מדפי גבס

• פותח הנושא zzz1
  • פורסם בתאריך

zzz1

New member
מדפי גבס

יש לי נישה בגודל 80 ס"מ על 30 ס"מ. אני רוצה לבנות שם מדפי גבס. איך עושים את זה? (אף פעם לא עבדתי עם גבס) תודה.

מאגר

New member
../images/Emo91.gif מדפים בנישה

למה לך להרוס נישה עם גבס שיתפוס מקום גם ברוחב וגם בגובה אפשר לעשות מדפים מזכוכית עבה עם טופסנים לקיר כמעט בלתי ניראים או מדפים מעץ טבעי או בצע הרהוט באותו חדר הרבה יותר יפה ברבה יותר פשוט וביחוד עם אף פעם לא עסקתה בגבס חשוב עלזה ואם בכל זאת תרצה אסביר לך איך לעשות את זה מגבס ואם תרצה אסביר לך איך לעשות זאת מזכוכית או מעץ

zzz1

New member
מדפים בנישה

חשבתי על מדפי גבס כי רציתי ליצור מדפים בנויים (מראה יותר שקט). אשמח אם תוכל להסביר איך לעשות את זה בגבס וגם איך לעשות את זה מעץ. תודה.

מאגר

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif למדפים מגבס

ראשית אני חייב להגיד לך שעובי כל מדף מגבס הוא לפחות 7 ס"מ או 10 ס"מ 1 . עליך לבנות קונסטרוקיה מפרויל פח לגבס בתורת מלבן לחבר אותו לקיר הנישה ולצפות אותו בגס בחזית להדביק פינות קשיחות לעבד עם שפכטל גבס ולצבוע רוב העבודה נעשת בעזרת מספרי פח סכין יפנית מברגה וברגי גבס וברגי קונסטרוקיה את כולם ניתן לרכוש בחניות למוצרי גבס או במחסנים לחומרי בנין 2 . מדפי עץ כל שעלך לעשות הוא להיכנס לאחד ממרכזי הקניות של עשה זאת בעצמך לקנות מדפי עץ בצבע הרצוי או בצבע עץ טבעי ולעבור עליו עם לקה צבעונית לפי בחירה אוכל לקה כזו אואחרת שתיבחר לחבר מחזיקים לקיר האחורי של הנישה או לקירות הצדדיים ולהניח א המדף עליהם

מאגר

New member
../images/Emo91.gif לאל מוניה

את מדברת על בלוקי אשבונד הם אינם מתאימים למדפים הם מתאימים למחיצות גסב במקום פלטות גבס

לא אני כתבתי את הכתבה

ראיתי את זה וחשבתי אולי זה יכול להועיל, אני לא מבינה בזה. את הנישות שלי, כמו שכתבתי בעבר, אני רק תכננתי, מישהו אחר התקין

למעלה