מדריך ה-MTS

Ramin Tarbush

New member
מדריך ה-MTS

כמו שהבטחתי אז הנה מדריך ה-MTS שרציתי שנעשה כבר הרבה זמן - אלה החפצים שבדקתי אתמול - היום אני אנסה עוד כמה - אתם מוזמנים לתרום למדריך הזה מהידע שלכם: חפצים שניסיתם באיזה שעות הכי כדאי ומה שתמצאו לנכון - ותודה ליניב (SimsY) שעזר עם הידע שלו. אני מדבר על מחיר של 221 (110 רווח נקי) לסט מכירה אחד. סליים בבל - אנשים מוכרים בין 10 ל-20 לסט אחד אני מכרתי 50 בתור התחלה - וזה נמכר תוך 3 שעות. סקווישי ליקוויד - לא פחות מ-200 לסט אחד, אומנם יש כאלה שמוכרים משהו כמו 100 אבל זה לא יימכר בחיים כי זה גם קל מאוד להשיג וגם יש הרבה שחקנים שמוכרים 200. אורביס סקרול - כאן יש לנו מוקש, כי בהתחלה הם היו נמכרים 3 מגילות ב-221, אז ארגנו את כל הדמויות שלנו ומכרנו 30 ב-1110 כל יום שזה היה רווח מדהים של יותר מ-7500 NX לשבוע... עד שמשהו קרה
..... כנראה שאנשים החליטו שהם רוצים נתח מהעוגה והתחילו למכור 5 ב-221 .... אז כיום 3 ב-221 לא ממש עובד יותר זה לא נמכר פשוט... היום המכירה היא 5 ל-221 שזה די גומר את הכדאיות של לעשות את זה ... כי כדי להגיע לאיזה סכום נורמלי צריך לעשות את הקווסט הזה עם לפחות 6 דמויות וזה אומר 280 ג'ר סנטינל, 120 פייר סנטינל ו-120 אייס סנטינל ובהתחשב בעובדה שצריך לקפוץ הרבה וללכת כדי להשיג את החלקים האלה וגם לעלות ולרדת קומות ולהכנס לכל דמות ודמות ולהעביר את החלקים ואז להחזיר מהדמות את המגילות - כל המאמץ לא שווה 660 NX .... ניסיתי למכור ב-320 (200 רווח נקי) עד אתמול ב-3 בלילה הן לא נמכרו.... Soft Feather - יש הרבה שמנסים בין 50 ל-70 לסט ... אני באופן אישי לא חושב שזה יימכר בפחות מ-100 לסט. Charm of the undead - כאן אין שום ספק - פחות מ-200 לסט לא ימכר בשום מצב, ה-MTS מפוצץ באנשים שמוכרים 200 בסט אחד אז אני לא רואה שום דרך איך פחות מזה לסט יימכר. Cursed Doll - אותו הסיפור כמו ה-Charm of the undead, יש לפחות 10 מסכים שלמים של אנשים שמוכרים 200 לסט אחד ככה שאין כאן ספק שאם אנחנו רוצים למכור משהו אנחנו צריכים להציע לא פחות מ-200 בובות לסט אחד שאנחנו מעלים. (ובעצם המקסימום שאפשר למכור בסט אחד הוא 200...) Lupin Banana - גם 200 ב-110 NX, כי פשוט רוב ההצעות הן 200 בסט אז אני לא רואה איך מישהו יקנה פחות מ-200 ב-110 כשיש כל כך הרבה הצעות של 200 ב-110... Cold Eye - הזנבות הלבנים האלה מה-קולד אייז שמסתובבים ברובם בחלק המסוכן של סליפיווד דאנג'ן - 200 ב-110 Rat Trap - אני מכרתי 176 ואח"כ 191 כאלה והכל תוך שלוש דקות (המחיר היה 110) למרות שרוב ההצעות שם מדברות על בסביבות 100 ל-110. כל החלקים של החייזרים ההצעות מדברות על 100 ל-110 ואני הלכתי בערך על אותו הדבר וזה נמכר יפה מאוד. Firewood - כמו הסקווישי ליקוויד - נופל ממפלצות שקל להרוג וגם רוב ההצעות הן ל-200 ב-110. EOS Rock Scroll - עשרים מגילות ב-110 נמכר 3 פעמים. ההצעות שם נעות בין 5 ל-10 ל-110 אבל בהתחשב בעובדה שיש אפשרות להשיג מגילות כאלה כמו זבל אני בספק אם מישהו יקנה כל כך מעט ב-110. Bubbling Huge Bubbles - ההצעות מדברות על בין 100 ל-200 - אני הלכתי על 200 לסט וזה תמיד נמכר. Leaf - ניסיתי 150 לסט וזה נמכר - לפי ההצעות שם אפשר לנסות פחות... מעניין מה תהיה התוצאה ... Pig Ribbon - לא ממש נמכר לי למרות שמכרתי 200 ב-110 כשההצעות שם נעות בין 100 ל-200 לסט אחד... רגלי תמנונים - Octopus Legs - שנה שעברה זה היה נמכר בצורה פנטסטית רק לשים ולראות את זה נמכר (200 לסט) עכשיו משום מה זה לא עובד ככה יותר .... זה לא נמכר יותר - אני לא יודע מה בדיוק הסיבה... Jr. Pepe Fish - כאן צריך הרבה תמרון, זה די טריקי, אפשר לנסות 200 ב-320 (200 רווח נקי) ולראות מה תהיה התוצאה... Solid Horn - כבר היו עדויות על מכירה מוצלחת של כאלה בשנה שעברה - לצערי מלהסתכל על ה-MTS קשה לי להאמין שזה יכול עוד לקרות כי יש משהו כמו 2000 הצעות של 200 ב-110 אז אני לא רואה אפשרות שזה יימכר בלי שההצעה תבלע בין תוך ים ההצעות ... בדרך כלל יש מישהו אחד שמשתלט על כל המסך כשהוא מוכר 2000 כאלה מחולק ל-10 סטים... אל תשאלו אותי מאיפה הסבלנות לצוד כל כך הרבה חתולים צעירים.... Leather - עדיין סימן שאלה גדול מאוד - ההצעות נעות שם בין 20 שנראה לי מעט מידי לממוצע של 50 ולעוד אי אלו הצעות של 100 Leather לסט... לא ניסיתי את זה - כי אני לא חושב ש-110 NX שווה את המרדף המייגע הזה אחרי 100 עורות. ראשי חזיר - אותו הדבר רק 10 לסט אחד... אוקיי - זה בעקרון מה שניסיתי ומה שאני יודע שבן דודי ניסה והצליח לו - תוסיפו איפה שאתה חושבים לנכון שיש עוד חפצים שיימכרו ולגבי איך ומתי למכור... איפה שאתם רואים לנכון.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאחלה מדריך..D:

