מדינה מסוכנת ISLAM-and-SLAM #84672

hakim

New member
מדינה מסוכנת ISLAM-and-SLAM #84672

הוא מורחק עד יום שלישי ב12 בלילה בעקבות תקיפה על בלובל אתמול בלילה יש לו 26 אלף אדמה לווין מצורף

יוסף1122

New member
מסוכן גם לא רק זה

אני זוכר תקפתי אותו מזמן לקחתי 1400 שזה היה השיא של פעם אני חושב בגלל זה עשו עלי הצעה באום עוד פול מדינות תקפו אותי/:

berko2

New member
לדעתי יש 2 אפשרויות לתקיפה:

1. למי שיש חיל אויר חזק בטירוף לזיין אותו מהאויר. 2.אפשר לתקוף ארטילריות ולהוריד לו את החיילים והארטילריה ואז להתחיל לכבוש אדמה. אחרי שיורדת לו הרבה אדמה הוא לא סיכון למרות כל הנשק. אחרי שאין לו הרבה אדמה תוקפים כל הזמן ומכניסים מורדים מסביב לשעון. ברור מן הסתם שהרוב דמה אבל בגלל זה יהיה קשה לפגוע באמיתיים. אחרי זה השמדים. צריך למצוא דרך להוריד לו את המטוסים ואז הוא מוכן לדפי ההיסטוריה

berko2

New member
נלחץ להתעלם

אחרי בדיקה מחודשת של הלוין 85.55 מיליארד בלבד מהכוח שלו זה חיל אויר פעיל שמשתתף בקרב. כנראה שכל הנשק הזה אמיתי. מה שאומר שצריך לאנוס אותו מהאויר.

hakim

New member
../images/Emo41.gif דרושות מדינות מאיה../images/Emo41.gif

אני מעוניין לבצע את התקיפה מחר אני מבקש שכל מי שבכוח שיכתוב כאן ויחסוך תורים המטרה הזו חשובה ביותר ואם לא נוריד אותה היא תגרום לישראלים צרות תודה מי שאין לי מסן שלו שיוסיף בבקשה [email protected]

ntii

New member
אני בפנים כוח שלי 377 ויש דיי הרבה תורים

מקווה שנחגוג לו על האדמות

michel6

New member
עמי אמממ!!

דבר איתי אחי ברית subzero מוכנה אני איתך אחי עד הסוף יש לנו 6 מדינות במייה

beladon

New member
לצערי אחרי הכיבושים של היום

לא נשארו לי הרבה תורים, אבל אני יכל לעזור בהפצצה או משהוא כזה.

hakim

New member
עדכון רמות + לווין

נכון לכוח צבאי 431,878,144,000 טנקים 9 47899 חיילים 84 292231 מטוסים 20 1273 נגמש דמה 50444 אלטילריה דמה 14222 טנק דמה 8244

hakim

New member
מצאנו בנתיים רק דמה 12432

אני מקווה לעדכן עד התקיפה

למעלה