מדינה חרא!

SupermanZW

Well-known member
הם לא"הכניסו לעצמם לראש", הם צודקים

מי שנולד בארה"ב לאומו אמריקאי, ממש כמו שהלאום שלך רוסי.

נגב 15

New member
אז למה היהודים בארה"ב

עדיין תורמים מיליונים לישראל, אמבולנסים, מבנים, עסקים ועוד המון המון..... הם בעלי שני לאומים שונים, קצת מוזר אבל הם לעולם לא יוכלו להתנתק מהלאום היהודי שלהם...מה שלא תגיד הדת היהודית קשורה ללאום היהודי!

SupermanZW

Well-known member
כי

כמו שיש נוצרים שתורמים לנוצרים יש מוסלמים שתורמים למוסלמים, זורואסטריאנים שתורמים לזורואסטריאנים וכו' יש גם יהודים שתורמים ליהודים. היהודים האמריקאים לא רואים ביהדות לאום.

beatman

Member
בעיקר הבריונים הללו שעוברים על

החוק ומסיתים ללא הרף הם שמפניות(פרובוקטורים) של השב"כ.

Drunk Bullet

New member
תעזוב כבר את הסמים

ד"א שתדעו שרוב הקיצוניים בימין ואלה שרואים בטלוויזיה הם מושתלים של השב"ק
אה כן, אני ניטרלתי את קנדי..

Djuk Pizduk

New member
?!

מה זה החרא הזה שעושים פה.... בסה"כ וודקה.. והופכים את זה לסיפור אונס וכל השטויות.. bliat nahui, ubit ih vceh!

ההורים דפוקים לגמרי.

אני מכיר את מע' בית המשפט. אפשר להפעיל אותה לטובתך אם יודעים איך, ואז חושבים אחרת על מע' בתי המשפט. אבל מע' של טיפול בקטינים דפוקה לגמרי לפי מה שתיארת. נראה לי שהיא צריכה לבחור פנימיה בשביל עצמה ולהגיד לשופט או לעובד סוציאלי האחראי עליה שהיא רוצה ללכת לשם. העיקר לברוח מההורים שנלחצו שהיא שותה וודקה. ואת ההורים הסכיזופרניים לרופא...

beatman

Member
היא התמכרה או שסתם שתתה

בשמחות ? בת כמה היא אם זה לא סוד ?

beatman

Member
היא נסתה להתפשר עם ההורים

למשל לא לשתות משקאות כבדים עד גיל 18 או משהו בסגנון ??

Kingeh

New member
אז עדיף להתאבד?

זה שהמוסד דפוק זה דבר אחד. אבל להתאבד מה קשור?

L e s t a t

New member
לא ככה? יותר מככה

מדינות זה דבר מגעיל והמדינה שלנו לא שונה מהגועל הזה. מדינה שממשלתה ביזנטית, מערכת החינוך שלה דפוקה מערכת המשפט גם כן. השופטת הזאת נשמעת כמו מי שלא יזיק קצת זמן במוסדות הנ"ל. ואני משתכנע בזה יותר ויותר בכל פעם שנתן זהבי מקריא את הכותרות בפינת "עם סגולה בארץ הקודש" (שמראה כמה שאנחנו לא עם סגולה ולא בארץ הקודש) בתוכנית שלו ("זהבי עצבני", למי שלא יודע).

למעלה