מדינה על ברכים

אפילו צה"ל כבר הודיע שינהל חקירה

משהו דפוק במי שחיי אדם אינם חשובים לו - וזה בכלל לא משנה אם זה ישראלי "הזוי/נחוש" או רוצח פלסתיני. אנחנו מתדרדרים. עובדה.

סוהי

New member
נו,כמובן-לחיי אדם אין ערך בעינינו..

האצבע קלה על ההדק,צהל יורה בחפים מפשע ללא הבחנה,הכיבוש אשם,המתנחלים הביאו הכל עלינו,לטנקיסטים ניתנה פקודה בלתי חוקית...ועוד כהנה וכהנה...

סוהי

New member
צהל הביע התנצלות על פגיעה בשגגה

באזרחים לא חמושים.זו התנהגות תרבותית שאחנה מקובלת במנהגי הפרטנרים שלנו לשלום וביטחון. אז אני "מתחסד",ואתה ממשיך ליסר את עצמך על עצם קיומנו....

שלדר

New member
מותר לבקר את צה"ל!

גם בצה"ל עצמו יש ביקורת וטוב שכך! אתה קראת לזאת "הלקאה עצמית" ארס ושינאה,,,? זה כל ההבדל.

mmeny

New member
הימניים כאן מזמן איבדו מחשבה

כל העיסוק שלהם הוא לתת קונטרה למי ששמלאני,אפילו שצה"ל יורה לתוך זקנים או ילדים,אם השמאלנים מגנים את צה"ל סימן שהם צריכים להיות בעד. כל המערה הזו טמטום מוחלט

פרנקי 123

New member
זה מה שנקרא ממני..לאבד צלם אנוש.

אנשים המצדדים בהרג ילדים איבדו צלם אנוש. ילדים הם סך הכל ילדים ולא משנה אם הם פלסתינאים או מתנחלים. וכמובן צ.ה.ל מתנצל,מצטער ומבקש סליחה,זה עוזר למישהו?

מeגי

New member
ואחר כך בוכים כשממחזרים מנטרות

שמאלניות משוללות כל ביסוס. אנשים מצדדים בהרג ילדים ??? אכן, גם ילדי המתנחלים עוטים על עצמם חגורות נפץ באיצטלה של "שאהידים"... כשילדי מתנחלים נרצחים האצבע מופנית להורים שהאחראים להרג שלהם (איך אמר אבנר על האם? "בת זנונים..." וזה עבר בשקט מצידכם) אף איש שמאל עדיין לא גינה את הפלסתינאים על כך שגוררים את ילדיהם למרכזי מהומות או שטח אש! וצה"ל לא מתנצל אלא כולנו מתנצלים ואתה שואל אם זה עוזר למישהו? מה פתאום, הרי לימדתם את שכנינו לרקוד ולנצל חולשות אנושיות שלנו!!!

mmeny

New member
כן,אני תומך בשהידים

אני צריך כל פעם שחמסניק אומר או עושה משהו ישר לרוץ ולגנות אחרת אני תומך בו,ואיך זה שאני תומך בו ומרשה לעצמי לרדת על צה"ל

סוהי

New member
menny,מאיפה אתה יודע שזה מה שצהל

עושה?....הא...הפלשתינים מסרו על כך לתיקשורת?...ממממ....הבנתי.

מeגי

New member
מקס, מקס, מקס,,,

בהנחה שהגיל המצויין שלך נכון אזי...לו היית מבוגר יותר הייתי אומרת שאתה דפוק עם קבלות בברכת תל חי
(מוכר לך ?
)

למעלה