מדי אחות במידה גדולה

מדי אחות במידה גדולה

לפני הכל, הייתי רוצה להחמיא לכן על הפורום המקסים. אני נכנסת ומתעדכנת אך עוד לא יצא לי להשתתף בו באופן פעיל...
אולי מישהי יודעת איפה אני יכולה להשיג מדי אחות במידה גדולה (מידה 6 במתאים-לי, 52 להערכתי)?

כן

אני סטודנטית לסיעוד וצריכה לרכוש מדים. חנויות מדים שהתקשרתי אליהן אמרו שיש להם עד מידה XXXL בלבד

מידה מיוחדת

הבנתי שרק אצל תופרת אפשר לעשות הזמנה מיוחדת. הבעיה היא שבמתפרות מתעסקים בעיקר עם הזמנות גדולות מרוכזות ובדר"כ לא מוכרות ליחידים

madam pompadour

New member
אולי...אולי...אולי...

תגיעי לעבודה ככה?! מה, לא טוב?! לא מדי אחות?! מבטיחה לך שרבה אנשים יחסירו דפיקות..לב... ICU יהיה מלא ב- I SAW HER

ענבר 23

New member
לשאלתך

הבנתי מאמא שלי (שהיא גם אחות) שיש עד מידה מוגבלת. תנסי לברר מאיזה סוג של בד בדיוק עשויים המדים ואז את יכולה ללכת לתופרת פרטית שתתפור לך לפי מידתך. יש במחלקה שאמא שלי עובדת בה כמה אחיות שהן במידה גדולה והן פשוט הולכות עם המדים צמודים. אני אנסה לברר לך עוד פרטים, אם יהיה לי משהו חדש אחזור אלייך (-:

ענבר 23

New member
ביררתי לך !

היי מותק שאלתי כמה אחיות ותשובתן היא כזו.... עלייך לפנות לחדר הכביסה של ביה"ח בו את מתלמדת/עובדת ואז את צריכה למדוד את מה שיש שם. במידה ואת לא מוצאת מדים, אז האחראי שם לוקח את מידותייך ותופרים לך מדים משלך. הבנתי שיש גם תמירות מיוחדות לנשים בהריון ומלאות+ הרי לכל אחד מהרופאים/אחיות וכו יש מספר על המדים ולפי המספר שלך את מקבלת את המדים לאחר הכביסה כך שהם לא יגיעו למשהי אחרת. כל אחד ומידותיו בהצלחה !

לגבי מדים

בביה"ח בו אני לומדת ביה"ח נותן מדים ירוקים (כירורגיה) בלבד. האחיות בלבן דואגות לעצמן
אני מנסה מחר להגיע לירושלים לחנות "האחות אילנה - הלב הכחול", אולי אני אמצא שם. במקרה הכי גרוע, אני אתפור מדים אצל תופרת. אני אעדכן מחר
תודה

עדכון

נסעתי אתמול עד הבירה, למרכז כלל, לחנות "אחות אילנה-הלב הכחול" וקניתי 2 חולצות במחיר 59 ש"ח לאחת, מכנסיים לא מצאתי לגודל שלי
שעתיים אחרי שחזרתי למרכז נודע לי שיש חנות לבגדי עבודה, "וורקר", בביניין פנורמה בתל-כביר. החלטתי לנסוע ולראות אולי אני אמצא שם מכנסיים. כשהגעתי לשם נדהמתי לגלות שאת אותן החולצות שרכשתי בירושלים, מוכרים גם שם, אך ב-35 ש"ח לחולצה!!! ואני מדברת על אותן החולצות, אותה החברה, אותו הדגם ואותה המידה!!!. מכנסיים, לצערי, לא מצאתי גם שם. מה אתן אומרות על ההבדל הזה במחיר החולצות? לא חוצפה?

ר V י ט ל

New member
כן די מעצבן.. זה קורה לי תמיד ,

אבל העיקר שמצאת והתחדשת עם חולצות!

DREAM111

New member
דובדבנית מי מאיתנו לא מכיר את

זה ולאו דווקא בביגוד בכל נושא שבעולם. וואלה מבטיחה לך שאם אזכר היה לי קטע כזה של הבדלי מחיר בצורה חסרת תקדים לדעתי ולא עולה לי כרגע אבל זה קיים בהמון דברים בצורה מטריפה לדעתי. באמת שמחה לשמוע שלפחות חולצות מצאת ועכשיו שתצטרכי להתחדש במדים תתדעי שבת"א זול יותר מירושלים.

למעלה