מדף עבה בתליה נסתרת

ל י ז י

New member
מדף עבה בתליה נסתרת

שלום לכולם פורום נחמד!!! יש לי שאלה טכנית: יש לי מדף מעץ מלא בעובי 4 ס"מ ואני רוצה לתלות אותו שלא יראו לייסטים מתחת או משולשים כאלה. לפעמים הז´ורנלים רואים כאלו מדפים שכאילו דבוקים לקיר... גם לאיקאה יש מדף כזה גדול ועבה וקוראים לו LACK . אני חושבת שהרעיון הוא בורג או מוט שמחובר בצד אחד לקיר ובצד שני חודר למדף. יש למישהו מושג??? למישהו יש מדף כזה? אם אני צודקת בהנחה הטכנית שלי, מישהו יודע איפה מוצאים כזה אביזר? וכמה הוא צריך להכנס לתוך המדף כדי לעמוד במומנטים? עץ מלא בעובי 4 ס"מ הוא כבד עוד לפני שהונח עליו משהו. אשמח לתגובתכם!

BOLDER

New member
תליית מדף

ובכן יש דרך ע"י הכנסת ברזל עגול בקוטר 12 מ"מ, ביטונו בקיר ובהתאמה אליו לקדוח חור בוטר 12 מ"מ בעץ ולהלביש את המדף על הברזל. בהצלחה קובי

מאגר

New member
../images/Emo91.gif מדף בתליה מוסתרת

ראשית יש לדעת איזה מישקל בירצונך להניח על אותו מדף ניתן לעשות מספים בתליה מוסתרת בדרך כבר אמרו כאן בפורום יש עוד מספר דרכים לעשות זאת האחת להשתמש באוחזי מדף נצורת צבת שמחוברים לקיר ע"י בורג ודיבל ומשהו בצורת צבת או קילבה מחזיק אות הדרך השניה היא להשתמש בדיבל הברגה ולהבריג אליו מוט הברגה ולהשחיל את המוט לתוך חורים במדף הכל תלןי איזה עומס אמור אותו מדף לשאת

ל י ז י

New member
../images/Emo51.gif אחלה תשובות ותגובה מהירה!!

תודה למאגר ולבולדר, כנראה שצדקתי באינטואיציה שלי. יש לי עוד טיפה שאלות קות בתשובות שלכם. מקוונ שזה לא מיטרד. לבולדר: איפה אני משיגה ברזל 12 והאם ניתן לחתוך אותו לפי המידה הרצוייה בתנאים בייתים? יש לי דיסק. הקיר המדובר הוא קיר 10 מאיטונג. האם ביוטן בקיר כזה הוא אפשרי? כמה להכניס לקיר? מה שטח הביטון האופטימלי? למאגר: מה זה מוט הברגה? מה שקוראים לו "שטנגה"? ומה זה דיבל הברגה, ככה לבקש בחנות? בהתחשב בכך שהקיר הוא קיר איטונג, יש דיבלי-הברגה לאיטונג? ולגבי הפתרון של צבת , שאמנם רואים אותו קצת אך יכול להיות מעניין, איפה מוצאים ואיך בדיוק לבקש בחנות? הרי הצבת החובקת צריכה להיות בדיוק בעובי הקרש שלי. ולכולם: יש למישהו פה את המדף של איקאה? מישהו יודע איך הם תולים את המדף? כי אין לו צבת וקשה לי להאמין שהם מכוונים אותך לעבודות קידוח וביטון מאסיביות. אבל אולי כן. תודה על הכל

מאגר

New member
../images/Emo91.gifלמדף בתליה מוסתרת

ליזי בקיר איטונג צריך להשתמש או עם דבל פטריה או עם דיב כימי אבל שוב הכל תלוי מה המשקל שאת רוצה לשים על אותו מדף ברזל 12 בקיר איטונג בבטון לא יעזור מאחר את צריכה לעשות ור גדול מאוד ואין מבפיר בשר בקיר כי הוא כולו 10 ס"מ הדרך השלישית זה עם בורג עובר שיעבור את כל רוחב הקיר מוט הברגה זה מוט שניראה כמו בורג לכל אורכו בכל חנות חמרי בינין וציוד טכני תמצאי את זה כולל הדיבלים המתאימים בתנאי שתעי איזה מישקל את עומדת להניח על המדף

למעלה