מדריך ל Ellin PQ תהנו
D Don Nirtin New member 24/8/10 #2 נהדר../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif זה פיקיו שהיה יכול להיות לו יותר תועלת אם הוא לא היה לעשר רמות מסכנות.......
נהדר../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif זה פיקיו שהיה יכול להיות לו יותר תועלת אם הוא לא היה לעשר רמות מסכנות.......
X Xx DarkBanana xX New member 24/8/10 #3 ../images/Emo209.gifתודה ../images/Emo9.gif נשמע מעניין, אולי אנסה מתישהו D:
H Hasselblad New member 24/8/10 #4 כל הכבוד! תאמת עוד לא קראתי את המאמר עצמו אני צריכה מחשב עם אופיס כדי לקרוא, אבל בהחלט כל הכבוד שהסכמת להרים את הכפפה!
כל הכבוד! תאמת עוד לא קראתי את המאמר עצמו אני צריכה מחשב עם אופיס כדי לקרוא, אבל בהחלט כל הכבוד שהסכמת להרים את הכפפה!
ו ווינגז New member 24/8/10 #5 המון תודה על ההשקעה ../images/Emo24.gif כל הכבוד על ההשקעה, יועלה למאמרים עד סוף החודש, אם לא תתקוף אותי עוד איזו מחלה.
המון תודה על ההשקעה ../images/Emo24.gif כל הכבוד על ההשקעה, יועלה למאמרים עד סוף החודש, אם לא תתקוף אותי עוד איזו מחלה.
ו ווינגז New member 25/8/10 #7 לפני שאתה משתעל עליי (לא בא לי להיות שוב חולה, כאמור), תבדוק אם בכלל יש לך על מה. ובנימה רצינית יותר - דבר איתנו על זה בפרטי, לא לעניין לפתוח את זה על גבי הפורום, בטח שלא בשרשור כזה.
לפני שאתה משתעל עליי (לא בא לי להיות שוב חולה, כאמור), תבדוק אם בכלל יש לך על מה. ובנימה רצינית יותר - דבר איתנו על זה בפרטי, לא לעניין לפתוח את זה על גבי הפורום, בטח שלא בשרשור כזה.
D Don Nirtin New member 25/8/10 #8 דווקא זה היה שיעול של צומת לב ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif את זמינה במסן?
R roee1993 New member 25/8/10 #9 בלי לפגוע, לא אסתכן בלהוריד קובץ DOC למחשב. אשמח אם תשימי פה הדבקה של הטקסט... או תעלי אותו כPDF... תודה .
בלי לפגוע, לא אסתכן בלהוריד קובץ DOC למחשב. אשמח אם תשימי פה הדבקה של הטקסט... או תעלי אותו כPDF... תודה .
D Don Nirtin New member 25/8/10 #10 זה קובץ DOC. מכאן שהוא בטוח../images/Emo87.gif אתה יכול להוריד ולצפות בו.
D Don Nirtin New member 26/8/10 #13 מדוייק מאוד../images/Emo87.gif תפוז מונעת העלאת קבצי וירוסים לאתר שלה.
H Hasselblad New member 26/8/10 #12 אין צורך להסתכן אם אתה לא רוצה בימים הקרובים המאמר יעלה למאמרי הפורום ושם אתה תוכל פשוט לראות את זה בלי לפתוח שום קובץ
אין צורך להסתכן אם אתה לא רוצה בימים הקרובים המאמר יעלה למאמרי הפורום ושם אתה תוכל פשוט לראות את זה בלי לפתוח שום קובץ