה בא אלמד מדיטציה...? מה דעתך? היכן לחפש?

דגנית

New member
למידה מהמקום של הלב זו למידה

נהדרת. מי אמר שצריך לכאוב, או להגיע למצוקות כדי ללמוד.. כדאי לך להתחיל במה שהכי מתאים לך.. מדיטציה, קורסים, לימודים... לאן הלב שלך מוביל? היכן לחפש? אם אתה יודע מה אתה רוצה, הכי פשוט.. לחפש בגוגל.. לדבר עם אנשים, לדבר עם המורה לראות.. למי אתה הכי מתחבר.

מדריך רוחני...

מדריך רוחני, בעיני, הוא כל אדם, שבזכותו התקדמת צעד אחד בהבנת חייך. לכן זה יכול להיות גם נהג האוטובוס שזרק לך מילה מסויימת, שהבהירה לך נקודה מסויימת בחייך. כדי להתחבר לשיטה/ רעיון/ עיסוק, אני תמיד מאמינה בלחוות. אני מאוד בעד ערבי מבוא, שבהם אתה נחשף גם לשיטה וגם למעביר השיטה. בפסח מתחילה עונת פסטיבלי המודעות- זה מקום טוב לשלם סכום סימלי ולשמוע הרבה הרצאות מבוא. יש הרבה אנשים בארץ שעושים ערבי מבוא בנושאים שונים. מה מעניין אותך? למה אתה מתחבר?

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifערב מבוא../images/Emo63.gifקורס בניסים../images/Emo70.gif

הפרטים למעלה
L&L TALYA

למעלה