אבל אני חושבת שהיהעדיףלעשות בסופו של דבר את כל הדברים בטסלת סיכון כדי שיהיה יותר נוח להסתכל על זה. טבלה עם כמה עמודות. הדרופ/ים - הכמות הנמכרת - המחיר המשוער. זה יהפוך את המאמר להרבה יותר ידידותי ואת ההתמצאות בדרופים שצריך להרבהיותר קלה=] אם בא לך אני יכולה לעשות את זה=]

Ramin Tarbush

New member
אם את יכולה :)

את גם יכולה להוסיף - כמו גם כל חברי הפורום מהניסיון שלהם. מה שחסר במדריך הוא בעיקר באיזה שעות הכי כדאי למכור...

Guid

New member
וואו, אחלה!

אני אנסה את החלקים של החייזרים, את המגילות של לודי, ואת המלכודות עכברים. D: אגב, אני כבר הרבה זמן עם אותה חבילה של בובות מקוללות ולא קונים אותן משום מה...

miss_t

New member
זה תלוי מאוד בתזמון

אני יכולה להגיד שהעלאתי 5 סטים של בובות מקולללות (או יותר) וכולם נמכרו. לפותח השרשור- קבל ח"ח! כל הכבוד על היוזמה והרמת הכפפה, הבדיקות והעלאת הנושא.חידשת לי המון דברים. הייתי ממליצה להוסיף תמונה של הפריט (לקח לי זמן להבין חלק מהשמות בעברית
) וגם כמו שנושי אמרה- לסדר בטבלה. בנוסף- אני חושבת ששווה לבדוק מחירי מגילות בTMS ולהוסיף- מגילות הכי נמכרות של ATK לכפפות ולנשקים וגם של INT LUK לביגוד.

למעלה