מדעי המדינה - שאלה

infinity0

New member
מדעי המדינה - שאלה

תגידו אנשים, למה כ"כ קשה למצוא את הדף של פרסום הציונים של מדעי המדינה!?!? למה לא יכלו לעשות כמו באתרים של חוגים אחרים דף של הודעות+ציונים?!?! מישהו יכול לתת איזה קישור ישר לדף הרלוונטי? תודה!

MsUnderstood

New member
אחד הדברים הראשונים שלומדים בפקולטה הנחמדה

שלנו היא להיכנס ללוח הודעות ולהתעדכן... http://hevra.haifa.ac.il/~messages/ תכניס שם בית הספר למדעי המדינה...ושם יש חלק רק של ציוניי מבחנים.. בהצלחה

infinity0

New member
תודה, אגב...

להגנתי אני אגיד שאני לא לומד במדעי המדינה, פשוט סתם רציתי לדעת - למקרה שאני אירשם לקורסים של זה בעתיד

MsUnderstood

New member
בכיף

ולפני שתיקח קורסים,תבדוק באיזה מקבלים ציונים טובים יותר...כי יש מקצועות שקל להשיג בהם ציונים סבבה

infinity0

New member
יש לך אולי המלצות בשבילי?

לקורסים שהם עם מרצים טובים ומעניינים שלא צריך להתאמץ אצלם הרבה ואפשר לקבל אצלם ציונים טובים?

MsUnderstood

New member
בלי להתאמץ זה קשה

כי עוד לא היה לי קורס שלא היו לי בו מבחני אמצי או עבודות גדולות להגשה... אבל ביחבל אפשר להוציא ציון טוב בקלות וגם במנה"צ... מנה"צ לא באמת צריך להגיע להרצאות וזה מה שטוב,המבחן רק על החומר מהתרגול... יחב"ל הייתה לנו השנה מרצה שלא בד"כ מלמדת את המקצוע כי המרצה בשבתון...אבל זה קורס קליל ונחמד

infinity0

New member
האם את יודעת לגבי...

.. קורסים כמו אלה (ראיתי אותם בקטלוג קורסים תש"ע): * הפלסטינים אזרחי ישראל / דן שיפטן * מודיעין וביטחון לאומי / אורי בר יוסף * סוריה, לבנון וישראל * רדיקליזם לאומי ורדיקליזם אסלאמי / דוד בוקעי אם את יודעת אז אשמח לדעת קצת על הקורסים ועל המרצים שלהם...

white angels

New member
היי../images/Emo13.gif

אז את אומרת שכדאי לבחור ביחב"ל ובמנה"צ? אני גם שוקלת איזה קורסים לקחת..אני מתחילה באוקטובר ללמוד בחוג.. לפני כמה זמן דיברתי עם מישהו שהוא שנה שנייה של מדעי המדינה והוא אמר לי שאין כ"כ בחירה בסמסטר א' הרוב זה קורסי חובה..זה נכון?

MsUnderstood

New member
בשנה הראשונה אין בחירה בכלל

אבל הקורסים האלו פתוחים לאנשים מחוגים אחרים... בשנה השניה והשלישית יש יותר בחירה מחובה...

white angels

New member
ורוב קורסי החובה בסמסטר

זה מבואות לא? מבוא למנה"צ,מבוא ליחב"ל וכו'..

white angels

New member
אה יש גם פה כתיבה אקדמית? /:

כנראה שאי אפשר להתחמק מזה באף חוג..חח תודה רבה על כל התשובות

MsUnderstood

New member
זה דיי שיעור פייסבוק שבסוף יש עבודה קטנה

כאילו באמת...זה לא כזה נורא...שעתיים בשבוע שלומדים בחדר מחשבים.. ובכיף

MsUnderstood

New member
לא ברמה של הכתיבה אקדמית

שם זה כיתת מחשבים ולא באמת צריך להקשיב כי הכל במצגות ואין מבחן,רק עבודה קטנה וזה נ"ז אחת... זה שיעור שאתה מממממש רק גולש באינטרנט

white angels

New member
לגלוש באינטרנט? מתאים לי ../images/Emo8.gif

היה לי שיעור בסגנון בסמסטר הזה אבל זה היה יותר כמו קבוצת דיון כזו..דיברנו על כל מיני מאמרים..

למעלה