מדינה גאה?

Gizmo16

New member
יש רצוי ויש מצוי...../images/Emo28.gif

לא עדיף שפשוט שאר העולם ילמד לקבל על עצמו את זה שלא כולם נוצרים\מוסלמים? זה לא כזה לא מציאותי שיכירו בזכויות של כל אדם להתפלל לאלוהים בדרך היהודית.... ובכל זאת בקצב של העולם היום אנחנו ממש לא בדרך. אז הקמנו מדינה.

Me 4eVer

New member
אף אחד מהם לא מצוי..../images/Emo34.gif

להוסיף כמה סעיפים בחוק שמאפשרים, לדוגמה, להומואים וללסביות להתחתן ולגדל ילדים כמשפחה נורמלית זה הרבה פחות אבסורד מלפתוח להם מדינה רק שלהם. תאמיני או לא יש הרבה מאוד יהודים שמתפללים לאיזה אלוהים שבא להם כמעט בכל העולם.
אז יש להם קטעים של אנטישמיות פה ושם (אגב, בגליל קבוצה של ערבים בני תשע עשו לנו אצבע משולשת וליד טרבלינקה בפולין קרתה לי בדיוק אותה סיטואציה עם פולנים בני תשע.. ככה ש..oO). אבל הם גם נהנים מהיתרונות של מדינות אחרות שישראל לא תמיד יכולה להציע, בתחומים אחרים. לכל דבר יתרונות וחסרונות. הפתרון של מדינה להומואים הוא גם קצת בריחה, מכיוון שאולי לחלקם יתאפשר לעבור, אבל לחלק לא. כמו שהמון יהודים היו רוצים לעלות לארץ ולא יכולים מסיבות אלו ואחרות. ככה שהחוקים בשאר המדינות בכל מקרה נחוצים..

Gizmo16

New member
אין דבר כזה...../images/Emo28.gif

לפחות אני חושבת ככה... יהודים שרוצים לעלות לארץ- מקבלים המון עזרה מהסוכנות המכוערת הזאת... ובכל אופן- זה גם פחות אבסורד לאפשר ליהודים להתפלל בבתי כנסת אבל עדיין מנעו מהם את זה בשואה... אז שנחכה שיתחילו שוב להרוג הומואים ולסביות? בקיצור, מה שאני אומרת שזה לא לגמרי שונה מהקמת מדינה ליהודים או לכל עם אחר- מדינה על סמך נטייה מינית, כמו שיש מדינה על סמך דת או לאום או השקפת עולם (ארה"ב).. לא אומרת שאני אלך להקים כזאת או שצריך להקים כזאת, רק שזה לא יהיה רעיון גרוע בעיניי.

Me 4eVer

New member
יש ויש.../images/Emo34.gif

זה לא חייב להיות בגלל שאין להם אישור.. דודים שלי למשל לא יכולים לחזור לארץ, כי, בניו יורק יש להם כבר עבודה ובית והכל... ובארץ אין מי שיבטיח שיהיה אף אחד מאלה. אז באותה מידה לא כל אחד שיגלה שהוא הומו יוכל להרשות לעצמו להתנתק מהחיים שלו.. יש צורך בלהכיר בזכויות שלהם וזהו...

Me 4eVer

New member
צודקת..../images/Emo34.gif

ואם כבר, גם כל הקטע של מדינה רק ליהודים יוצר לא מעט בעיות היום.

thebaby

New member
המדינה לא רק ליהודים.../images/Emo101.gif

זאת פשוט מדינה בה היהודים נעלים מעל כולם. אבל זוהי דמוקרטיה. יהודית. כן, כמובן. והכל טוב ויפה. *מחפש את השחפץ.........*

Gizmo16

New member
שוב, ביקורת בונה..../images/Emo28.gif

זה ממש קטע בפורום הזה, "אוי במת" "אל תגידי לי"- זה בדיוק מה שיעזור לי להתייחס להודעה שלך ברצינות ולהגיב עליה בכובד ראש כמו שאת הגבת על שלי. כל הכבוד..

coolit

New member
סליחה אם זה פגע בך,

פשוט אין לי מה לומר, כי אני לא מאמינה שאת חושבת שזה אותו דבר אני אסביר לך כמו שאת רוצה: יהדות זו דת, זה עם שרדפו אותו בגלל האמונה שלו באל מסוים בצורה מסוימת שאחרים לא אהבו. הומואיות זו נטייה מינית. אדם הומו יכול להיות גם יהודי וגם נוצרי, נגיד. והוא יכול להיות גם אמריקאי וגם ישראלי, הוא יכול לאהוב צבע כחול ולאהוב צבע ירוק. אדם סטרייט- אותו דבר. אדם יהודי לא יכול להיות גם נוצרי. זה משהו הרבה יותר כללי מאשר העדפה מינית.. זה כמו לעשות מדינה לאנשים שאוהבים צבע אדום ומדינה לאנשים שאוהבים צבע כחול.. זה די טיפשי!..

thebaby

New member
מה קרה לאחרונה../images/Emo101.gif

יש את כל הדיונים העמוקים האלה
קודם הרסנו לסיגל ועכשיו אנחנו גם אינטלגנטים... מה יהיה הסוף

Gizmo16

New member
נמות../images/Emo98.gif../images/Emo28.gif

אבל לפני זה כמובן נפתח את מחלקת זקני-666 באברבנל

למעלה