מדריך לDVD SHRINK

amitay

New member
מדריך לDVD SHRINK

המדריך הוא בקובץ ZIP למרות הסיומת TXT שיש לו לכן יש לשנות לו את הסיומת לZIP בתוך קובץ הZIP ישנו קובץ HTML עם התמונות הרלוונטיות מצורפות מצטער על האיכות שלהן אבל ככה זה שמנסים לשמור על קלות משקל. המדריך עם התמנות באיכות גבוה יותר שוקל בערך פי 3 .

Reborn1

New member
בוקר טוב(למשכימים)

בדיוק ברגעים אלו אני מסיים את האתר שאני בונה ואחד המדריכים האחרונים שאנ מעוניין לכתוב הוא אודות dvd shrink אני לא מקצועי בתוכנה זו מכוון שכעת אין לי צורב די וי די בבית שלי ולכן אני משתמש רק בהדמייה של דיסקים מהרשת (אין ברירה לכתיבת המדריך
) אציין מספר הערות בכדי שתשבח את המדריך 1 הסבר על האפשרויות option של התוכנה באמצעות תפריט עליון edit preference 2 לא הסברת על הוצאת חלקים מהסרט לדוגמה פסי קול בשפות זרות כתוביות לא נחוצות תוספות extra 3 לרוב מקצוענים שלבים את dvd Decrypter להעתקת תכולת הדיסק למחשב וזאת לביטול ההגנות dvd dhrink "משאירה" מספר הגנות ובאופן ככלי העתקת תוכן דיסק זוהי ההתמחות של תוכנת dvd Decrypter ולפעמים גם צריבת הקובץ הסופי 4 אני אציין קישור למדריך ממנו ניתן להתרשם , אני לא בטוח במאת האחוזים אבל אני חושב שניתן לשמור על התפריטים הקיימים כאשר מורידים הרבה חלקים מיותרים אני לא מקצוען בתוכנה זו רק בהכרות כללית אציין שתי מדריכים טובים האחד פשוט מאתר doom9 אתה פשוט יכול להסתכל בתמונות ולהבין את הרעיון הכללי (כי אתה מכיר טוב את התוכנה) http://www.doom9.org/index.html?/mpg/dvdshrink31-main.htm המדריך השני מאתר dvd-diggest מפורט יותר כולל אפילו את השימוש ב dvd dycrpter הגדרות ה preference כמו שציינתי מומלץ להתרשם תראה שם 4 חלקים (העתקה תכולה למחשב,הגדרות dvd shrink, הסבר על סוג העתקה, ולסיום צריבה ) אתה לא חייב לכלול את כל הנאמרכי המדריך מפורט מאוד אבל מומלץ להתרשם אפילו מהתמונות תקבל רושם כללי אתה עושה עבודה טובה יום טוב

