Ramin Tarbush
New member
מדריך ה-MTS
כמו שהבטחתי אז הנה מדריך ה-MTS שרציתי שנעשה כבר הרבה זמן - אלה החפצים שבדקתי אתמול - היום אני אנסה עוד כמה - אתם מוזמנים לתרום למדריך הזה מהידע שלכם: חפצים שניסיתם באיזה שעות הכי כדאי ומה שתמצאו לנכון - ותודה ליניב (SimsY) שעזר עם הידע שלו. אני מדבר על מחיר של 221 (110 רווח נקי) לסט מכירה אחד. סליים בבל - אנשים מוכרים בין 10 ל-20 לסט אחד אני מכרתי 50 בתור התחלה - וזה נמכר תוך 3 שעות. סקווישי ליקוויד - לא פחות מ-200 לסט אחד, אומנם יש כאלה שמוכרים משהו כמו 100 אבל זה לא יימכר בחיים כי זה גם קל מאוד להשיג וגם יש הרבה שחקנים שמוכרים 200. אורביס סקרול - כאן יש לנו מוקש, כי בהתחלה הם היו נמכרים 3 מגילות ב-221, אז ארגנו את כל הדמויות שלנו ומכרנו 30 ב-1110 כל יום שזה היה רווח מדהים של יותר מ-7500 NX לשבוע... עד שמשהו קרה
..... כנראה שאנשים החליטו שהם רוצים נתח מהעוגה והתחילו למכור 5 ב-221 .... אז כיום 3 ב-221 לא ממש עובד יותר זה לא נמכר פשוט... היום המכירה היא 5 ל-221 שזה די גומר את הכדאיות של לעשות את זה ... כי כדי להגיע לאיזה סכום נורמלי צריך לעשות את הקווסט הזה עם לפחות 6 דמויות וזה אומר 280 ג'ר סנטינל, 120 פייר סנטינל ו-120 אייס סנטינל ובהתחשב בעובדה שצריך לקפוץ הרבה וללכת כדי להשיג את החלקים האלה וגם לעלות ולרדת קומות ולהכנס לכל דמות ודמות ולהעביר את החלקים ואז להחזיר מהדמות את המגילות - כל המאמץ לא שווה 660 NX .... ניסיתי למכור ב-320 (200 רווח נקי) עד אתמול ב-3 בלילה הן לא נמכרו.... Soft Feather - יש הרבה שמנסים בין 50 ל-70 לסט ... אני באופן אישי לא חושב שזה יימכר בפחות מ-100 לסט. Charm of the undead - כאן אין שום ספק - פחות מ-200 לסט לא ימכר בשום מצב, ה-MTS מפוצץ באנשים שמוכרים 200 בסט אחד אז אני לא רואה שום דרך איך פחות מזה לסט יימכר. Cursed Doll - אותו הסיפור כמו ה-Charm of the undead, יש לפחות 10 מסכים שלמים של אנשים שמוכרים 200 לסט אחד ככה שאין כאן ספק שאם אנחנו רוצים למכור משהו אנחנו צריכים להציע לא פחות מ-200 בובות לסט אחד שאנחנו מעלים. (ובעצם המקסימום שאפשר למכור בסט אחד הוא 200...) Lupin Banana - גם 200 ב-110 NX, כי פשוט רוב ההצעות הן 200 בסט אז אני לא רואה איך מישהו יקנה פחות מ-200 ב-110 כשיש כל כך הרבה הצעות של 200 ב-110... Cold Eye - הזנבות הלבנים האלה מה-קולד אייז שמסתובבים ברובם בחלק המסוכן של סליפיווד דאנג'ן - 200 ב-110 Rat Trap - אני מכרתי 176 ואח"כ 191 כאלה והכל תוך שלוש דקות (המחיר היה 110) למרות שרוב ההצעות שם מדברות על בסביבות 100 ל-110. כל החלקים של החייזרים ההצעות מדברות על 100 ל-110 ואני הלכתי בערך על אותו הדבר וזה נמכר יפה מאוד. Firewood - כמו