מדינה פלשתינאית?

.המוסד

New member
לא

לא ולא לא באופן כללי, לא עכשיו ולא אחר כך למה? לא מנהלים משא ומתן על הארץ שלנו, לא מנהלים משא ומתן עם מחבלים, ולא ממליכים אירגוני טרור על בני אדם אל תמהרו לוותר על ארצכם חברים, על תוותרו עליה כלל

Alder

New member
../images/Emo104.gif לפי הסיסמה הנבובה הזו,אזרחינו

צריכים להגר למדינות אירופה ולהיות אזרחי מדינה אחרת...

MoOsHoN16

New member
אחר כך

לצערי מדינה כזאת תקום במוקדם או במאוחר....חייבים גבולות קבע!

Alder

New member
../images/Emo104.gif מי אמר שגבולות הקבע צריכים

להקבע רק כאשר תקום מדינה פלסטינית??

N a V e

New member
חס וחלילה

לא אמרתי להגר,אבל צריך לפתוח את הראש ולהתבונן לצדדים: אין ברירה אחר לא נשארה ברירה מלהסתדר איתם אין מה לעשות אני בכל אופן,לא מוכן לעזוב.

.המוסד

New member
דמגוגיה-אתה מוכן להמשיך ולקיים

את ישראל "אפילו במחיר מוות של אזרחינו" בקיצור, אם אתה רוצה לדמגג, לא איתי, אני יותר טוב ממך בזה, ובניגוד אליך, אני עושה בזה שימוש רק לדמגוגי נגד צריך להכריע את הפלסטינים

N a V e

New member
אתה לא ממש ברור...

אין שום קשר לדמגוגיה ואין לי מושג איך הגעת לנושא: אני מדבר על כך שמדינה פלשתינאית תשרת את האינטרסים של מדינת ישראל,מכיוון שאין לנו פיתרון אחר,ומתישהו זה יצטרך להגיע,לכן טובה שעה אחת קודם.

.המוסד

New member
איני ברור

בוא אזכיר לך את ההודעה הקודמת שלך "גם במחיר של מוות אזרחינו?" דמגוגיה טהורה, כל קשר בין ההודעה הזו(המצוטטת) לבין ההודעה אליה אני מגיב עכשיו, מצוץ מהאצבע יש לנו פתרון אחר, אנשים שאינם מוכנים לראות את טעויותיהם, לעולם לא ימצאו פתרון "אוסלו היה מצוין" ומדינה פלסטינית לא תשרת אינטרס אחד של ישראל, היא רק תפגע בה

N a V e

New member
שמע,אני באמת לא מבין אותך

ואשמח אם מישהו יסביר לי. ההודעה הראשית שאלה על דעה:האם צריכה לקום מדינה פלשתינאית או לא,אתה אמרת לא,אני אמרתי כן.... מה דמגוגיה ומה אתה ישר תוקף? אסור לי לחשוב שונה ממך?

.המוסד

New member
אין קשר ל"לחשוב שונה"

אני אמרתי לא, אתה לעומת זאת שלפת את הסיסמה (הדמגוגית?) "גם במחיר של מות אזרחינו?" לאחר שאלדר פנה נגדך ובצדק על הסיסמה הנבובה, והחיל אותה על מדינה ישראל כולה, אתה ענית "אין ברירה אחר לא נשארה ברירה מלהסתדר איתם אין מה לעשות" זה ה"כן" שלך? הדמגוגיה היא השימוש במות אזרחינו, ולהתחמק כשמישהו מפנה את הסיסמה הזאת כנגדך (אני הפניתי את הסיסמה הזו כנגדך) אז התשובה שלך הייתה "אני מדבר על כך שמדינה פלשתינאית תשרת את האינטרסים של מדינת ישראל,מכיוון שאין לנו פיתרון אחר,ומתישהו זה יצטרך להגיע,לכן טובה שעה אחת קודם" לצערי אני לא רואה איך ההודעה - "גם במחיר של מות אזרחינו?" מכילה את ההודעה הזו "אני מדבר על כך שמדינה פלשתינאית תשרת את האינטרסים של מדינת ישראל,מכיוון שאין לנו פיתרון אחר,ומתישהו זה יצטרך להגיע,לכן טובה שעה אחת קודם" אז אל תיתמם "אסור לך לחשוב אחרת ממך?" כי כאן הדמגוגיה...ועדיין לא ענית לי, האם אתה תומך בפירוק ישראל ופיזור אזרחיה? או שאתה תומך בהמשך קיומה "גם במחיר מות אזרחינו"?

N a V e

New member
שמע,אתה מנסה להרגיז בכוונה

ואני רואה את זה ולא רק בפורום הזה,אבל אותי זה ממש לא מעניין,אני אענה לך בכל זאת: אני אומר שאני בעד לתת חלקים מהמדינה ולא להשאיר אותה שלמה,אם זה מה שיציל את אזרחי המדינה ממוות.עד כאן הכל טוב? השאלה הכללית שאלה על מדינה פלשתינאית-כן או לא.אני עניתי לך שכן,ופירטתי על זה בהודעה הבאה.זהו הקשר(הדי ברור) בין הדברים.

.המוסד

New member
רגע, אבל אתה בעד שאזרחי ישראל

ימותו ולא נפרק את המדינה הדי מיותרת היום, אתה בכך מעורר את האנטישמיות, ואנחנו משלמים בדם אזרחינו

N a V e

New member
בוודאי

בטח,אני בעד שאזרחי ישראל ימותו.זו המטרה שלי בחיים.אני לא מבין מה הקשר בין הדברים שאתה כותב. שמע,יכול להיות שהייתה פה אי-הבנה. הדיון הזה הוא באמת חסר משמעות.

.המוסד

New member
למעונינים להביט בעומק האינטלקטואלי

של השמאל, אנא לחצו על ההודעה שמעליי

בתור נציג של הימין...

גם אתה לא משהו... עם התשובות החצי ציניות חצי מתחכמות שלך..

כן לפאשיזם....?!?

רוצים שקט? צריך להקים מדינה פלשתינאית. רוצים שלום? צריך להקים מדינה פלשתינאית. רוצים צמיחה ושגשוג? צריך להקים מדינה פלשתינאית. רוצים לחיות בדו-קיום? צריך להקים מדינה פלשתינאית. רוצים פיגועים ואינספור נרצחים לשני הצדדים? בואו נמשיך עם הפאשיזם.

למעלה