amitay

New member
בוקר טוב

קודם כל אני כבר רואה בעיות. צפייה במדריך תחת מוזילה מהלינוקס הוא היה נראה סבבה לעומת זאת באקספלורר בחלונות XP זו זוועת עולם אמיתית תמונות לא ממקומות כמו שצריך בכלל. טוב אני שם את זה בקובץ XML מיוצא מיוורד ובקובץ DOC.שוב פעם זה קובץ ZIP מוסווה כTXT.אני אשים את זה ב2 הודעות שונות בקשר לEDIT PREFRENCES השארתי בכוונה בחוץ כדי שמי שלא מבין לא יתעסק בו סתם. אין בעיה להוסיף פשוט אנשים נוהגים לפשפש בכל מיני דברים כשהם עוברים על מדריכים ושוכחים להחזיר חזרה למקום כדי שהתוכנה תעבוד בסדר, תאר לך מישהו שמחליף לגודל דיסק של 8.5 גיגה ולא מחזיר חזרה לאחר מכן.לכן העדפתי להשאיר את זה מחוץ למדריך כדי לא לשים רגליים לעיוור. בקשר להסרת כתוביות ופסי קול דווקה ציינתי להסיר את הוי ממה שלא רוצי אולי באמת כדאי להרחיב. בקשר לDVD DECRYPTER לא רציתי לגרור את תפוז ללב המאפלייה. ולכן לא התייחסתי כמעט לחלוטין לעניין פתיחת הגנות העתקה אלא על שימוש ביכולות של DVD SHRINK. אם תשים לב במדריך התפריטים המקוריים נשארו לא ביטלנו את התפריטים. אולי בגלל שהמדריך נראה מבולגן באקספלורר מה שציינתי א) רצוי אם הסרט גדול מאוד ולא מספיק להוריד את התוספות הכתוביות וערוצי השמע המיותרים להגדיל את הדחיסה בתפריטים כדי שהסרט המקורי יעבור כמה שפחות דחיסה. ב) אם למרות הכול עדיין לא מספיק המקום ניתן להחליף תפריטים שמכילים סרטים ותמונות נעות וכדומה ושוקלים הרבה בתפריטים סטטיים שמורכבים רק מתמונה בודדת אבל שיהיו עדין פונקציונליים בעזרת התוכנה MENU SHRINK. ג) הפונקציונליות של התפריטים נפגעת כאשר עובדים במוד של עריכה מחדש דהיינו RE-AUTHOR,כלומר כבר לא ניתן להישתמש בתפריטים לדוגמא בבחירת פרקים, אולי ישפרו את היכולות של התוכנה בגירסאות הבאות כך שניתן יהיה ליצור תפריטים ואז כנראה גם ניתן יהיה להעתיק תפריטים בעריכה מחדש. אני יעבור גם על המדריכים שציינת לראות מה הם יכולים לתרום לשיפור המדריך הזה.

Reborn1

New member
ת:

המדריך שלך נצפה טוב מאוד אצלי במחשב תוכנת DVD DECRYPTER היא תוכנה חינמית וחוקית ככל שידוע לי היא מופיעה באתרים בנלאומיים חוקיים לדוגמת download.com או betanews.com איננו מעודדים פריצה , אחד היתרונות שלשמה התוכנה נוצרה היא במקום לצפות בדיסק dvd במחשב ולסרוט אותו אתה מעתיק למחשב וצופה בעזרת win dvd player דיסק שקנית ושייך לך אם תוכל להרחיב עם הבעיה שקיימת בתפריטים ראיתי שהם לא שוקלים כל כך הרבה במספר סרטים שראיתי זה היה בין 30-80 מגה בלבד שזה סביר המדריכים יציינו בפניך תפיסה כללית שתתרום לך להבנה טובה יום טוב

amitay

New member
נכון שהתוכנה היא חינמית

אך אחד הדברים להם היא נועדה היא פתיחת הגנות העתקה. העדפתי לא לגרור את הויכוח בנושא כן חוקי לא חוקי לתוך המדריך לא כדאי לתת מטרות למסעות צלב מיותרים. והתפריטים בסרט שאני השתמשתי בו בדוגמא שוקלים 172 מגה יתכנו גם תפריטים גדולים יותר.נכון שהם יותר אטרקטיביים ואני באופן אישי משאיר את התפריטים כמו שהם.אך כל אחד ובחירותיו הוא. כמו שציינתי ניתן להחליף את כל התפריטים האלו לתפריטים ששוקלים מעט מאוד ומורכבים אך ורק מתמונה בודדת שגם יכולה להילקח מתוך התפריטים המקוריים.

Reborn1

New member
אוקיי

היחס בין נפח התפריט לאורך דיסק הכולל הינו אחוז אחד בלבד בממוצע התרומה של תפריטים היא חשובה בניווט, ההתרשמות הכוללת לכן לפי דעתי תמיד שווה לשמור על התפריט הראשי אפשר להסתפק ולהריץ את any dvd ברקע ,ככל הידוע לי כל התוכנות חוקיות לשימוש לפי בתי המשפט ושוב העקרון הוא לגבות לצרכי שימור הדיסק בלבד ולא לעודד הפרת יוצרים "חריפה" תחום זה עדין בגדר "סביר" הרי אי אפשר לדבר על העתקה של דיסק ללא נושא זה אפילו מתומצת ביותר אבל אולי באמת נחליש את נושא זה ,כבר מיצינו אותו מספיק

למעלה