בוקר טוב
קודם כל אני כבר רואה בעיות. צפייה במדריך תחת מוזילה מהלינוקס הוא היה נראה סבבה לעומת זאת באקספלורר בחלונות XP זו זוועת עולם אמיתית תמונות לא ממקומות כמו שצריך בכלל. טוב אני שם את זה בקובץ XML מיוצא מיוורד ובקובץ DOC.שוב פעם זה קובץ ZIP מוסווה כTXT.אני אשים את זה ב2 הודעות שונות בקשר לEDIT PREFRENCES השארתי בכוונה בחוץ כדי שמי שלא מבין לא יתעסק בו סתם. אין בעיה להוסיף פשוט אנשים נוהגים לפשפש בכל מיני דברים כשהם עוברים על מדריכים ושוכחים להחזיר חזרה למקום כדי שהתוכנה תעבוד בסדר, תאר לך מישהו שמחליף לגודל דיסק של 8.5 גיגה ולא מחזיר חזרה לאחר מכן.לכן העדפתי להשאיר את זה מחוץ למדריך כדי לא לשים רגליים לעיוור. בקשר להסרת כתוביות ופסי קול דווקה ציינתי להסיר את הוי ממה שלא רוצי אולי באמת כדאי להרחיב. בקשר לDVD DECRYPTER לא רציתי לגרור את תפוז ללב המאפלייה. ולכן לא התייחסתי כמעט לחלוטין לעניין פתיחת הגנות העתקה אלא על שימוש ביכולות של DVD SHRINK. אם תשים לב במדריך התפריטים המקוריים נשארו לא ביטלנו את התפריטים. אולי בגלל שהמדריך נראה מבולגן באקספלורר מה שציינתי א) רצוי אם הסרט גדול מאוד ולא מספיק להוריד את התוספות הכתוביות וערוצי השמע המיותרים להגדיל את הדחיסה בתפריטים כדי שהסרט המקורי יעבור כמה שפחות דחיסה. ב) אם למרות הכול עדיין לא מספיק המקום ניתן להחליף תפריטים שמכילים סרטים ותמונות נעות וכדומה ושוקלים הרבה בתפריטים סטטיים שמורכבים רק מתמונה בודדת אבל שיהיו עדין פונקציונליים בעזרת התוכנה MENU SHRINK. ג) הפונקציונליות של התפריטים נפגעת כאשר עובדים במוד של עריכה מחדש דהיינו RE-AUTHOR,כלומר כבר לא ניתן להישתמש בתפריטים לדוגמא בבחירת פרקים, אולי ישפרו את היכולות של התוכנה בגירסאות הבאות כך שניתן יהיה ליצור תפריטים ואז כנראה גם ניתן יהיה להעתיק תפריטים בעריכה מחדש. אני יעבור גם על המדריכים שציינת לראות מה הם יכולים לתרום לשיפור המדריך הזה.