מדעי המחשב

Oshraty2

New member
מדעי המחשב

שלום לכולם! אני רוצה להתחיל ללמוד באונ'. רציתי לשמוע מכם המלצות על מדעי המחשב ובכלל על האוניברסיטה. דברים רעים זה גם בסדר :) תודה וחג שמח!

amitk80

New member
מה את מחפשת לדעת?

יש לי כמה ידידות שלומדות מדעי המחשב וגם מערכות מידע. אני יודע שהרמה שם הרבה יותר גבוהה במערכות מידע בחלק נכבד מהקורסים, נותנים דגש יותר על הפאן התכנותי ומה שהולך בתוך המחשב. לדעתי שנה ראשונה זה בעיקר מתמטיקה. תהיי ממוקדת ואני אנסה לעזור. האוניברסיטה, זה סיפור ארוך מאד. דפי הפורום לא יספיקו עמית

stkachov

New member
מבין האוניברסיטאות בארץ

החוג למדעי המחשב בחיפה הוא הכי צעיר, וגם הכי פחות נחשב ביחס לאחרים. יחד עם זאת כמובן שיש הרבה בוגרים שגם עובדים בהיי טק ומתקדמים לתארים מתקדמים וכדומה. מה בדיוק מעניין אותך לדעת?

Oshraty2

New member
מעניין אותי יותר מערכות מידע האמת..

עמית, איפה ידידות שלך לומדות? הן מרוצות? לגבי האוניברסיטה, אני מהצפון אז אני מעדיפה בצפון. היום ביררתי ויש באורנים שלוחה של אונ' חיפה. אבל אם ככה אז עדיף לי ללמוד כבר בחיפה. אבל באיזו אוניברסיטה בארץ לדעתכם הכי טוב ללמוד מערכות מידע/מדעי המחשב ? מישהו ממליץ על בראודה?

amitk80

New member
לגבי מערכות מידע

היי אני אענה לשאלותייך: ידידה אחת שלי סיימה יחד איתי באוניברסיטת חיפה והיא למדה מערכות מידע ומדעי המחשב פה בחיפה. ידידה אחרת מסיימת עכשיו ללמוד מערכות מידע ומדעי המחשב גם כן באוניברסיטת חיפה. לגבי איפה כדאי ללמוד מערכות מידע? לגבי הטכניון אני יודע שהרמה שם מאד גבוהה ואני לא יודע מה הם בדיוק מלמדים שונה מאוניברסיטת חיפה אבל הבסיס שנותנים פה באוניברסיטה הוא לא רע לדעתי. אם את שואלת היכן כדאי ללמוד הייתי דווקא ממליץ לך ללמוד מערכות מידע במכללה למנהל בראשון לציון אבל יש כמה חסרונות: 1. המחיר של שכר הלימוד הוא בסביבות 30000 שקל 2. מדובר במרחק עצום מאיזור הצפון (אני מדבר על איזור חיפה כי אני לא יודע איפה את גרה בדיוק) 3. אני לא בטוח שיש שם מעונות ולכן צריך להשכיר שם דירה. השכרת דירה בראשון לציון מאד יקרה אם מעניין אותך מערכות מידע אז למה להכניס גם את מדעי המחשב? לפי מה שאני מבין את לא מתכננת להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב נכון? שבוע טוב, עמית

למעלה