הסקווישי ליקוויד - נופל ממפלצות שקל להרוג וגם רוב ההצעות הן ל-200 ב-110. EOS Rock Scroll - עשרים מגילות ב-110 נמכר 3 פעמים. ההצעות שם נעות בין 5 ל-10 ל-110 אבל בהתחשב בעובדה שיש אפשרות להשיג מגילות כאלה כמו זבל אני בספק אם מישהו יקנה כל כך מעט ב-110. Bubbling Huge Bubbles - ההצעות מדברות על בין 100 ל-200 - אני הלכתי על 200 לסט וזה תמיד נמכר. Leaf - ניסיתי 150 לסט וזה נמכר - לפי ההצעות שם אפשר לנסות פחות... מעניין מה תהיה התוצאה ... Pig Ribbon - לא ממש נמכר לי למרות שמכרתי 200 ב-110 כשההצעות שם נעות בין 100 ל-200 לסט אחד... רגלי תמנונים - Octopus Legs - שנה שעברה זה היה נמכר בצורה פנטסטית רק לשים ולראות את זה נמכר (200 לסט) עכשיו משום מה זה לא עובד ככה יותר .... זה לא נמכר יותר - אני לא יודע מה בדיוק הסיבה... Jr. Pepe Fish - כאן צריך הרבה תמרון, זה די טריקי, אפשר לנסות 200 ב-320 (200 רווח נקי) ולראות מה תהיה התוצאה... Solid Horn - כבר היו עדויות על מכירה מוצלחת של כאלה בשנה שעברה - לצערי מלהסתכל על ה-MTS קשה לי להאמין שזה יכול עוד לקרות כי יש משהו כמו 2000 הצעות של 200 ב-110 אז אני לא רואה אפשרות שזה יימכר בלי שההצעה תבלע בין תוך ים ההצעות ... בדרך כלל יש מישהו אחד שמשתלט על כל המסך כשהוא מוכר 2000 כאלה מחולק ל-10 סטים... אל תשאלו אותי מאיפה הסבלנות לצוד כל כך הרבה חתולים צעירים.... Leather - עדיין סימן שאלה גדול מאוד - ההצעות נעות שם בין 20 שנראה לי מעט מידי לממוצע של 50 ולעוד אי אלו הצעות של 100 Leather לסט... לא ניסיתי את זה - כי אני לא חושב ש-110 NX שווה את המרדף המייגע הזה אחרי 100 עורות. ראשי חזיר - אותו הדבר רק 10 לסט אחד... אוקיי - זה בעקרון מה שניסיתי ומה שאני יודע שבן דודי ניסה והצליח לו - תוסיפו איפה שאתה חושבים לנכון שיש עוד חפצים שיימכרו ולגבי איך ומתי למכור... איפה שאתם רואים לנכון.
כמו שהבטחתי אז הנה מדריך ה-MTS שרציתי שנעשה כבר הרבה זמן - אלה החפצים שבדקתי אתמול - היום אני אנסה עוד כמה - אתם מוזמנים לתרום למדריך הזה מהידע שלכם: חפצים שניסיתם באיזה שעות הכי כדאי ומה שתמצאו לנכון - ותודה ליניב (SimsY) שעזר עם הידע שלו. אני מדבר על מחיר של 221 (110 רווח נקי) לסט מכירה אחד. סליים בבל - אנשים מוכרים בין 10 ל-20 לסט אחד אני מכרתי 50 בתור התחלה - וזה נמכר תוך 3 שעות. סקווישי ליקוויד - לא פחות מ-200 לסט אחד, אומנם יש כאלה שמוכרים משהו כמו 100 אבל זה לא יימכר בחיים כי זה גם קל מאוד להשיג וגם יש הרבה שחקנים שמוכרים 200. אורביס סקרול - כאן יש לנו מוקש, כי בהתחלה הם היו נמכרים 3 מגילות ב-221, אז ארגנו את כל הדמויות שלנו ומכרנו 30 ב-1110 כל יום שזה היה רווח מדהים של יותר מ-7500 NX לשבוע... עד שמשהו קרה