מדים...

LittleBigGirl

New member
מדים...

שלום פורום אופנה מלאה! נשאר לי עוד פחות משבוע לפני הגיוס, ואחד הדברים מהם אני חוששת זה המדים. אני לא רגילה ללכת עם מכנסיים הדוקים וחולצה בתוך מכנס. שמעתי גם שהמידות שם אחרות, ותמיד עדיף ללכת על מידה אחת יותר גדולה. הבעיה היא שאני נמוכה, קצת פחות ממטר שישים, ודי מלאה בירכיים (מידה 48). תמיד אני עושה מכפלות במכנסיים שאני קונה. איך זה הולך בצבא? הרי לא ממש יהיה לי זמן לקחת את המדים לתופרת... אני אשמח לשמוע תגובות מאלו שכבר יש להן ניסיון עם הצבא בנושא הזה... תודה מראש, ו-

Agnetta

New member
היי לך ילדה קטנה-גדולה

כאשר שירתתי בצבא, בטירונות לבשנו מדי ב' ואח"כ כאשר יצאנו הביתה לבשתי את החצאית, שהיית רחבה וארוכה מידי אבל רק בשביל להגיע הביתה זה הספיק. בבית רצתי מהר מהר לתופרת בשכונה ועשיתי מכפלות לכל שלושת המכנסיים שקיבלתי וגם הצרתי את החצאית קצת. אז אל תתרגשי - בטירונות את במילא לא לובשת מ די אלף בכלל... וכאשר תגיעי לחופשת סופ"ש בבית תסדרי הכל לעצמך. בהצלחה וגיוס נעים!

התקופה שלפני הצבא

זכורה לי בפחדים חבל על הזמן . תמיד פחדתי ששום דבר לא יעלה עליי ולא יהיו לי מדים. אז דבר ראשון...אל תפחדי ! יש מידה 48 ויש מידות גדולות יותר... ותאמיני לי מנסיון בסופ"ש הראשון שתחזרי מהטירונות כולם אבל כולם רצות לתופרות ומסדרות את המדים . הייתי ממליצה לך להתעניין מעכשיו לגבי תופרת טובה שתוכלי לתת לה לסדר את המדים שתחזרי. DONT WORRY הכול יהיה טוב ! ושיהיה בהצלחה ! רויטל

DREAM111

New member
ליטל יקרה

קודם כל בשעה טובה ושיהיה לך שפשוף נעים וקל. לגבי מדים וואו איזה אחורה אני חוזרת
15 שנה. טוב אז גם אני הלכתי בחששות ענקיים לצבא ואת החיזוקים והפטנטים הציע לי אבי היקר שהוא איש צבא לשעבר (פנסיונר היום). אני זוכרת שאז לא היו מידות כאלו בצבא והתגייסתי בבגדים אזרחיים את הטירונות עשיתי על אזרחי ועד היום יש שני רסרים בצבא שמכירים אותי לפי הבגדים האזרחיים בטירונות. במידה ואין למישהי מדים קובעים תור במתפרה ותופרים לה מדים אישית. לגבי הנושא של האורך אם תצאו במכנסים אני מציעה לך פשוט לקחת גומי תחתונים ולציור שתי גומיות ברוחב הקרסול ופשוט מקפלים את המכפלת פנימה וזה מחזיק עד היעד שצריך להגיע. שוב גיוס קל ונעים.

michal18

New member
בתור חיילת טרייה וגדולה

אני יכולה להרגיע אותך. קודם כל יש את חולצת הירקית שיפה לשמנות. היא מגיעה כמובן בכל המידות. מידות גדולות אפילו מקבלות אותה עם כפתורי מתכת יפים כמו של קצינות. וגם מכנסיים יש בשלל מידות. במדי בית שלובשים רק בבבסיס אני נראיתי ענקית אבל כולן נראות בזה זוועה וזה כיף וצחוקים. אל תחששי לרגע. אפשר להראות סבבה במדים בכל מידה

LittleBigGirl

New member
תודה רבה לכולן!

הרגעתן אותי קצת לקראת הגיוס המתקרב (יום שני, אימאל'ה!!). מקווה שהכל יהיה בסדר ושהמדים יהיו הדאגה היחידה שלי... שוב תודה, ו-

LittleBigGirl

New member
איזה קטע...

הגעתי היום לבקו"ם, עברתי שרשרת חיול. המדים לקחתי מידה יותר גדולה (אני כאמור 48, אבל הצבאי שהתאים לי היה 56, אז לקחתי 60) ואז כשחיכיתי שיקחו אותי לבסיס, הודיעו לי שהגיוס שלי בכלל מחר, ובגלל טעות מחשב שלחו לי צו להיום... זה דווקא היה לטובה, הלכתי היום לתופרת, עשיתי מכפלת, הצרתי גיזרה והכל טוב. תודה רבה לכולכן!

למעלה