מדיטציה לשנה החדשה

blue flower

New member
מדיטציה לשנה החדשה

שער - האמת שלי אולם לבן וזוהר הספר הזוהר שלי שם אני נמשכת אליו ונמשכת למעלה למקום אחר. זה לא הזמן. לא כעת. מתחתיו שידת מגירות. מגירה ראשונה מה אני מאחלת לעצמי לשנה החדשה: אהבה, הפנמה, הבנה לאהוב את עצמך, לאהוב אותך. איך עושים זאת? תפנימי את הדרך קבלי באהבה את התהיות והקשיים. מה הצעד הראשון בדרך למטרה? להניח לשאלות לזרום עם התהיות. להבין כי לא לכל דבר יש תשובה הגיונית עבורך. קבלה עצמית. לתת לאור להתפרץ החוצה ולשטוף אותך גם חיצונית. איך? בהרבה אהבה לעצמך. לסביבה. בהרבה פתיחות ליישויות האור הסובבות אותך. בהרבה פתיחות לעצמך. זה לא קל. זוהי דרכך. זה מסעך. הבחירה בידך האם למצוא את הדרך והאושר או להאבק. הספר ממתין לך. הספר זוהר בצבעים ירוקים וכחולים, ומשמיע צליל שלא שמעתי אף פעם. כמו חשמל מסביבו. חשמל רוקד. מזמין. ספר. איך קוראים בך? סבלנות ילדה. סבלנות. את עוד תקראי את כל המילים הצפונות בי ותראי את כל התמונות הטמונות בי. האמיני בעצמך. זה יגיע. החיבור לאמת שלך. זה קרוב. מסעך עוד לא תם. הדרך פתלתלה. את תגיעי ילדתי לאורך. נרדמתי. ---------- באור ואהבה,
כחול

גב

New member
../images/Emo24.gif נשמע טוב../images/Emo70.gif

אחלה מדיטציה...במיוחד אם מובטחת בסוף שינה טובה... ופרח, את יודעת שבלי שאלות מיתרות הייתי קופצת עכשיו ונוסעת...אבל... לא יפה ככה לשפשף חזק מלח (מלח גס
) בתוך הפצעים... נשמע מבטיח - אני אנסה את המדיטציה הזו בהזדמנות הראשונה!

blue flower

New member
למה? יש טיפטיפה מקום במזוודה...

או כך אני מקווה לפחות הכל מפוזר בכל הבית עוד לא ארזתי... ואת יודעת מה, ישנתי נהדר והתעוררתי בכיף עם אנרגיות נהדרות אוהבת,
כחול

למעלה