מדליקים לפידים 2: פרק 6

amitooshacham

New member
מדליקים לפידים 2: פרק 6

סוליאנטו: קאת'י (4), בריאן (5), קריסטי (6). ברמונדי: קולבי (2), שיאן (5), ריצ'רד (1), נליה (4), אנדרו (7). מוטו מאג'י: אית'ן (3), כריסטה (7), אמבר (2), ג'ון (7), ריאן אופרי (7). ג'קרה: רוב ססטרנינו (6), ג'רי (2), קלי וויגלסורת' (1). בלבואה: רודי (1), היידי (6), רופרט (7), אליזבת' (2).
במקרה ששבט עם שלושה אנשים (סוליאנטו או ג'קרה) מפסיד, לכל שורד במועצת הדין יהיו ארבעה לפידים.

Nameless One

New member
רעיון טוב

ניתן יהיה לבצע את זה שמספר השורדים ירד ל18 (3 שבטים של 6-אפשר להשתמש בשמות השבטים מאול סטארס)

יש פה בעיה

ומשום מה המארגנים לא נותנים לה את דעתם. יש שני שבטים עם 3 שורדים בלבד, מה שאומר שיש פחות משתתפי פורום שהשורד החביב עליהם נמצא באחד מהשבטים האלה, מה שגורם לזה שאין להם כמעט סיכוי להתחמק מהטרייבל אלא אם יש פה טובי לב שמצביעים כדי לאזן. לדעתי היה צריך להיות מרג'.

amitooshacham

New member
אתה טועה.

אם לדוגמא היה שבט שהיה בנוי מג'נה מורסקה, היידי, ג'רבס, ריאן שולדרס וריאן אופרי, אני לא הייתי מדליק לשבט הזה לפיד. אבל אם השבט הלך כמה פעמים לטרייבל, ועפו לדוגמא שני הריאנים, רוב הסיכויים שאני אדליק לפיד לאותו שבט כי יש לי בו שלושה פייבוריטית.

מלכתחילה

אנשים בחרו את השורדים הפיבוריטים שלהם כדי להרכיב את השבטים. כשנשארים מעט אנשים בשבט יש לשבט הזה פחות תומכים בד"כ, באופן טבעי. זה מגדיל את הסיכוי שלו להגיע לטרייבל. נקודה.

zulu2000

New member
כמו בהישרדות

ששבט מפסיד אז זה מגדיל את הסיכויים שלו להפסיד שוב.. בהרבה מהעונות היו שבטים שנכנסו ל"מערבולת של הפסדים".

LOVEtheMcMAHONS

New member
לשנות חוקים באמצע רק בגלל שנוצר

מצב מסויים זה גרוע. אם התכנון היה למזג שנשארים 18/16/14 כל מספר אחר - שיישאר ככה. מה אכפת לי מה יקרה לשבטים. מה שתוכנן צריך להישאר.

לא צריך לשנות שום דבר

פשוט להיות יצירתיים ולהתאים למצב. אל תהיה בטוח שבתכנית עצמה לא עושים את זה. לדעתי כן. חוקי ההפקה די גמישים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
ולדעתי הם לא

אם כן אני אהיה מאוד מאוכזב. להתאים חוקים חדשים כי מתפתחים מצבים שלא ציפו להם זה מאוד חובבני. אני חושב שאולי אפשר לצפות לכאלו דברים מפרדייז / עדן אבל לא מהישרדות או המירוץ או תכניות שמנסות להיראות יותר "רציניות" וגם מקבלות תווית של כאלה.

הציניקן

New member
זה עניין של הגיון והגינות

לא של "רצינות". כמו כל חברה או משטר, גם "משחק" כמו תוכנית מציאות צריך להתנהל לפי כללים אובייקטיביים וקבועים, שבתוכם אפשר לתמרן. אם ההפקה של תוכנית עושה טוויסטים בהתאם למצב הזמני בתוכנית, מדובר לדעתי בעבירה על כל חוקי הלוגיקה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אני רוצה להאמין שהמצב הוא לכל

