מדינה חרא!

goblinit12

New member
מדינה חרא!

החברה הכי טובה שלי ששותה וודקה כמו כולנו נקראה בידי משפחתה כמכורה לאלכוהול. טוב בקטנה...רצו לשלוח אותה למוסד גמילה לשלוש חודשים.בהתחלה כשהיא הייתה במצב נפשי קשה היא הסכימה לנסוע למוסד-ומתוך החודשיים שישבה בבית סיממו אותה בכדורי הרגעה מזדיינים שמכל היום הייתה ערה הכי הרבה 4 שעות. הגיעה יום המשפט (הכניסה למוסד זה עם צו שופט) וכמה ימים לפני המשפט היא הבינה שהיא לא מכורה ולא זקוקה למוסד הזה בכלל,אמא שלה הבינה אותה ותכננו שהיא מוצאת עבודה עד סוף החופש הגדול ואחרכך תלך ללמוד עוד פעם כיתה י'. זה מה שעשו לה במשפט:בהתחלה הקריאו תסקיר, חצי מהתסקיר היה שיקרי בכלל-כתוב שם שהיא הוטרדה מינית וחטפה מכות בזמן שהייתה שיכורה (וזה בכלל לא נכון) ועוד המון המון שטויות,אחרכך אמא שלה החליטה שפתאום היא רוצה שתלך למוסד והתחילה להעיד דברים כל כך מטומטמים-כמו שבעלה מכה אותה ואת הילדה. השופטת בכלל לא הקשיבה לה וכשהיא אמרה לאמא שלה "למה את לא אומרת את האמת?" השופטת החליטה שזה היה איום והעיפה אותה מהבית משפט. בסוף הוחלט שהיא הולכת לשנה ל"צופיה" (מוסד לעברייניות צעירות או שנה לאברבנל. אני חושבת w.t.f???? היא לא מכורה ורוצים לשלוח אותה למוסד גמילה,היא לא עבריינית ורוצים לשלוח אותה למוסד לעבריינים, היא לא משוגעת ורוצים לשלוח אותה לבית משוגעים.אין לי מושג איך בכלל הם הגיעו להחלטות האלה וכל מה שיש לי להגיד שזה כי היא בת ז**ה מזד**נת בתחת! עכשיו היא בורחת מהביית כי שם מחכה לה עתיד יותר טוב! ומה אתה אומרים?? זאת לא מדינה מפגרת???? הם מתלוננים שיש הרבה נוער מתאבד- תראו מה אתם עושים להם! אתה דופקים להם את החיים! לא ככה??

Janem

New member
כל מה שקשור למוסדות מדינה

זה עסק אבוד מראש.

beatman

Member

מדינה שבה ממנים נבחרי ציבור לפי פתק. מדינה שמערכת המשפט בה עושקת ומנצלת חלשים. מדינה שמערכת ה"צדק" שלה מעדיפה לטייח ולעוות למען "טובת המדינה".

נגב 15

New member
או שתראה פתרון או שתפסיק להתלונן

וכמה שרע לך באמת אבל באמת מספיק ועוות את סמל המדינה

beatman

Member
אני לא מתלונן

אני אומר את האמת,מוסדות המדינה מושחתים ואם אתה לא יודע אז הגיע הזמן שתדע. במדינה שמנוהלת ככה סמל המנורה לא מתאים לה.

נגב 15

New member
הסבר

אני יודע שיש מוסדות כאלו שבהם יש שחיטויות והרבה ויטמין P (פרוטקציה למי שלא הבין), אבל אם אין לך דרך לשנות או שהמילים שלך לא ישנו אז אין טעם לדבר. עכשיו לא יודע מה אתכם אנשים אבל הסמל של המנורה מייצג אותי ואת כל אנשי המדינה הזו, דפקתם את הסמל, זה כמו לדפוק אותי...וואלה לא מתאים לי בכלל! רוצים? תקימו מדינה חדשה שזה יהיה סמלה...לא על חשבון מדינת ישראל...

beatman

Member
טוב,סליחה

הקונדום מתייחס לרשויות השלטון והעסקים במדינה. אנשים פטריוטים כמוך וכמוני באמת מיוצגים ע"י המנורה.
הצדעה

SupermanZW

Well-known member
נכון, מתאים יותר סמל של עלוקה

המדינה מוצצת את הדם של האזרחים וכשהיא צריכה לדאוג להם אז היא מרעה את מצבם. אבל אם כבר מדברים ברצינות על סמל (במידה והמדינה כן היתה מתנהלת כמו שצריך) אז אני חושב שהסמל ההולם ביותר הוא סמל של נשר, הנשר הוא סמל החופש בעולם כולו, ועם המשמעות הזו יוכלו כולם להזדהות.

נגב 15

New member
אף אחד לא הבטיח לך חופש, רוצה נשרים

תעבור לארה"ב (אני יודע שאתה רוצה ושוב, כל אדם באמונתו יחיה ולכן איפה שנוח לך יותר אתה צריך לגור שם, אני מאחל לך הרבה הצלחה!) חוץ מזה עלי הזית מסמלים שלום, אותו שלום שאנחנו היהודים אמורים לרצות ולעבוד בשבילו (כמובן לא על חשבון הארץ שלנו) חבל שזה לא באמת ככה ויש הרבה אנשים דפוקים שמחבלים בזה...ד"א שתדעו שרוב הקיצוניים בימין ואלה שרואים בטלוויזיה הם מושתלים של השב"ק

SupermanZW

Well-known member
לצערנו אין שלום, האם הסמל ישנה זאת?

יש גם עוד בעיה, יש יהודים שלא רוצים שלום, יש ערבים שלא רוצים שלום, יש בארץ אנשים שיש להם אינטרס למלחמה לצערנו, יש בארץ אנשים שיכולים לעשות שלום רק עם מתים (פשוטו כמשמעו), אבל לא תמצא אדם אחד בארץ או בעולם שלא שואף לחופש, אין זה מקרה שהנשר הוא סמל של מדינות רבות כל כך בעולם.

נגב 15

New member
תוספת ששכחתי לכתוב למעלה ותגובה

עלי הזית כמו שציינתי והמנורה שמסמלת את העם היהודי החי פה וזיקתו ליהדות. עכשיו כמו שכתבת הסמל לא ישנה את העובדה שאין שלום, אך לעוות אותו גם לא יעזור, לעוות אותו רק יזיק

למעלה