ניסיתי אתמול קונדולני!
דבר ראשון תודה על ההסבר! נראה לי שהבנתי בינתיים כל מה שרציתי לדעת. אתמול בערב (יותר לכיוון לילה- 12 וחצי לפי שעון חורף), ניסיתי את קודוליני לפי ההסבר שלך. האמת שלא נתפסתי אליה כל כך, יכול להיות פשוט שעשיתי משהו לא נכון. כשצרקיך למצוא את נקודת עצם הזנב ו"לדפוק בה כמו בפטיש אוויר

" רוב הפעולה בעצם באה מהברכיים לא?! (רק לבדוק שביצעתי נכון) רקדתי וקיפצתי לי, היה דיי נחמד, כי כבר זה הביא לי תועלת. הביטחון העצמי שלי במה שקשור לריקוד בלי צעדים ספציפים נמוך מאוד, אפילו לרקוד לבד כשאין אף אחד לידי לא יכלתי יותר מ 10 שניות. השלב הראשון איכשהו פתח אותי לזה שאני ארקוד עם עצמי במשך רבע שעה, וזה דיי מעלה ביטחון עצמי גם בנוגע ללרקוד עם אחרים

-כבר טוב! שלב הישיבה- ברגע שהתיישבתי הרגשתי את האנרגיות שלי זורמות בכל הגוף. בשניה שהיידים שלי התקרבו אחת לשניה הרגשתי את האנרגיות, מאין דחיה של הידיים. כמו שיוצרים "כדורי אנרגיה". כשנשכבתי היה לי יותר נוח. אני טיפוס שאוהב לשכב על המיטה

רצו לי כל מיני מחשבות אבל לא משהו מוגזם או שונה במיוחד ממה שהייתי חושב עליו אם סתם הייתי נשכב. נראה לי שבשלב הזה איבדתי טיפה את המודעות שלי... נראה לי נרדמתי אפילו לכמה דקות (השעה כבר הייתה כמעט 1:40 לפי שעון חורף), ואז השעון המעורר צילצל, והייתי חייב לקום, למרות שממש רציתי להמשיך לשכב שם. אז קמתי, ואחרי כמה דקות הלכתי לישון. היה טיפה קשה להרדם אבל בסוף הוטשתי, ונרדמתי. משום מה לא התחברתי במיוחד למדיטציה הזאת, אולי סתם לא עשיתי שם משהו טוב, אויל זה בגלל שאני לא אוהב סתם לרקוד בחופשיות עם עצמי, לא יודע למה, אבל לא התחברתי. אולי בגלל זה ההשפעה שלה לא הייתה חזקה במיוחד. בכל מקרה, שמחתי לנסות. תודה ינון