מדינה פלשתינאית?

אורD

New member
כן בטח!

מדינה בהנהגת טרוריסטים צמאי דם! ואל תגידו לי שזה לא נכון. כולנו יודעים שמנהיג המדינה יהיה רב המרצחים ערפאת, ואחריו החמאס.

אורD

New member
אהה ו..

ה-"כן בטח" הוא לא "כן" לפאשיזם. "כן בטח" שצריך להקים מדינה... (בציניות)

MoOsHoN16

New member
איזה נאביות מסוכנת!

אתה עדיין חי באשליות של 93? מדינה פלסטינית לא תביא שום שלום שום סיגסוג רק עוד טרור וצרות. אבל אין ברירה היא חייבת לקום כדי לפתור את הבעייה הדמגרפית על מה שמשתמע מכך

אני מסכימה לחלוטין עם המשפט --->

"טיפת דם לא שווה גרגר חול" או משהו כזה שכתוב לך בחתימה. אנחנו עד כדי כך פרימיטיביים שאנחנו מוכנים למות בשביל פיסת אדמה?! אנשים, אל תשכחו שזה רק שטח, שטח שווה יותר מחיי אדם?! בחיים לא!! אני מאמינה שדבר ראשון צריך לשים את האדם במרכז ולא אדמה ולא את האל ולא כלום, רק את האדם.

אורD

New member
אם זה מה שאת אומרת

אז איך את מסכימה להקמת מדינה כזאת? אתם באמת חושבים שהקמת מדינה בהנהגת טרוריסטים מדרגה א´ תמנע שפיכת דם??? חבר´ה פ ת ח ו א ת ה ע י נ י י ם

אני מסכימה כי

לאנשים הזו מגיעה מדינה. הם היו פה לפני הרבה מאוד זמן כמונו ולהם לא מגיע לחיות כמו כלבים- הם בני אדם!!! לשום בן אדם אסור לחיות כמו שהם חיים כיום, נראה אותך חי ככה. חוץ מזה שאני לא יודעת מי מאיתנו צודק מבחינת למי מגיע יותר שטח, אבל אנחנו רבים על זה כמו ילדים קטנים עם נשק גדול, ונמאס לי מההרג משני הצדדים!! אני מוכנה לוותר על השטחים כדי למנוע הרג סתמי מהצד שלנו ומהצד שלהם.

אמירש

New member
העיניים שלי פתוחות ואני רואה מצויין

ועכשיו יש לי שאלה אליך: למה אתה חושב שכל המחבלים מבצעים את פעולות הטרור? לכיף?

אורD

New member
שתי סיבות לכך:

1) מנהיגות שפלה ביותר שלא אכפת לה מאף אחד אלא מעצמה, שגררה אותם למצב כלכלי וחברתי אנוש. 2) כן כן, אל תגידו לי שזה לא נכון - שינאה...פשוט כך 3) הכסף שהם מקבלים מסעודיה 4) שטיפת מוח שעושים להם מאז גיל ילדות - הן בטלביזיה והן כאשר הם הולכים "להתקבל" לחמאס 5) איך להגיד את זה - הסכם איתי שהם לא עם מתקדם - הם פרמיטיבים.

אורD

New member
לדעתי קיבלת

עניתי לך בכותרת שיש שתי סיבות..והמשכתי עוד ועוד.

אמירש

New member
...

לגבי 1) - איך זה מתקשר לשאלתי? לגבי 2) - לא יכול להיות שהם סתם שונאים אותנו, לא שאני מצדיק אותם - אבל, כנראה שיש חהם סיבה. לגבי 3) - גם זה לא כל כך מתקשר לשאלתי. לגבי 4) - ולמה עושים להם את כל שטיפות המוח האלה? ממה זה נוצר? לגבי 5) - זו כבר הכללה, אני לא אגיב לזה.

.המוסד

New member
השאלה האמיתית היא

האם שאלותיך אתה באות כדי לקבל תשובה, או שהם למעשה טענות מוסוות בצורות שאלות רוצה לומר, הערבים שונאים אותנו כי: אנחנו כובשים וכו´ אם שאלותיך הן שאלות אמת, אנו מנפצים להם את החלום האיסלמי הקיצוני ואת החלום הפאן ערבי, הסיבה אינה כיבוש, כי גם לפני קום המדינה שנאו אותנו עושים להם את שטיפות המוח הללו, כיוון שהם זקוקים ללוחמים למען המטרות הנ"ל, איסלאם או פאן ערביות אם יש לך עוד שאלות, אשמח

EverMan

New member
ההבדל בין

חלום הפאן-ערביזם , ובין הרצון של המדינות הערביות להעיף אותנו לים , בין הרצון של עם לעצמאות , שונה מאוד יקירי ... ואני לא חושב שצריך אפילו להיכנס לדיון על כך.

.המוסד

New member
"עם" לעצמאות

הטענה הראשונית נשללת כאן, כיוון שהערבים בארץ אינם עם, הם פזורה של ערבים ללא כל יסוד אתני, תרבותי, או אחר אלא אנטיתזה לציונות, ששאבה את כוחה מהפאן ערביות, והאיסלאם הכוחני(הדוד של פייסל חוסייני) על כן יש להיכנס לדיון, הערבים בארץ אינם עם, הם משוללים כל תכונה שכזו

EverMan

New member
הפלשתינאים

התגבשו לעם תחת "כיבושנו" , הם קיבלו את כל המאפיינים של עם. הערבים בארצנו הם עם , ובעיקר בגללנו !

.המוסד

New member
הם לא התגבשו לשום עם

אנחנו מכירים בהם כעם ואם לא נראה בהם עם, אז הם לא יהיו עם

EverMan

New member
מה ההגדרה של עם ?

מה המאפיינים של עם ? (תראה קצת ידע באזרחות)

אורD

New member
תשובות

1) ביקשת סיבה נכון? אז הנה סיבה מה גורם לבנאדם לפוצץ את עצמו - המנהיגות גם אשמה. 2) יש סיבה, שטיפת מוח בכל מיני סיפורים וה-"כיבוש" (בטח..) שיפסיקו להתפוצץ ברחובות ויקבלו את השטחים הכבושים שלהם. 3) מתקשר גם מתקשר - אחת הסיבות היא המצב הכלכלי הקשה שהם מגיעים אליו (ראה: ,סעיף 1, דבר אחד מרבים) - והכסף שמשפחותיהם מקבלות מסעודיה, איראן, וואטבר..הוא עוד סיבה להתאבדות - לפחות ככה הם חושבים שיעזרו למשפחה. 4) ראה: 2 5) המתאבדים הם פרמיטיבים. נקודה.

.המוסד

New member
טיפת דם שווה הרבה יותר

אנחנו מוכנים להלחם עבור ארצנו, השטח הזה הוא סם החיים שלנו ואם את הולכת עד הסוף עם המשפט שלך, עלייך לעזוב את הארץ ולהתנגד לקיומה של ישראל היא אחרי הכל הוקמה בכוונות ארצישראליות, ונהרגים למען הארץ הזו שטח לא שווה יותר מחיי אדם, זהו נכסו של האדם, אדמתו, ללא אדמתו הוא אינו יכול להתקיים, לא כעם ועל חשיבות האדם, ועל הרצון שבני האדם מהעם היהודי ישכנו על אדמתם, אנו בוחרים להלחם עליה וטוב שכך

למעלה