היותר כזה : יש חוקים מאוד ברורים לפני כל עונה - מתי יהיה המיזוג, כל הטוויסטים הצפויים ומה יקרה בכל מצב. המקסימום שאני מוכן לקבל זה טוויסט מותנה, שאומר שאם קורה א'-ב'-ג' אז יהיה טוויסט כזה וכזה. כמו אם שבט מפסיד 5 פעמים רצוף לפני המיזוג את החסינות , אז קורה ככה וככה. ואת כל התכנון הזה צריך לאשר איזה עו"ד או אושיה אחרת שיש לה סמכות כזו או אחרת, ולוודא שלא קורים דברים לא כשרים במהלך ביצוע העונה והאתגרים והתחרויות. לדאוג שהכל נעשה בצורה כשרה ככה שלהפקה יש שליטה מינימלית באיך שהעונה תתפתח לאחר שהיא יצאה לדרך - שליטה שנמצאת אך ורק בחדר העריכה והצורה בה הם מדביקים את כל העסק.

אני חושב שאתם טועים

אני לא אומר שבטוח שזה ככה, אבל אני לא רואה סיבה שהפקה שמשקיעה מליונים לא תשאיר כמה דברים פתוחים. לא מדובר פה בבחירת נון אלימיניישן לגס ב AR. עיתוי של מיזוג בהישרדות בהחלט יכול להיות גמיש ואני לא רואה בזה פגיעה אנושה במשחק או בצופים. אני די משוכנע שהם משאירים לעצמם טריקים בשרוול ואם אתה רוצה לקרא לזה טוויסט, תהנה. זה רק עניין של מינוח. אם שבט הולך להיכחד, סביר לגמרי בעיני שהם יקדימו את המרג' או יעשו ערבוב מחדש של הנשארים, כמו שקרה. אתה לא יכול להניח בודאות שזה היה מתוכנן מראש או מתוזמן מראש. ההפקה יקרה מדי מכדי להשאיר דברים כאלה למקריות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
כל מה שאמרתי

שהם חייבים לתכנן את זה מראש. כלומר להגיד שאם קורה ששבט הולך להיכחד אז עושים מיזוג מוקדם. אבל שום אופן לא החלטות ואלתורים במהלך העונה on the fly בזמן שהצילומים מתרחשים כי נראה להם נחמד לעשות איזה שינוי או פעולה שהם לא חשבו עליה מראש. אין לי בעיה שלפני שתתחיל העונה הם ישבו ויעלו כל מיני מצבים אפשריים ומה יהיה בכל מצב - כי אז זה כשר וזה לא מעלה תהיות האם ההתערבות של ההפקה באה כדי לעזור לשבט/שורד מסויים כי זה משתלם להם מכל שיקול שבעולם (כמו שבעונה ה-1 סטייסי האשימה את מארק בורנט כמי שהיה זה שבזמן ווידויי השורדים למצלמה ניסה לשכנע אותם להצביע נגד סטייסי כי זה נראה לו "מגניב" שהעו"ד החכמה תיפול ע"י ההומו התחמן והנחש - או משהו בגבולות הסיפור הזה - לא ממש סגור על הפרטים המדוייקים). זו הדיעה והעמדה שלי. אם זה קורה אחרת זה שם עננה קצת מעורפלת מעל כל הסיפור.

הציניקן

New member
לא היה מפריע לך לגלות

שהטוויסט של ערבוב השבטים בעונה 8 נועד רק כדי לנסות להפריד בין אמבר לרוב, למשל? ושים לב- אני בהחלט מאמין שהעונה היתה נראית הרבה יותר טוב אם אמבר היתה עפה באותו פרק. זה היה פותח את המשחק מחדש. ועדיין, מאוד לא נעים לי לחשוב שזה היה מכוון בשביל זה. בסופו של דבר, השאלה היא מה גורם לך הנאה במשחק כמו "הישרדות". אני נהנה קודם-כל לראות 16/18/20 שורדים שמקבלים את אותם הכלים הבסיסיים ואותן הוראות, ונעזבים לנפשם לנהל את עניניהם לבד. גם אם התוצאות יוצאות קצת משעממות כמו בעונה 8, זה הבסיס. זו ההנאה. אחרי זה, טוב שהשורדים יהיו עם גיוון מסוים באופי, שיהיו מעניינים וכו'. אבל הבסיס הוא הכלים האובייקטיביים.

למעלה