מדינה על ברכים

מדינה על ברכים

שם, ליד הגדר הילדים, מתים מהר שלדים מהלכים, יהודים וערביים והימנים? ממשיכים. הגיע הזמן להגן על המדינה, להביא שלום, להביא תקווה הימין בשלטון כבר 3 שנים ואיך העניינים? על הפנים. ועד שיש תוכנית שלום, ועד שהמדינה יכולה לנשום, הימין מתעורר וממשיך לטעון שהמלחמה, היא הפיתרון. הימין הורס את המדינה, רוקד על דמה, על נשמתה, ואז, כשלא נישאר מה להרוס הימין אומר: "השמאל אשם". אנחנו השמאל מוכנים להתפשר, שתהיה גם לנו ליהודים מדינה משלנו, וגם לערבים מדינה משלהם אך הימין, מכריז על מלחמה ובסוף, נשארנו בלי מדינה.

p o o 9

New member
הזיות שמאלניות

אף אחד לא אשם במצב המחורבן הזה רק אנשים דפוקים כמוך מסוגלים להאשים מגזר פוליטי זה או אחר במה שקורה.

סוהי

New member
מקס הוא ילד פגוע מנטלית....

עבר שטיפת מוח במינון גבוה בזמן קצר מידי. עזוב אותו לברבר...זה טוב לתרפיה שלו....

shy-1

New member
גם POO9 וגם אתה מגזימים,

אפילו אם מקס מגזים או טועה, אינכם צריכים לאשפז אותו! האם הייתם מביאים לא זפטה איומה, לו דיבר לידכם ?

p o o 9

New member
שמאלנים צריכים להתאשפז אוטומטית

תיכף ומיד!!!!! יש להם שריטה רצינית

shy-1

New member
איני מומחה בתחום, אך אם אתה

בחוץ, יש לאפשר גם לשמאלנים.

להם כבר מזמן אין תקווה

ותקציב בתי החולים הפסיכיאטרים קוצץ. זו הסיבה שהם בחוץ.

p o o 9

New member
אכן, הם היו בחוץ במוצ"ש בהפגנה

בכיכר רבין, יצאו לחופשה קצרה מבתי החולים הפסיכיאטרים

דברי איוולת וטימטום.

אפילו צה"ל מתנצל על הירי להפגנה והרצח - אז מה אתם קופצים טמבלים?

p o o 9

New member
האם שמעת פעם התנצלות מהחמאס

על רצח אזרחים חפים מפשע? למה אנחנו צריכים להתנצל?

p o o 9

New member
לא. תקרא היטב את דבריי שוב. אוקיי?

חוץ מזה לא פניתי אליך אז שב בשקט.

shy-1

New member
קראתי את דבריך שוב, הבאתי גם

כמה מומחים מהאקדמיה לעברית, ובלשנים פרטיים, ואני חוזר: האם אתה משווה את ישראל לחמאס כעת? נ.ב. אני מבין שאינך מעונין שאני אענה לשאלותיך המופנות למישהו/י אחר/ת, אוקיי, יותר לא אענה. נ.נ.ב. איני חושב שיש לך זכות להגיד לי איך לשבת, ולכן אתעלם מהערתך.

מeגי

New member
מפיתום ? אנחנו נרצח ונהרג ובלבד

לא לפגוע בחופש "היצירה" של החמאס... "להתגונן" - זו מילה גסה ... עובדה !

p o o 9

New member
מה לעשות שקשה לי להבין אותך?

את האידיאלוגיה שלך ושל הקבוצה שאת מייצגת.העובדה שהשמאל חושב שהוא נאור יותר מהימין הבוז שהוא רוחש למי שלא חושב כמותו. השנאה כלפי מתנחלים השנאה כלפי חרדים, האהבה היתירה שהשמאל רוחש לאויבינו זה מעל הבנתי המצומצמת, sorry .

זאת בדיוק הבעיה

שמוחכם כל כך שטוף שאינכם מסוגלים לראות את המציאות! א. אינני מיצגת כל קבוצה. אני כותבת בשם עצמי בלבד. אינני רואה עצמי נאורה יותר מאחרים ואינני רוחשת בוז למי שחושב שונה ממני. אתם לעומת זאת שונאים מי שחושב אחרת. עובדה. כבר רצחתם, יותר מפעם אחת! ב. אין בי שנאה למתנחלים/חרדים. לדעתי הם מזיקים למדינה-סוחטים מקופתה הריקה ובגללם נפגעות השכבות החלשות שבאוכלוסיה. נוסף לכך ההזיות שלהם עולות לנו בחיי אדם. עובדה. יש לי גם בעיה עם קבוצה באוכלוסיה שבאופן עקרוני איננה תורמת דבר למדינה ורק שואבת ממנה. ג. לי אישית אין אהבה יתירה לאויבינו. אינני שוכחת שמי שאתה מכנה "אויבינו" הם ציבור שלם. אני לעומת זאת מכנה "אויבינו" רק את אירגוני הטירור.(ןזה כולל את כולם.מצידינו ומצידם) בין אלה שאתה מכנה "אויבינו" אני מזהה נשים וילדים, זקנים וזקנות וגם גברים שאינם מעורבים בטירור. מקווה שהבנתך המצומצמת הורחבה.

למעלה