מדינה גאה?

De-Panther

New member
../images/Emo12.gif רק פיגוע פה ושם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

והתנכלויות שלהם בתוך עצמם

Gizmo16

New member
ולך תשווה 300 הרוגי פיגוע../images/Emo28.gif

ל-6 מליון אנשים שנשרפו כמו חיות. אני לא אומרת שה-300 האלה לא שווים כלום, חלילה, וזה מספר מחריד ונוראי.. אבל זה לא ממש כמו צאן לטבח, זאת מלחמה..

De-Panther

New member
אני לא מנסה לעשות..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

השוואות ולא כלום (האם שוב פעם נסחפים לדיון על נאצים??) רק אמרתי שגם כאן לא הכל ורוד...(במקרה של הפורום שלנו יש את כל צבעי הקשת) ובינתיים גם הכנסתי את העובדה שאנחנו גם הורגים את עצמנו(אם זה חמומי מוח ופושעים למיניהם או תאונות דרכים) לא באתי לפתוח דיון בנושא

AGENT SHESH

New member
נכון...../images/Emo73.gif

אבל היתה תקופה לפני שנה וחצי בערך שזה היה ממש כמו טבח... הצבא לא יכל לעשות כלום, והיו פיגועים באופן יום-יומי... מאז חומת מגן הם לא התאוששו.. אגב, הרוגי פיגועים זה הרבה יותר מ300, זה עבר את ה1000 מזמן...

De-Panther

New member
יופי קסם תראי למה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

גרמת עכשיו?? מרוצה??

thebaby

New member
כל אדם הוא עולם ומלואו../images/Emo101.gif

ולכן אם נחשב את זה בצורת האינסוף(עולם ומלואו.). אז 300 X אינסוף = אינסוף X 6X10^6 אינסוף = אינסוף זתומרת, זה לא משנה כמה אנשים נהרגים. אחד, מיליון. זה אותו דבר. פשוט מגדלים אותנו כמכונות שזאת רק הכמות שמשנה.:-\ אי אפשר להיות נאור ולומר שמות אדם זה דבר נורא ומצד שני לומר שזה יותר נורא אם אלו מיליון איש שנהרגו. או שאתה מכונה חסרת רגשות. או שאתה נאור. ("העולם הוא לא שחור ולבן בלה בלה בלה")

Gizmo16

New member
אבל נדבי..../images/Emo28.gif

אם תקרא את ההודעה שלי תראה שזה בדיוק מה שאמרתי- זה לא שהשישה מליון חשובים לי יותר וצר לי עליהם יותר מאשר ה-300 או 1000... העניין הוא שיש הבדל בין מוות במהלך של מלחמה או תהליך טרור לבין מוות- כמו כבשים, כמו פרות, מוליכים אותם ושורפים אותם. באינתיפאדה- אתה ואני יודעים שאוטובוסים זה מסוכן ויכולים להגן על עצמנו. בשואה- שרפו אותם, ירו בהם, לא היה צבא שיגן עליהם. זה ההבדל העיקרי ולא הכמות..

thebaby

New member
יש גם עניין של כמות ../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

אבל לא חשובבב....
וכן, יש משהו במה שאת אומרת
. אבל זה ברור... כי את כזאת חכמה.

ketty the sheep

New member
אבל עדיין,

עם יהודים זה שונה. יהודי הוא אדם שנולד למשפחה יהודית, ויודעים שהוא יהודי מיום היוולדו. אם לרכז את כל האוכלוסיה היהודית במקום אחד, אז הם יתרבו בינם לבין עצמם ולא תהיה להם בעיה, כי כל הילדים שלהם יוולדו יהודים (כמו שקורה אצלנו, בעצם). הומוסקסואלים, לעומת זאת, יכולים להיוולד בכל משפחה ובכל מקום בעולם. גם אם תהיה להם מדינה, הם עדיין ימשיכו להיוולד במקומות אחרים. ואז מה, כל אחד שיגלה לקראת גיל ההתבגרות שהוא נמשך לבני מינו יוגלה למדינת ההומואים?
(ולהיפך, כל ילד שיוולד סטרייט במדינה הזו יוגלה למקום אחר בעולם? לאן? ואם הם לא יגלו את הילדים הסטרייטים אז תוך כמה דורות ההומוסקסואלים שוב יהיו מיעוט, במדינה שלהם! ואם הם כן יגלו אותם, אז זה יהיה פאשיסטי ומסריח. בקיצור, זו בעיה, לא?).

ketty the sheep

New member
כי יהיו זוגות שיביאו ילדים לעולם?

זוגות של שתי נשים יכולים לעשות את זה ע"י הפריה מלאכותית (או תרומת/גניבת זרע
). וחוצמזה, גם אם הם יאמצו ילדים, הם לא יוכלו לדעת מה תהיה הנטיה המינית של אותם ילדים. תאמין או לא, אבל רוב הזוגות החד מיניים שמתחתנים (וזו המטרה של המדינה הזו בעצם, שיהיה מקום שבו הם יוכלו להתחתן בצורה חוקית <בין השאר>) רוצים להקים משפחה משלהם, שחלק ממנה הם הילדים.

כחח גניבת זרע ../images/Emo3.gif

משום מה עלה לי לראש איך שלוקחים זרע מפרים... נותנים להם לחשוב שהם מרביעים פרה כשבעצם יש שם כלי לאיסוף הפליטה. נראה לי שזה יכול לעבוד גם על גברים, כן ^^ המוח שלהם לא עובד משהו כשהם חרמנים

Gizmo16

New member
זה היה ברצינות?../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

לא ייאמן שעוד שואלים שאלות כאלה ברצינות
ועל השאר קטי ענתה..

Gizmo16

New member
מי אמר להגלות?!../images/Emo28.gif

תקשיבי, קודם כל זה לא עניין של הגליה... אף אחד לא מחייב אותם ללכת למדינת ההומואים... זה מבחירה. ואם הם יהיו מיעוט בארץ שלהם- זה לא משנה. העיקרון הוא לא ארץ שכוללללםםםםם בה הומוסקסואלים ולסביות. העיקרון הוא ארץ שבו הם יכולים להינשא, שיש להם זכויות, שאף אחד לא מפלה אותם, שהם נמצאים בשלטון (לא בהכרח כל השלטון, אבל חלקים ממנו..). זה הרעיון

Me 4eVer

New member
אבל,../images/Emo34.gif

לא עדיף שפשוט שאר העולם ילמד לקבל על עצמו את זה שלא כולם סטרייטים?
זה לא כזה לא מציאותי שיכירו בזכויות של כל אדם להחליט עם מי הוא רוצה להתחתן... בקצב של העולם היום אנחנו בהחלט בדרך. זה כמו שפעם היה אסור לנשים להשתלב בשלטון, אז היו צריכים לפתוח מדינה לנשים? ולשחורים? ולבלונדניות (סתם כי צוחקים עליהן)?

thebaby

New member
יש מדינה לבלונדיניות.../images/Emo101.gif

שבדיה
. אוךךך שבדיה. כוסיות

Me 4eVer

New member
לא נכון.../images/Emo12.gif../images/Emo34.gif

שוודיה זה של שוודים בכלל..!!

למעלה